21 Ekim 2011, Cuma 15:05:42

MANCHESTER-İSTANBUL SEFERLERİ BAŞLIYOR

İngiliz havayolu Jet2, İngiltere’nin Manchester kentinden İstanbul’a sefer düzenlemeye başlayacağını duyurdu...
  • THY Manchestera yuzde kac doluluk oraniyla ucuyor acaba, ikinci bir firmaya yetecek kadar yolcu var mi? Yilin yarisinda yari dolu ucuyor da Birminghama.. merak ettim
  • Sanane kardeşim uçuşlarındanmı şikayetçisin bi kusurunumu gördün ucuz bilet satması kötü birşeymi ? İsteyen gelir sizi ilgilendirmez bu !
  • Bu ucuzcunun AHL'de ne işi var.
  • döküman ve güvenlik kontrolünü tav mi yapacak yoksa gözen mi*
Jet2, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

Türkiye’nin muhteşem kentinden yapılacak uçuşlar, vergiler dahil 72,99 Avro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 16 Mart’tan itibaren haftada iki gün yapılacak olan uçuşların saatleri, yolcuların İstanbul’a enerjik ve şehrin tüm güzelliklerini keşfetmeye hazır bir şekilde varmasını sağlayacak şekilde düzenlenecek. 
 
Salı ve Cuma öğleden sonra düzenlenecek Jet2.com uçuşları, haftasonu ya da hafta ortası tatilleri için yolculara mükemmel bir fırsat sunuyor. 
 
Yeni uçuş rotası sayesinde, İstanbullular da İngiltere’nin renkli ve eğlenceli şehri Manchester’ı ve kenti çevreleyen güzel yeşil alanlarını gezme fırsatını bulacaklar.

Benzer şekilde, bu bölgelerde yaşayan insanlar da, dünyanın en görkemli şehirlerinden İstanbul’a doğrudan uçma fırsatına sahip olacaklar. 
 
Britanya’nın en canlı şehirlerinden biri olarak ün yapan Manchester’da ziyaretçiler iki büyük futbol takımının maçlarına gidebilir, doyasıya alışveriş yapabilir, müze, restoran, barlara gidebilir ve Britanya’dan çıkan en iyi müzikleri dinleyebilir. Uluslararası Festivallere de evsahipliği yapan Manchester kenti, ziyaretçilerine kültürel açıdan mükemmel bir ziyafet sunuyor. 
 
Şehir aynı zamanda İngiltere’nin en güzel manzaralı bölgelerine kara ya da tren yoluyla kısa sürede ulaşım olanağı sağlıyor.
 
Jet2holidays Genel Müdürü Steve Heapy, konuyla ilgili şu yorumları yaptı: “İstanbul, Manchester Havalimanından dünyanın en etkileyici ve güneşli şehirlerine eklenen son uçuş noktamız. Kısa süreli tatil yapmak için giderek daha popüler bir adres haline gelen İstanbul ile Kuzeybatıdaki tatilcileri tarihi ve doğal pek çok güzelliğe tanık olabilecekleri böyle bir alternatif sunuyor olmaktan heyecan duyuyoruz.” 
 
İstanbul, bu sene tatilciler için son derece popüler mekânlar olan Dalaman and Bodrum’dan sonra Manchester’dan Türkiye’ye üçüncü uçuş noktamız. Şu anda Manchester Havalimanından 34 uçuş noktasına sefer düzenliyoruz ve bölgedeki insanlara geniş bir yelpazede farklı şehirleri görme ve deniz ya da kayak tatili yapma fırsatı sunuyoruz.” 
 
Jet2.com yolcuları, uygun uçuş saatleri, bilete tahsisli oturma düzeni ve 22 kg bagaj hakkı gibi ekstra avantajlara sahip bulunuyorlar. Yolcular ayrıca uçuş esnasında da istedikleri takdirde ekstra ikram ya da lezzetli üç çeşit yemek servisinden faydalanabilirler. Manchester’a uçuşlar 72,99 Euro’dan başlıyor. 
 
İngiltere’deki Türk Kültür ve Turizm Ofisi Direktörü Tolga Tüylüoğlu da konuyla ilgili olarak, “Jet2holidays firmasının Türkiye’deki operasyonlarını genişletmesinden ve pazardaki hızlı büyümesinden büyük heyecan duyuyorum. Manchester, Türkiye için ana kalkış noktalarından biri ve bu yeni güzergah ve Jet2holidays sayesinde Türkiye ve İstanbul İngiliz pazarında daha güçlü bi yer edinecekler” şeklinde yorum yaptı. 
 
TAV Istanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ise, “Jet2.com’a İstanbul Atatürk Havalimanında hizmet verecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Jet2.com'un Manchester ve İstanbul arasındaki yeni uçuş hizmeti, İngiltere ve Türkiye arasındaki ticari ve turistik bağları güçlendirecek. Yolcularımızın havayolunun yeni güzergah tercihinden memnun kalacağına inanıyoruz ve Jet2.com ile gelecekte işbirliğimizi genişletmeyi umuyoruz” dedi. 
MANCHESTER-İSTANBUL SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
THY Manchestera yuzde kac doluluk oraniyla ucuyor acaba, ikinci bir firmaya yetecek kadar yolcu var mi? Yilin yarisinda yari dolu ucuyor da Birminghama.. merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sanane kardeşim uçuşlarındanmı şikayetçisin bi kusurunumu gördün ucuz bilet satması kötü birşeymi ? İsteyen gelir sizi ilgilendirmez bu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu ucuzcunun AHL'de ne işi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
döküman ve güvenlik kontrolünü tav mi yapacak yoksa gözen mi*

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000