21 Aralık 2014, Pazar 08:18:02

MALEZYA UÇAĞI İÇİN ŞOK İDDİA!

Fransız yazar Dugain, yolcularıyla sır olan Malezya uçağını ABD'nin, kaçırıldığı ve terör eyleminde kullanılma ihtimali üzerine Diego Garcia Adası civarında vurduğunu iddia etti
  • Çok güldüm şeytan amerikaya. Sende onunla besleniyorsun farkındamısın beyin mağduru
  • Günaydııııııınnnn.......
  • Dünya üzerinde hiç bir devlet yoktur ki hava sahasındaki bir uçak rotasından sapsın, saptığı anda farkedilmesin ve o devletin askeri jetleri o uçağın tepesine binmesin. Bu uçakta ya Malezya askeri jetleri yada onlara yardım eden Amerikan jetleri/füzeleri tarafından o dakikadan sonra yetkililerin talimatlarına uymadığı için vurulmuş olabilir. Neden hiç bir parçası dahi bulunamadı? İnfial olmasın diye gizlice toplamış olabilirler. Bilinen aramaları da kasden alakasız yerlere yönlendirip, enkaz bulunamadı sonucunun çıkması sağlanmış olabilir. Bulamıyoruz falan hikaye bunlar.
  • Adamın maldivlerde üssü var..
  • Şeytan-Amerika'dan-Herşey-Beklenir

Fransız yazar Marc Dugain, 239 kişiyle birlikte kayıplara karışan Malezya Havayolları uçağının peşinden Maldivler'e kadar gitti. Dugain'in röportajlarından oluşan incelemeye göre, uçak Maldiv Adaları'ndan biri olan ve üzerinde ABD'ye ait bir askeri üs bulunan Diego Garcia Adası yakınlarında düşmüş olabilir.

Paris Match Dergisi'nde yayımlanan yazıda, uçağın kaybolduğu 8 Mart günü Kudahuvadhoo Adası'ndaki balıkçıların "Dev bir uçak gördük. Çok alçaktan uçuyordu ve üstünde kırmızı ve mavi çizgiler vardı" sözlerine yer verildi.

Dugain, uçağın sır olmasından 2 hafta sonraysa Barah Adası sahilinde bir yangın söndürme tüpünün bulunduğunu aktardı. Boeing uçaklarda kullanılan tüpe, ordu yetkililerinin kısa sürede el koyduğu belirtildi. Dugain kendisinden önce de benzer görüşler belirten uzmanlara katıldığını belirtiyor ve yazısını "ABD'li yetkililer uçağın kaçırıldığını anladı. Uçak, 11 Eylül benzeri bir terör eyleminde kullanılmasın diye, yolcularla birlikte okyanusun dibine gömüldü" iddiasıyla sonlandırıyor. 

MALEZYA UÇAĞI İÇİN ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok güldüm şeytan amerikaya. Sende onunla besleniyorsun farkındamısın beyin mağduru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süzme ~ 9 yıl önce
Şimdi gül bakalım safi süzme. Onun oyunlarından biri sebebi ile ilerde senin yada çocuklarının başına bir şey gelince de bakalım gülebilecek misin?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Günaydııııııınnnn.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 9 yıl önce
Dünya üzerinde hiç bir devlet yoktur ki hava sahasındaki bir uçak rotasından sapsın, saptığı anda farkedilmesin ve o devletin askeri jetleri o uçağın tepesine binmesin. Bu uçakta ya Malezya askeri jetleri yada onlara yardım eden Amerikan jetleri/füzeleri tarafından o dakikadan sonra yetkililerin talimatlarına uymadığı için vurulmuş olabilir. Neden hiç bir parçası dahi bulunamadı? İnfial olmasın diye gizlice toplamış olabilirler. Bilinen aramaları da kasden alakasız yerlere yönlendirip, enkaz bulunamadı sonucunun çıkması sağlanmış olabilir. Bulamıyoruz falan hikaye bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl bir iş bu ~ 9 yıl önce
Adamın maldivlerde üssü var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ş-A-H-B ~ 9 yıl önce
Şeytan-Amerika'dan-Herşey-Beklenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 9 yıl önce
Mesela Boeing

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000