26 Ağustos 2014, Salı 10:57:53

MALEZYA HAVAYOLLARI'NDA SIKINTI BÜYÜK

5 ay içinde biri vurularak olmak üzere iki uçağı düşen Malezya Havayolları, seferlerini boş koltuklarla yapıyor.
  • Şirketin yolcu listeleri görüldü mü acaba haber yapılırken, uçaklar full gidiyor, bu sadece bir karalama için yapılan bir haber.
  • şu şirketin patronu olmak zor düşünüyorumda kurtarmak çok zor şu durumdan.. dünyanın en etkin pr şirketleriyle anlaşması lazım ki isim değişikliğini de düşünmesi lazım bence.. bu imajı düzeltmek bu saatten sonra çok zor inşallah toparlarlar 5000 kişi işten çıkarıyorlarmış yazık günah
  • Bişi olmaz. Pilotların ve kabinin hepsini THY alır. Teknikçiler Endonezya ya geçer hayat kaldığı yerden devam eder. THY oradan uçak filan almaz ama pilotların hepsi istanbullu olur inanın. Birde musluman ulke ya işte direk torpilli :) nassıl olsa yardim etmek lazim mazluma diil mi :)
  • 5 yıldızlı şirket kaybolan uçağı için gerekirse 100 milyon dolar harcar bulunması için elinden geleni yapar artı bunlar hiçbişey yapmadı uçakdaki yakınları olanlarda ortada yok anlayacağın bu 5 yıldız leş yıldız olabilir yada esrarengiz bir başka şeyler olabilir ben hayatta birisini bir kez görsem olabilir derim ikinci kez görürsem tesadüf derim üçüncü kez görürsem yok ederim polat alemdarın böyle bir sözü vardı malezya havayolunun iki uçağınında böyle olması çok şaibeli artı belki kaybolan uçak asıl düşen uçak sa??
  • Arkadaşlar bu şirketin zarar etmesi insanların maalesef hala uçuş güvenliği hakkındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Bilmemeleri de doğal zaten. Fakat, bir şirkette arka arkaya 10 uçak bile düşse bu düşüşlerin sebepleri önem arz eder. İlk uçak maalesef bilinmemekte ama "teknik" bir arıza olmadığı ortada. İkinci uçak "füze" ile düşürüldü, yapılacak hiçbirşey yok. Teknik bir arıza ya da uçuş güvenliğinin uygulanmadığı bir durum ortada yok. Maalesef ki, halk ağızında "aman Malezya ile uçma onların uçakları düşüyor" sakızı oldu. Malezya Hava Yolları 5 yıldızlı bir şirketdir. Mesela ben Air Transat'ı değil Malezya'yı tercih ederim çünkü Air Transat'ın uçağı düşmemesine rağmen Lagos'a bakım eksikliği yüzünden zar zor indi. Hangisi güvenli mesela? İnsanlar Air Transat diyebilir. Ama Malezya Havayolları 5 yıldızlı ve güvenli ve bakımları saat gibi tıkır tıkır yapılan bir şirkettir. Yapacak birşey yok...
  • Evet, cok yazzik oldu. Londra haric, tum avrupa ucuslarini durduruyorlar. :(
  • ekonomi savaslari, bilinci yapildi bunlar...
  • yazık oldu bu havayoluna büyük kısmetsizlik. bu arada uçağı vuranlar ukraynalılar olabilir.Uçağı boyama renkler Rus başkanlık uçağıyla hemen hemen aynı google arayın çizgileri görün.
  • ben binerim valla.. ucuza bilet işte boş gidiceğine versin bize o tarafa gidicem 1 ay sonra
  • IST - Kuala Lumpur 15 Eylül Gidiş 18 Eylül Dönüş Turkish = 671 euro Maleysia = 3236 euro kayak.com

5 ay içinde biri vurularak olmak üzere iki uçağı düşen Malezya Havayolları, seferlerini boş koltuklarla yapıyor.

Yolcuların son dönemde yaşadığı kazalar nedeniyle tercih etmekten kaçındığı Malezya Havayolları, seferlerini boş koltuklarla yapıyor. Şirketin bu durumdan dolayı iflasın eşiğine geldiği ve büyük zarar ettiği kaydedildi.

Malezya Havayolları'nın kazalardan sonra ekonomik açıdan tam anlamıyla yıkıma uğradığı belirtilirken günlük zararın iki milyon dolar olduğu belirtiliyor.

Uzmanlar, bu şekilde gitmesi halinde Malezya Havayolları'nın iflas etmesinin kaçınılmaz olduğunu vurguluyor. Bazı kesimler ise kazalardan sonra büyük imaj kaybına uğrayan Malezya Havayolları'nın isim değişikliğine giderek imajını kurtarması gerektiği görüşünde birleşiyor.

İşte Malezya Havayolları'nın bazı seferlerinden görüntüler:





MALEZYA HAVAYOLLARI'NDA SIKINTI BÜYÜK

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

havacı ~ 10 yıl önce
Şirketin yolcu listeleri görüldü mü acaba haber yapılırken, uçaklar full gidiyor, bu sadece bir karalama için yapılan bir haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü ~ 10 yıl önce
şu şirketin patronu olmak zor düşünüyorumda kurtarmak çok zor şu durumdan.. dünyanın en etkin pr şirketleriyle anlaşması lazım ki isim değişikliğini de düşünmesi lazım bence.. bu imajı düzeltmek bu saatten sonra çok zor inşallah toparlarlar 5000 kişi işten çıkarıyorlarmış yazık günah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bişi olmaz. Pilotların ve kabinin hepsini THY alır. Teknikçiler Endonezya ya geçer hayat kaldığı yerden devam eder. THY oradan uçak filan almaz ama pilotların hepsi istanbullu olur inanın. Birde musluman ulke ya işte direk torpilli :) nassıl olsa yardim etmek lazim mazluma diil mi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
5 yıldızlı şirket kaybolan uçağı için gerekirse 100 milyon dolar harcar bulunması için elinden geleni yapar artı bunlar hiçbişey yapmadı uçakdaki yakınları olanlarda ortada yok anlayacağın bu 5 yıldız leş yıldız olabilir yada esrarengiz bir başka şeyler olabilir ben hayatta birisini bir kez görsem olabilir derim ikinci kez görürsem tesadüf derim üçüncü kez görürsem yok ederim polat alemdarın böyle bir sözü vardı malezya havayolunun iki uçağınında böyle olması çok şaibeli artı belki kaybolan uçak asıl düşen uçak sa??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan (B77) ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bu şirketin zarar etmesi insanların maalesef hala uçuş güvenliği hakkındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Bilmemeleri de doğal zaten. Fakat, bir şirkette arka arkaya 10 uçak bile düşse bu düşüşlerin sebepleri önem arz eder. İlk uçak maalesef bilinmemekte ama "teknik" bir arıza olmadığı ortada. İkinci uçak "füze" ile düşürüldü, yapılacak hiçbirşey yok. Teknik bir arıza ya da uçuş güvenliğinin uygulanmadığı bir durum ortada yok. Maalesef ki, halk ağızında "aman Malezya ile uçma onların uçakları düşüyor" sakızı oldu. Malezya Hava Yolları 5 yıldızlı bir şirketdir. Mesela ben Air Transat'ı değil Malezya'yı tercih ederim çünkü Air Transat'ın uçağı düşmemesine rağmen Lagos'a bakım eksikliği yüzünden zar zor indi. Hangisi güvenli mesela? İnsanlar Air Transat diyebilir. Ama Malezya Havayolları 5 yıldızlı ve güvenli ve bakımları saat gibi tıkır tıkır yapılan bir şirkettir. Yapacak birşey yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba? ~ 10 yıl önce
İlkinin teknik bir arıza olmadığı ortada değil. İkincisi ise bir risk yönetimi başarısızlığı, birçok havayolu şirketi NOTAM'da sınırlama olmamasına rağmen düşürülme esnasında o yolu kullanmıyordu.
MH staff ~ 10 yıl önce
Evet, cok yazzik oldu. Londra haric, tum avrupa ucuslarini durduruyorlar. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ekonomi savaslari, bilinci yapildi bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BMX ~ 10 yıl önce
yazık oldu bu havayoluna büyük kısmetsizlik. bu arada uçağı vuranlar ukraynalılar olabilir.Uçağı boyama renkler Rus başkanlık uçağıyla hemen hemen aynı google arayın çizgileri görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şansızlık ama ~ 10 yıl önce
ben binerim valla.. ucuza bilet işte boş gidiceğine versin bize o tarafa gidicem 1 ay sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
IST - Kuala Lumpur 15 Eylül Gidiş 18 Eylül Dönüş Turkish = 671 euro Maleysia = 3236 euro kayak.com

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000