18 Ağustos 2011, Perşembe 21:40:44

MALATYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ: 1 ŞEHİT! (GÜNCELLENDİ)

Malatya 2’inci Ordu Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı'na bağlı askeri bir helikopter henüz nedeni belirlenmeyen bir nedenle düştü...
  • O anı birebir gören olmak istemezdim.... Ama maalesef oldu... keşke Sayın Komutanım Erhan Yzb. da kurtulabilse idi.... Tam bizim Alayın yemekhanesine kuş bakışı 3 km lik bir mesafede idi. irtifa kaybettiği ve sonra kayısı ağaçlarının arasında kaybolşunu ve Tulga kışlasındaki hareketliliğin başladığını maalesef gözlerim şahit oldu. Başımız sağolsun. İs. Onb. M.S.A ( 2. Or. İs. A. K.lığı)
  • Degerli sehidimiz nur icinde yat.
  • Şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz...
  • Şehidimize Allah'tan rahmet yaralı pilotumuza acil şifalar diliyoruz. 2. Ordu Hava Alayı bölgedeki operasyonların yükünü çekiyor, Allah pilotlarımıza ve makinistlerimize kolaylık ve sabır versin... Memleketin sessiz ve gerçek kahramanları onlar.
  • şu ana kadar 1967 kişi okumuş ama bir kişi bile bu habere yorum yapmamış..yazıklar olsun..askerimizin ruhu şad olsun demekten başka bir şey gelmiyor..
  • Allah rahmet eylesin, nurlar içerisinde yatasın yüzbaşım. Diğer subayımızda tez elden ayağa kalkar ve mikrop temizliğine kaldığı yerden devam eder inşAllah
  • YURDUMUZ BİR KAHRAMANINI DAHA KAYBETTİ.MEVZUBAHSİN VATAN OLDUĞUNU SENDEN ÖNCEKİLER GİBİ BU MİLLETE ÖĞRETEREK SONSUZLUĞA UÇAN ERHAN YÜZBAŞIMA TAŞIYAMAYACAĞI KADAR RAHMET KEDERLİ AİLESİNE VE TÜM HAVACILIK CAMİASINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.kAMURAN KARDEŞİME DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN.S.D.
  • Erhan kardeşim Allah taksiratını affetsin inşallah mekanın cennet olsun, yakınlarına sabırlar diliyorum, çok iyi bir kardeşimiz. iyi bir insan, asker ve pilottu. Barış Y.
  • DOSTUM; KAHRAMAN KARDEŞİM, ÇOK ERKEN OLDU. ALLAH GERİDE KALANLARINA SABIRLAR VERSİN..:(

Saat 19.15 sıralarında inişe geçtiği sırada piste yakın bir alanda kayısı bahçelerinin içine düşen AH-1 Cobra tipi helikopterde bulunan ve ilk belirlemelere göre 2 askeri personelin yaralı olduğu öğrenildi.

Kazayla birlikte bölgeye çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi. Askeri helikopterin düştüğü bölgede duman bulutları yükselirken, bölge güvenlik çemberine alındı.

(22:05)

Düşen askeri helikopterde yaralanan iki pilottan Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Topsöğüt beldesi yakınlarında düşen askeri uçakta yaralanan ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alınan askeri personelden Yüzbaşı Erhan Kındız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı hastanede tedavisi devam eden Yüzbaşı Kamuran Sönmezay'in de durumunun ağır olduğu bildirildi.

Malatya Valisi Ulvi Saran, kobra tipi askeri helikopterin düşmesiyle ilgili olarak, "Helikopterin teknik bir arızadan dolayı düştüğünü sanıyoruz" dedi.

Helikopterin 2. Ordu Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığına ait olduğu, içinde iki yüzbaşı rütbesinde askeri personelin olduğu ifade edildi.

MALATYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ: 1 ŞEHİT! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
O anı birebir gören olmak istemezdim.... Ama maalesef oldu... keşke Sayın Komutanım Erhan Yzb. da kurtulabilse idi.... Tam bizim Alayın yemekhanesine kuş bakışı 3 km lik bir mesafede idi. irtifa kaybettiği ve sonra kayısı ağaçlarının arasında kaybolşunu ve Tulga kışlasındaki hareketliliğin başladığını maalesef gözlerim şahit oldu. Başımız sağolsun. İs. Onb. M.S.A ( 2. Or. İs. A. K.lığı)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Degerli sehidimiz nur icinde yat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şehidimize Allah'tan rahmet yaralı pilotumuza acil şifalar diliyoruz. 2. Ordu Hava Alayı bölgedeki operasyonların yükünü çekiyor, Allah pilotlarımıza ve makinistlerimize kolaylık ve sabır versin... Memleketin sessiz ve gerçek kahramanları onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu ana kadar 1967 kişi okumuş ama bir kişi bile bu habere yorum yapmamış..yazıklar olsun..askerimizin ruhu şad olsun demekten başka bir şey gelmiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah rahmet eylesin, nurlar içerisinde yatasın yüzbaşım. Diğer subayımızda tez elden ayağa kalkar ve mikrop temizliğine kaldığı yerden devam eder inşAllah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YURDUMUZ BİR KAHRAMANINI DAHA KAYBETTİ.MEVZUBAHSİN VATAN OLDUĞUNU SENDEN ÖNCEKİLER GİBİ BU MİLLETE ÖĞRETEREK SONSUZLUĞA UÇAN ERHAN YÜZBAŞIMA TAŞIYAMAYACAĞI KADAR RAHMET KEDERLİ AİLESİNE VE TÜM HAVACILIK CAMİASINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.kAMURAN KARDEŞİME DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN.S.D.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erhan kardeşim Allah taksiratını affetsin inşallah mekanın cennet olsun, yakınlarına sabırlar diliyorum, çok iyi bir kardeşimiz. iyi bir insan, asker ve pilottu. Barış Y.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DOSTUM; KAHRAMAN KARDEŞİM, ÇOK ERKEN OLDU. ALLAH GERİDE KALANLARINA SABIRLAR VERSİN..:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000