18 Haziran 2017, Pazar 09:53:21

Malatya Havalimanı çalışanları iftarda buluştu

Malatya Erhaç Havalimanı çalışanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) 84'üncü yılı nedeniyle iftarda buluştu.
  • Sırf göstermelik yapılmış iftar. Show dünyası iş başında.
  • SADECE THY VE ÇELEBİ NİN İFTAR YEMEĞİNE ÇAĞRILIP PEGASUS,ONUR AIR VE SUN EXPRESS DEN YÖNETİCİLERİN DAVET EDİLMEMESİ ŞIK OLMADI.
  • Yemeğe katılımlarıyla bizleri onurlandıran güvenlik dernek başkanı İlhan Fidan,yardımcısı ve genel sekreteri Yunus Kaplan ve istişare kurulu heyeti üyesi Erhan Toramanoğlu'na teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyoruz.
  • Tek cümleyle muhteşemdi. Ciddi bir katılım oldu. Başta Sayın genel müdürümüz Funda OCAK hanımefendi ve havalimanı müdürümüz sayın Yücel Besim ALADAĞ Beye çok teşekkür ediyorum. Dhmi ailesinin bir parçası olduğumuzu bize hissettirdiler.
  • Şu mübarek ramazan ayında Malatya'da havalimanında yapılan en güzel organizasyon gerçekten havalimanı müdürü sayın yücel besim ALADAĞ'ın emeğinin sergilenmemesi çok nahoş bir durum ancak reelde personelde merkez teşkilatıda herşeyin farkında kamuoyunun takdir edeceği bir davranış katılımcıların gönlünde manşet oldu varsın basındada olmasın iyiliğin niyetini sorgulayacak nebir makam nede kuruluş var ancak gönüller sorgular onlarında kararı hep iyidir iyide olacaktır
  • Dövüşmeyin bi sakin olun :))
  • Malatya Havalimanında bir ilki başaran çalışanları bir araya getiren başta havalimanı müdürümüz Yücel Besim ALADAĞ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler. Yazının içeriğinde organizasyonu yapan havalimanı müdürümüzün adının gecmemesini bir art niyet göstergesi olarak algılıyorum. Lütfen yazıyı değiştirin.
  • İz bırakmak için önce o yolu yürümek gerekir..Ayak oyunları ise küçük insanlara mahsustur..anlayacağınız güneşi balçıkla sıvayamazsınız küçük beyinli insancıklar..
  • Güzel bir ilkti, emeği geçen ve iştirak eden herkesten ALLAH razı olsun.
  • Bi tane aklı selim,modern insan oraya gitmez.Bulmuşlar birbirlerini.

Malatya Erhaç Havalimanı çalışanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) 84'üncü yılı nedeniyle iftarda buluştu.

DHMİ Malatya Erhaç Havalimanı'nın düzenlediği DHMİ'nin 84'üncü kuruluş yıl dönümü sebebiyle düzenlenen iftar yemeğinde havalimanı çalışanları bir araya geldi. 

Havalimanı Müdürü Yücel Besim Aladağ DHMİ'nin başarılarla dolu 84 yılını özetleyen kısa bir konuşma yaptı ayrıca DHMİ nin küresel hedeflerine ulaşmak için çok çalışılması gerektiğini belirterek özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

Düzenlenen iftar yemeğine THY'den Malatya Müdürü Hasan Özgül, Çelebi Handling Malatya Müdürü Gürkan Gürnehir, Gaziantep Havalimanı Hava Seyrüsefer Müdürü Akan Aydoğan, Havalimanı Güvenlik Şefi Fikret Akbulut ve havalimanında görev yapan kuruluşların personeli katıldı.









Malatya Havalimanı çalışanları iftarda buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Ayıp ~ 7 yıl önce
Sırf göstermelik yapılmış iftar. Show dünyası iş başında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gölge ~ 7 yıl önce
Zoruna gittiyse bidaha yapmayalım:)
E.ALLI ~ 7 yıl önce
SADECE THY VE ÇELEBİ NİN İFTAR YEMEĞİNE ÇAĞRILIP PEGASUS,ONUR AIR VE SUN EXPRESS DEN YÖNETİCİLERİN DAVET EDİLMEMESİ ŞIK OLMADI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilir ~ 7 yıl önce
Ameller niyetlere göredir..niyet iyi ise akıbet hayırdır..buradada kötü niyet yoktur..bir dahakine kimse unutulmaz olur biter..
şeref haktanır ~ 7 yıl önce
Yemeğe katılımlarıyla bizleri onurlandıran güvenlik dernek başkanı İlhan Fidan,yardımcısı ve genel sekreteri Yunus Kaplan ve istişare kurulu heyeti üyesi Erhan Toramanoğlu'na teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖNDER KOÇ ~ 7 yıl önce
Tek cümleyle muhteşemdi. Ciddi bir katılım oldu. Başta Sayın genel müdürümüz Funda OCAK hanımefendi ve havalimanı müdürümüz sayın Yücel Besim ALADAĞ Beye çok teşekkür ediyorum. Dhmi ailesinin bir parçası olduğumuzu bize hissettirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikret AKBULUT ~ 7 yıl önce
Şu mübarek ramazan ayında Malatya'da havalimanında yapılan en güzel organizasyon gerçekten havalimanı müdürü sayın yücel besim ALADAĞ'ın emeğinin sergilenmemesi çok nahoş bir durum ancak reelde personelde merkez teşkilatıda herşeyin farkında kamuoyunun takdir edeceği bir davranış katılımcıların gönlünde manşet oldu varsın basındada olmasın iyiliğin niyetini sorgulayacak nebir makam nede kuruluş var ancak gönüller sorgular onlarında kararı hep iyidir iyide olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MaziKalbimdeYara ~ 6 yıl önce
Samsun Çarşambalı mısınız?
Tulgay Dökmeoğlu ~ 7 yıl önce
Dövüşmeyin bi sakin olun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HIDIR ÇABUK ~ 7 yıl önce
Malatya Havalimanında bir ilki başaran çalışanları bir araya getiren başta havalimanı müdürümüz Yücel Besim ALADAĞ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler. Yazının içeriğinde organizasyonu yapan havalimanı müdürümüzün adının gecmemesini bir art niyet göstergesi olarak algılıyorum. Lütfen yazıyı değiştirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKA ~ 7 yıl önce
İz bırakmak için önce o yolu yürümek gerekir..Ayak oyunları ise küçük insanlara mahsustur..anlayacağınız güneşi balçıkla sıvayamazsınız küçük beyinli insancıklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTANBUL ~ 7 yıl önce
Güzel bir ilkti, emeği geçen ve iştirak eden herkesten ALLAH razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul ~ 7 yıl önce
Bi tane aklı selim,modern insan oraya gitmez.Bulmuşlar birbirlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyon lan sen ~ 7 yıl önce
Sen kimi aşağılıyorsun insanlar ne güzel işte iftar yapıyor niye gocunuyorsun noldu sıkıntın ne bırak lan bu işleri
Sen bir tane ~ 7 yıl önce
Fotografını paylaş insanlar modern görsün yerseeeeee.........
Istanbul 'a ~ 7 yıl önce
O beğenmedigin kahraman insanlar canı pahasına hainlere engel oldu. Bir köşeye sinip beklemediler. Pisti bloke edip uçakların kalkmasını engellediler.
Hoşgörü ~ 7 yıl önce
Çok şükür Elhamdülillah, bulduk birbirimizi:))Kıskanma Sende gel, herkese yer bulunur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000