15 Ocak 2014, Çarşamba 08:03:38

MAKSİMUM CHECK-IN SÜRESİ 5 DAKİKA

Hindistan’ın en büyük ve dünyanın 3. en büyük şehri olan Mümbai’de Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havaalanı yeni terminaline kavuştu.
  • Tavuskusu cok cirkin
  • Yapilan sadece politikacilarin gosterisiydi, yolcu ve ucak trafigine baslamasi icin en az 4-5 haftaya daha gerek var.
  • Uzun süren bürokrasi ne olacak peki. Checkin 5 dakika. Pasaport kontrolü 1 saat
  • Vatandaşları sokaklarda perişan halde açlıktan kırılıyorlar,dereler ve caddeler pislik icinde..adamlarin yaptigi harcadığı paraya bak,yazık.
  • Biz de daha iyisini ve daha kısa zamanda check in yapmayı ümit ediyoruz.

Hindistan’ın en büyük ve dünyanın 3. en büyük şehri olan Mumbai’de Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı yeni terminaline kavuştu. Uzun süredir beklenen yeni terminalin açılışı bir kaç defa ertelenmişti.

Yeni terminal 887 milyon dolar’a mal olurken yılda 40 milyon yolcu kapasitesine sahip. Yeni terminal tüm yolcuların ücretsiz Wifi sunarken ve 21,000 metre karelik de alışveriş alanına sahip. Hızlı geçiş sisteminin de uygulanacağı terminalde Business Class yolcularının chek-in süresi maksimum 5 dakika olurken, ekonomi yolcularının check-in kuyruğu ise maksimum 20 dakika olacak.

Hindistan Başbakanı Manmohan Singh tarafından resmi açılışı yapılan terminal, dün uluslararası yolculara açıldı. Terminalin mimarları New York’lu Skidmore, Owings and Merrill.

Skidmore, Owings and Merrill aynı zamanda Dubai’de bulunan dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’nın da mimarları. Teminal Hindistan’ın milli sembolü olan tavuskuşundan esinlenmiş. Tavanı taşıyan kolonlarda ve mermer yer döşemesinde tavuskuşu motiflerini görmek mümkün.



MAKSİMUM CHECK-IN SÜRESİ 5 DAKİKA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tavuskusu cok cirkin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HENUZ ACILMADI ~ 10 yıl önce
Yapilan sadece politikacilarin gosterisiydi, yolcu ve ucak trafigine baslamasi icin en az 4-5 haftaya daha gerek var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Uzun süren bürokrasi ne olacak peki. Checkin 5 dakika. Pasaport kontrolü 1 saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vatandaşları sokaklarda perişan halde açlıktan kırılıyorlar,dereler ve caddeler pislik icinde..adamlarin yaptigi harcadığı paraya bak,yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen... ~ 10 yıl önce
Bir de nükleer denizaltısı var bu ülkenin... Haa aklıma gelmişken; belki de biz avam olarak (Dünyanın her yerinde) üst tabakanın en fazla önemsediği şey olduğumuzu (Olmamız gerektiğinimizi) düşünerek bir yanılgı içindeyizdir, belki de sadece öyleymiş gibi davranıp aslında bizi ......'ne bile takmıyorlardır ha ne dersiniz?...
Darısı bize ~ 10 yıl önce
Biz de daha iyisini ve daha kısa zamanda check in yapmayı ümit ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000