22 Ocak 2019, Salı 08:21:03

Mahan Air'e uçuş yasağı!

Alman hükümeti İran Mahan Air'ın Almanya'ya uçuş izinlerini kaldırdı.
  • Umarım Türkiye de gaza gelip yasaklamaz
  • Önce kendimize bakalım. Hiç Almanya'ya laf etmeye hakkımız yok. Adamlar gücünü sonuna kadar kullanıyor. Sebebi ne olursa olsun bu havayolu uçmayacak dedi ve İran bu konuda hiçbir şey yapamaz, yapmaya da gücü yetmez. İşte gerçek güç budur! Bizim havaalanı'da Orta Asya, Orta Doğu, Arap, Afrikalı havayollarından görünmüyor. Bunlar karşı istasyondan gelirken sıfır güvence ile geliyorlar. Ayrıca İran uçakları ile gelenleri gidenleri de unutmadık.
  • iran da kenmdi içinde uçsun hem gevur diyor hem de ab ve abd ye uçmak istiyor!
  • Almanı, fransızı, ingilizi, amerikanı hiç ajanlık faaliyetlerinde bulunmazlar, masum melektirler.

Alman hükümeti İran Mahan Air'ın Almanya'ya uçuş izinlerini kaldırdı.

Ulaştırma Bakanlığı Sözcüsü Simone Buser, Federal Basın Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, söz konusu hava yoluna ait uçuş izni iptalinin dün itibariyle geçerli olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christopher Burger de Almanya'nın dış politika çıkarlarına işaret etti ve karara gerekçe olarak İran gizli servisinin Avrupa'daki faaliyetleri ile İran'ın Orta Doğu'da dahil olduğu çatışmaları gösterdi.

Alman medyası ise uçuş yasağının Mahan Air'ın İran Devrim Muhafızları tarafından hem askeri amaçlar hem de terörist faaliyetler için kullanıldığı şüphesiyle getirildiğini yazdı.

Süddeutsche, WDR ve NDR'de yer alan haberde İran yönetiminin Avrupa'da saldırı ve suikast planladığı, Mahan Havayollarının da askeri ve terörist amaçlarla kullanıldığı şüphesiyle bu yasak kararının alındığı ifade edildi.

Mahan Air'ın Münih ve Düsseldorf kentlerine seferleri bulunuyordu.

Mahan Air'e uçuş yasağı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yazık olmuş ~ 5 yıl önce
Umarım Türkiye de gaza gelip yasaklamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maho ~ 5 yıl önce
Önce kendimize bakalım. Hiç Almanya'ya laf etmeye hakkımız yok. Adamlar gücünü sonuna kadar kullanıyor. Sebebi ne olursa olsun bu havayolu uçmayacak dedi ve İran bu konuda hiçbir şey yapamaz, yapmaya da gücü yetmez. İşte gerçek güç budur! Bizim havaalanı'da Orta Asya, Orta Doğu, Arap, Afrikalı havayollarından görünmüyor. Bunlar karşı istasyondan gelirken sıfır güvence ile geliyorlar. Ayrıca İran uçakları ile gelenleri gidenleri de unutmadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patates ~ 5 yıl önce
iran da kenmdi içinde uçsun hem gevur diyor hem de ab ve abd ye uçmak istiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi ~ 5 yıl önce
Almanı, fransızı, ingilizi, amerikanı hiç ajanlık faaliyetlerinde bulunmazlar, masum melektirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niçin meleklertir? ~ 5 yıl önce
Çünkü batı iş ağını ve lobi faaliyetlerini milli amaçları için kullanırlar. Aslında bunu Türkiye'de İran'a karşı yapmalı, Türk milleti PKK, DevSol ve Hizbullah için az şehit vermedi.
Tabi ~ 5 yıl önce
Alman’a,Fransız’a,İngiliz’e ve ABD’liye De izin verilmesin.Bunlara serbest olsun bu faaliyetler diyen,tasvip edenmi var?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000