24 Aralık 2015, Perşembe 09:01:38

Mahan Air uçağının freni boşaldı apron duvarına çarptı

Mahan Havayolları'na ait yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'nda frenleri boşalınca kayarak duvara çarptı.
  • iyiki bu uçağa acık park pozisyonuna yanaşma verilmiş ya terminalde körüklerden birine yanaşamayıp termanele girseydi...
  • duvara asilmak varmış
  • oeff kanamistir. yapistiralim. mikrop kapmasin yanında minik öpücük geçer.
  • Betonun saglamligina dikkat edin arkadaşlar. Daha 3 hafta önce döküldü bu beton. .
  • Her zaman ki gibi hava kurtarma memurları görev başında. Can güvenliğimiz önce Allaha sonra bize emanet !
  • Şu etfaiye nerde katmanduya gittiler burda niye yoklar diyen şahsa söylüyorum anons gelir gelmez yarı çıplak koştuk olaya biz sen ne konuşuyorsun akşama kadar kurtarma işleriyle uğraştık uğraşıcaz da görevimiz bu bizim ama şu hadsiz yorumlarınızı kendinize saklayın terbiyesizliğe gerek yok
  • amerikada sıradan polis memuru koca imf başkanını uçaktan yaka paça indirdi kelepçeledi... şimdi bu iranlı pilot , polisin alkol kontrolüne karşı gelmiş show tv de gösterdi... ben pilotum ne alkolü? demiş... yorumları size bırakıyorum... Tk da pilotsun diyelim...frankfurtta kaza yaptın...alman polisi geldi alkol kontrolü yapacak... sen el kol hareketi çekip polise bağırıp karşı geldin diyelim... mesela diyorum tabi...naparlar sülalene? yani kibar haliyle söyledim tabi...biraz gururumuz olsun bunlara iyi davrandıkça başımıza çıktılar... inerken problem yok okadar taksi yaptı sonra tam park ederken frenler boşaldı...ben yemem canım yiyen varsa mani olmam... iranlısın tabi yurtdışına çıkıyorsun diye bastın alkolü... bahane yok...açıkla ozaman niye karşı geldin alkol kontrolüne...dangalak... orada bana ve ya yakınıma birşey olsaydı ben ozaman gösterirdim o pilota uçmak nasıl oluyormuş...seni kanatsız uçururdum orada redbull olmadan... ayrıca uçakta çinli yok show tv gösterdi hepsi iranlı.
  • Baya boşalmış neredeyse duvardan uçacakmış.
  • Yine kahraman ARFF iş başında
  • Hep Allah koruyor da nereye kadar, şu etfaiyciler nerdeymiş, mangalda çay mı demliyorlarmış. Taaaa katmanduya uçak kurtarmaya gidiyorlardı ne olmuş AHLde uçağı çekecek kamyonet mi bulamamışlar.

İranlı Mahan Havayolları'na ait EP-MNP kuyruk tescilli Airbus 310 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'nda frenleri boşalınca park pozisyonundan çıkarak beton bariyerlere çarptı.

Bu sabah saatlerinde Tahran-İstanbul seferini yaptıktan sonra park pozisyonuna gelen uçak, yolcular henüz inmeden bir anda kaymaya başladı. Yaklaşık 15-20 metre kayan uçak aprondaki beton bariyer ve korkulukları yıktı. Uçağın burun kısmı Havaş'a ait bir yolcu otobüsünün üzerine çıktı. Hem uçakta hem de otobüste hasar oluştu.

Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Uçağın pilotu alkol muayenesi için hastaneye götürülürken DHMİ ekipleri şu sıralarda uçağın çekilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 















©Airporthaber.com

Mahan Air uçağının freni boşaldı apron duvarına çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

ath ~ 8 yıl önce
iyiki bu uçağa acık park pozisyonuna yanaşma verilmiş ya terminalde körüklerden birine yanaşamayıp termanele girseydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
duvara asilmak varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
oeff kanamistir. yapistiralim. mikrop kapmasin yanında minik öpücük geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ase ~ 8 yıl önce
Betonun saglamligina dikkat edin arkadaşlar. Daha 3 hafta önce döküldü bu beton. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 8 yıl önce
Her zaman ki gibi hava kurtarma memurları görev başında. Can güvenliğimiz önce Allaha sonra bize emanet !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF İSTANBUL ~ 8 yıl önce
Şu etfaiye nerde katmanduya gittiler burda niye yoklar diyen şahsa söylüyorum anons gelir gelmez yarı çıplak koştuk olaya biz sen ne konuşuyorsun akşama kadar kurtarma işleriyle uğraştık uğraşıcaz da görevimiz bu bizim ama şu hadsiz yorumlarınızı kendinize saklayın terbiyesizliğe gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka yaptım ~ 8 yıl önce
amerikada sıradan polis memuru koca imf başkanını uçaktan yaka paça indirdi kelepçeledi... şimdi bu iranlı pilot , polisin alkol kontrolüne karşı gelmiş show tv de gösterdi... ben pilotum ne alkolü? demiş... yorumları size bırakıyorum... Tk da pilotsun diyelim...frankfurtta kaza yaptın...alman polisi geldi alkol kontrolü yapacak... sen el kol hareketi çekip polise bağırıp karşı geldin diyelim... mesela diyorum tabi...naparlar sülalene? yani kibar haliyle söyledim tabi...biraz gururumuz olsun bunlara iyi davrandıkça başımıza çıktılar... inerken problem yok okadar taksi yaptı sonra tam park ederken frenler boşaldı...ben yemem canım yiyen varsa mani olmam... iranlısın tabi yurtdışına çıkıyorsun diye bastın alkolü... bahane yok...açıkla ozaman niye karşı geldin alkol kontrolüne...dangalak... orada bana ve ya yakınıma birşey olsaydı ben ozaman gösterirdim o pilota uçmak nasıl oluyormuş...seni kanatsız uçururdum orada redbull olmadan... ayrıca uçakta çinli yok show tv gösterdi hepsi iranlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duygu ~ 8 yıl önce
Baya boşalmış neredeyse duvardan uçacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 8 yıl önce
Yine kahraman ARFF iş başında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahu ~ 8 yıl önce
Hep Allah koruyor da nereye kadar, şu etfaiyciler nerdeymiş, mangalda çay mı demliyorlarmış. Taaaa katmanduya uçak kurtarmaya gidiyorlardı ne olmuş AHLde uçağı çekecek kamyonet mi bulamamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000