26 Ekim 2010, Salı 17:32:31

MAÇ ESNASINDA SAHAYA İNDİ!

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalma maçında Beypazarı İlçe Stadı'nda oynanan Beypazarı Şekerspor-Kardemir Karabükspor maçında ilginç bir olay yaşandı.
  • yani sahaya inmesi normal!! sizce türkiyede inecek baska bos yer varmi?? ambulanslar giremiyor daracik yollardan... bence normal ve dogru...
  • Çok biliyorsun ya yapıştır hemen yorumu. Havacılıkla uzaktan yakından alakan olsa" sabit kanatlı UÇAK" ile "döner kanatlı UÇAK" kavramlarından haberin olurdu.
  • Bu nasil is boyle? Helikopter pilotu ile yerdeki gorevliler birbiriyle gorusmuyormu nereye inilecek diye? Gorustulerse, o zaman guvenli inis icin neden futbol sahasinda gerekli onlemleri almadilar?
  • ambulans uçak indi diyip sonrada helikopter indi diyorsunuz. uçaksa helikopter değil, helikopterse uçak değil:)
  • iki gün sonra Hidayet beyin uçaklarıda Erciyes Kayseri yenikken sahaya inerse hiç şaşmam...:)
Karşılaşmanın 86. dakikasında Kardemir Karabükspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmada bir anda stadın üzerinde ambulans uçak belirdi. Şaşkın bakışlar arasında helikopter sahaya inmeye başladı.

Bu gelişme üzerine maçın hakemi Ercan Hellaç, Beypazarı Şekerspor'un serbest vuruş kullanmasından hemen önce maçı durdurdu. Sahaya inen ambulans uçak, ambulansla sahaya getirilen ve kalp krizi geçirdiği öğrenilen 76 yaşındaki Kemal Saraçoğlu'nu aldı.

FUTBOLCULAR BARAJI BOZMADI
10 dakika süren işlemler sonrasında ambulans helikopter tedavisine devam edilmek üzeren Kemal Saraçoğlu'nu karayoluyla 1.5 saat mesafedeki Ankara'ya götürdü. Helikopter inmeden serbest vuruş için baraj kuran Kardemir Karabüksporlu futbolcuların helikopter indikten sonra bile bir süre barajı bozmamaları gülüşmelere neden oldu.

KALECİDEN İNANILMAZ HATA
Helikopterin kalkmasının ardından, maç serbest vuruşla devam etti. Serbest vuruşu
kullanan Serkan Sevinç'in vuruşunda, maçtan soğuyan kaleci Bülent Ataman büyük bir hata yaptı ve top ellerinin arasından ağlara gitti. Bu golle maç uzatmalara giderken, yaşananlar büyük ilgi uyandırdı.

(Habertürk)
MAÇ ESNASINDA SAHAYA İNDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
yani sahaya inmesi normal!! sizce türkiyede inecek baska bos yer varmi?? ambulanslar giremiyor daracik yollardan... bence normal ve dogru...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok biliyorsun ya yapıştır hemen yorumu. Havacılıkla uzaktan yakından alakan olsa" sabit kanatlı UÇAK" ile "döner kanatlı UÇAK" kavramlarından haberin olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu nasil is boyle? Helikopter pilotu ile yerdeki gorevliler birbiriyle gorusmuyormu nereye inilecek diye? Gorustulerse, o zaman guvenli inis icin neden futbol sahasinda gerekli onlemleri almadilar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ambulans uçak indi diyip sonrada helikopter indi diyorsunuz. uçaksa helikopter değil, helikopterse uçak değil:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iki gün sonra Hidayet beyin uçaklarıda Erciyes Kayseri yenikken sahaya inerse hiç şaşmam...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000