28 Mart 2013, Perşembe 13:32:04

MAÇ BİLETİ OLMAYAN BOŞUNA UÇMASIN!

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final’deki rakibi Real Madrid ile deplasmanda oynayacağı maça gitmek isteyenler bu haberi okumadan uçağa binmeyin...
  • madridde fazla eğlence yok.hatta hiç yok.barcelona olsaydı orayı yıkarlardı...yıkarlardı orayı yıkarlar
  • Parası olan gidiyor.

ultrAslan tarafından düzenlenen Real Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı biletinin de içinde bulunduğu günübirlik Madrid turunun tüm organizasyonu Plures tarafından gerçekleştirilecek.

Pluser Air tarafından düzenlenen günübirlik tur paketi, maç bileti, gidiş-dönüş uçak bileti ve maçın oynanacağı stadyuma ulaşımı imkanlarıyla birlikte kişi başı 570 Euro’ya satıldı.

AirportHaber’e konuşan Plures Genel Müdürü Cenk Gökan, ultrAslan ile birlikte düzenledikleri organizasyona büyük ilgi olduğunu belirterek, “Galatasaray’ın 3 Nisan’da UEFA Şampiyonlar Ligi 2012-2013 sezonu çeyrek finalinde Real Madrid ile yapacağı maç için Madrid’e 20 bine yakın Galatasaray taraftarının gitmesi bekleniyor. Plures olarak, ultrAslan işbirliğiyle, GS tribünü maç biletli günübirlik Madrid turu paketini oluşturduk. Organizasyonun ultrAslan web sitesinde yayınlanmasının ardından Galatasaray taraftarlarının olağanüstü ilgisiyle karşılaştık. Biletler şimdiden tükendi. Eğer anlaşma sağlayabilirsek ekstradan bir uçağı organizasyona dahil etmek istiyoruz” diye konuştu.

"BİLET GARANTİLİ TEK UÇUŞU BİZ YAPIYORUZ"

Gökan, ayrıca Galatasaray taraftarlarına bilet garantisi veren tek tur şirketinin, ultraslan’ın anlaşmalı acentesi olan Plures olduğunu hatırlattı. Gökan, “Tur organizasyonlarından herkes paketini almış ama maç bileti yok. İspanya’ya vizesiz girilmiyorsa maça da biletsiz girilmez. Aynı mantıkla taraftarlarımız biletleri olmadan yola çıkmasınlar. Bazı tur şirketleri bilet sağlayamadığı halde taraftarlarımızı maçın yapılacağı kente götürmek için rezervasyon topluyor. Sonra bilet bulunamadığı için hayal kırıklıkları yaşanıyor. Taraftarımız dikkatli olsun. Madrid tribününe girmek kesinlikle mümkün olmayacak. Kimlik kontrolü olacağı için Madrid’e gider Madrid tribününden izlerim şeklinde düşünmesinler. Schalke maçında da aynı mantıkla hareket eden pek çok taraftar maçı kafelerde izlemek zorunda kaldı. Bu açıdan taraftarımızı turlar ve biletsiz yola çıkmama konusunda uyarmak istiyoruz” dedi.

MAÇ BİLETİ OLMAYAN BOŞUNA UÇMASIN!

Yorumlar

:) ~ 11 yıl önce
madridde fazla eğlence yok.hatta hiç yok.barcelona olsaydı orayı yıkarlardı...yıkarlardı orayı yıkarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zengin ~ 11 yıl önce
Parası olan gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000