18 Şubat 2018, Pazar 12:23:26

"Maalesef uçaktaki herkes hayatını kaybetti!"

İran'da Tahran-Yasuj seferini yapan Aseman Havayolları'na ait yolcu uçağının düşmesinden sonra resmi açıklama yapıldı. Uçaktaki herkesi hayatını kaybettiği belirtildi.
  • Burnuma hoş kokular gelmiyor, rusyadaki, irandaki kazalar. Acaba bir teknisyene 5000 $ verirsen uçak düşme durumu olabilir mi?
  • Mekanları cennet olsun
  • Tayvanda deprem olmuştu alakası olabilir mi?
  • 2018 uğursuz geldi diyenler niye sadece adı şirketolan şirketlerde bu kazalar oluyorda köklü kurumsal firmalarda olmuyor veya nadir oluyor senenin ne önemi var bu şirketlerin herşeyi laçka personeli eğitimsiz adamı olan işi kapıyor sonrada sadece baş sağlığı dileniyor bu firmanın kaçıncıkazası başka ülkedeolsa hemen kapatılır insanlara yazık..........
  • maalesef ne kadar aptalcakullanılan bir kelime uçakçılıkta maalesef demenin karşılığı yok önce emniyet var kaza olmuş 66 kişi ölmüş röpörtaj veren cahil hala 2013 te pilotun motoru duran uçağı indirdiğini yazıyor motorun durduğunu sorgulamıyor neden bukadar uçak düşürdüklerini bakımların yapılıp yapılmadığını pilotların nerede similatöre gittiklerini nasıl geçtiklerini rüşvetle sivil havacılıktan okey aldıklarını evraksız ucuz parça alıp taktıklarını sorgulamıyor.takdir allahtan deyip uçuyorlar kendi halkınıhelakediyorlar nereye kadar
  • Bu yıl havacılık sektörü için hiç iyi başlamadı maalesef
  • Ciddi anlamda uğursuz bir yıl
  • İranlara basaligi dilerim
  • 1,5 ayda kaçıncı kaza bu
  • Ne bu geldiğinden beri....

İran'da Tahran-Yasuj seferini yapan Aseman Havayolları'na ait yolcu uçağının düşmesinden sonra resmi açıklama yapıldı. Uçaktaki herkesi hayatını kaybettiği belirtildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, radardan kaybolduktan sonra düştüğü açıklanan uçakta 66 kişinin olduğu belirtildi. Aseman Havayolları’nın sözcüsü, “Maalesef uçakta bulunan herkes hayatını kaybetti” ifadesini kullandı.

İran yerel basınında yer alan haberlere göre görgü tanıkları uçağın İsfahan’daki tarlalara acil iniş yaptığını iddia ederken, bazı kaynaklar kazadan sağ kurtulanların olabileceğini ifade ediyor. Fakat yapılan resmi açıklamada, kazadan sağ kurtulan olmadığı açıklandı.

Haber ajansı ISNA’ya konuşan Acil Afet ve Yardım Birimi Sözcüsü Motjaba Khaledi, “Uçak Semirom yakınlardaki dağlık alana düştü” dedi. İsfahan bölgesinin acil durum ve tıbbı destek departmanının direktörü Ghafur Rastin, “Uçağın düştüğü alan dağlık fakat olayla ilgili henüz bir şey bilmiyoruz” dedi.

İran medyasında yer alan haberlerde, uçağın pilotunun 2013’te ATR tipi bir başka uçağı Yasuj Havalimanı’na motorun durması dolayısıyla acil iniş yaptırdığı belirtildi.

"Maalesef uçaktaki herkes hayatını kaybetti!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Murat ~ 6 yıl önce
Burnuma hoş kokular gelmiyor, rusyadaki, irandaki kazalar. Acaba bir teknisyene 5000 $ verirsen uçak düşme durumu olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah yardım etsin ~ 6 yıl önce
Mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her depremden sonra.. ~ 6 yıl önce
Tayvanda deprem olmuştu alakası olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 6 yıl önce
2018 uğursuz geldi diyenler niye sadece adı şirketolan şirketlerde bu kazalar oluyorda köklü kurumsal firmalarda olmuyor veya nadir oluyor senenin ne önemi var bu şirketlerin herşeyi laçka personeli eğitimsiz adamı olan işi kapıyor sonrada sadece baş sağlığı dileniyor bu firmanın kaçıncıkazası başka ülkedeolsa hemen kapatılır insanlara yazık..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maalesef ~ 6 yıl önce
maalesef ne kadar aptalcakullanılan bir kelime uçakçılıkta maalesef demenin karşılığı yok önce emniyet var kaza olmuş 66 kişi ölmüş röpörtaj veren cahil hala 2013 te pilotun motoru duran uçağı indirdiğini yazıyor motorun durduğunu sorgulamıyor neden bukadar uçak düşürdüklerini bakımların yapılıp yapılmadığını pilotların nerede similatöre gittiklerini nasıl geçtiklerini rüşvetle sivil havacılıktan okey aldıklarını evraksız ucuz parça alıp taktıklarını sorgulamıyor.takdir allahtan deyip uçuyorlar kendi halkınıhelakediyorlar nereye kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh be ~ 6 yıl önce
Sen düzgün yapılmadığını nerden biliyon da hemen herkesi suçlamışsın lavuk. İnsanların canı gitmiş, sizin işiniz gücünüz ukalalık. Allah ölenlere gani gani rahmet senin gibilere de akıl ihsan eylesin inşallah !
maalesef ~ 6 yıl önce
Yüzde yüz doğru bir yazı. Anlatılanlar bizim malum kesimin özendiği şark zihniyeti. İşte buraya kadarmış. Araplar akıllandı bizim bademler hala aynı yerde.
Eski apron çalışanı ~ 6 yıl önce
Bu yıl havacılık sektörü için hiç iyi başlamadı maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2018 ~ 6 yıl önce
Ciddi anlamda uğursuz bir yıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail'in işi ~ 6 yıl önce
İranlara basaligi dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğursuz 2018 ~ 6 yıl önce
1,5 ayda kaçıncı kaza bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2018 seni sevemedim, ~ 6 yıl önce
Ne bu geldiğinden beri....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000