23 Aralık 2014, Salı 13:52:51

LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN CENGİZ TOPEL TEKLİFİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a Cengiz Topel Havalimanı için teklif sundu.
  • Talep yok diyen ardaşa sorarım, cengiz topelden nereye sefer yapıldı da talep yok diyorsun. bu tamamen siyasi bir ağız. cengiz topel tam 3 yıl önce açıldı. trabzon a günde iki sefer yapıldı. 3 ay boyunca anadolujet çalıştı doluluk oranı kış sezonu olmasına rağmen yüzde 82. yani mükemmel idi. ne olduysa anadolujet çekildi yerine pervaneli borajet geldi. işler de zaten o zaman bozuldu. sürekli sefer iptali, konforsuz uçuşlar, ciddiyetsizlik halkın ayağını çekmesine neden oldu. sonrası pılını pırtısını toplayıp kaçtı. seçimler öncesi baskılara dayanamayan hükümet acele bir kararla ankara aktarmalı uçuşlarını başlattı, saçma saatlerde saçma günlerde, reklam yok, tanıtım yok , seferler sürekli iptal, buna rağmen doluk oraı yüz 40 civarı. bu vatandaş talep göstermedi mi oluyor. yuh olsun senin gibi düşünenlere.
  • Kargo teklifi mantıklı
  • Kardeşim talep yoksa oraya inen ucak boş mu inecek. Yöre halkı uçağına sahip cikmiyorsa neden zarar etsin.
  • Bence Cengiz Topel kargo üssü olmalı. İzmit zaten ticaret ve sanayinin merkezi. Atatürk epey rahatlar...
  • Hadi bakalım kolay gelsin!SAW'ın 2. pisti yapılana kadar palyatif tedbir olabilir.Go kart pisti olmasın da!

2011 yılında İzmit'te açılan ancak beklenen ilgiyi görmemesi üzerine Eylül ayı itibariyle tarifeli seferlerin durduğu Cengiz Topel Havalimanı için Lütfü Türkkan'dan Bakan Elvan'a teklif geldi.

Tarifeli seferin yapılmadığı meydan için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile görüşen Türkkan, meydanın charter seferler ve özel uçaklara açılması teklifini sundu.

Twitter'dan bir açıklama yapan Türkkan; 'Ulaştırma Bakanı Elvan ile karşılaştım. Kargalara ve başı boş köpeklere terk edilen Cengiz Topel Havalimanı'nı hatırlattım kendisine. Bakan Elvan'a teklifte bulundum. "İzmit Cengiz Topel Havalimanı'nı charter seferler ve özel uçaklara tahsis edin" Bakan Elvan böyle bir öneriyi bugüne dek kimsenin getirmediğini, konunun incelenebilir olduğunu ifade etti. Bu teklifim gerçekleşirse, İzmit bu işten turizm geliri elde eder. Bununla birlikte havalimanımız aktif hale gelir' dedi.

 

LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN CENGİZ TOPEL TEKLİFİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

vatandaş ~ 9 yıl önce
Talep yok diyen ardaşa sorarım, cengiz topelden nereye sefer yapıldı da talep yok diyorsun. bu tamamen siyasi bir ağız. cengiz topel tam 3 yıl önce açıldı. trabzon a günde iki sefer yapıldı. 3 ay boyunca anadolujet çalıştı doluluk oranı kış sezonu olmasına rağmen yüzde 82. yani mükemmel idi. ne olduysa anadolujet çekildi yerine pervaneli borajet geldi. işler de zaten o zaman bozuldu. sürekli sefer iptali, konforsuz uçuşlar, ciddiyetsizlik halkın ayağını çekmesine neden oldu. sonrası pılını pırtısını toplayıp kaçtı. seçimler öncesi baskılara dayanamayan hükümet acele bir kararla ankara aktarmalı uçuşlarını başlattı, saçma saatlerde saçma günlerde, reklam yok, tanıtım yok , seferler sürekli iptal, buna rağmen doluk oraı yüz 40 civarı. bu vatandaş talep göstermedi mi oluyor. yuh olsun senin gibi düşünenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kargo teklifi mantıklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kardeşim talep yoksa oraya inen ucak boş mu inecek. Yöre halkı uçağına sahip cikmiyorsa neden zarar etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence Cengiz Topel kargo üssü olmalı. İzmit zaten ticaret ve sanayinin merkezi. Atatürk epey rahatlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mebus pazarı ~ 9 yıl önce
Hadi bakalım kolay gelsin!SAW'ın 2. pisti yapılana kadar palyatif tedbir olabilir.Go kart pisti olmasın da!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000