29 Ağustos 2014, Cuma 13:07:22

LÜTFİ ELVAN'LA 'DEVAM' KARARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na seçilmesinin ardından 62. hükümeti kurmakla görevlendirilen Ahmet Davutoğlu'nun Bakanlar Kurulu belli oldu. Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan koltuğunu korudu.
  • Bana göre adam gibi adam dediğiniz kişilerin karakterinde ve insanlıklarında hem arkasından küfür edeceksin hemde karşı karşıya gelince yüzüne güleceksin. Yok öyle şey. Eğer adamsan ve sevmiyorsan mert olacaksın ve her şekilde tavrını koyacaksın. Adam genel müdür sayesinde makam alıyor (daire başkanı daire başkan yrd. Müdür v.s.) sonra odalarda genel müdür aleyhinde utanmadan arlanmadan ağzına geleni söyleceksin. Buna düpe düz karaktersizlik denir. Utanmazlık aymazlık denir. Yüzüne gülüp arkadan filim çeviren ağlayıp sızlayıp acizce kendini acındıranlardan iğreniyorum ve nefret ediyorum. Allah korusun Orhan Birdal gitsin !... dhmi de iç savaş çıkacağı gibi taş üstünde taş kalmaz. Siz dua edin Orhan Birdal daha çok uzun yıllar yerinde kalsın. Ayrıca Orhan Birdala acizane tavsiyem lütfen karşınıza çıkıp sizin babacanlığınızdan yararlanmal için ağlayan ve sızlayanlara çok acımayın çok prim vermeyin. Emin olunki o ağlayanlar zamanında değil arkaşlarını en yakın akraba v.s. lerini bile kibir ve gurur uğruna satmışlardır. Size yakın görünmek için her türlü taklayı atacak çok kişi var vesselammmm
  • Bıkmadınızmı Orhan Birdalla uğraşmaktan Adam göreve geldi geleli bakın üst kademelere üç beş kişiden hariç kaç kişi değiştirmiş. Allah aşkına biraz vicdanlı olun. Dhmi tarihinde bu kadar uzun süreli genel müdür yardımcısı daire başkanı daire başkan yardımcısı müdür olarak kalanlar hatta emekli olana kadar görevde kalan bir sürü müdür v.s kişi var. Hatta içlerinde sağcı solcu dindar dindar olmayanlarda var. Bunlardan kaç kişi gerek siyasi gerek dünya görüşü nedeniyle görevden alınmışlar. Düşünün mhp ve chp koalisyonu zamanında şeflere kadar değişmişti. O yüzden oturun oturduğunuz yerde. Ayrıca sırf kadro makam almak içinde onun bunun arkasından iftira atanlar filim çevirenler ve melek yüzlü içten pazarlıklı sahte gülüşlü şeytanlar sizde ne vicdan var nede insanlık.
  • Murat sen biraz Türkiye'nin etrafında tur at ondan sonra boş işe yaramaz cümleleri için tövbe istiğfar edeceksindir zaten, insanın yazarken eli titrer utanır Orhan Birdal gibi insana boş beleş demeye, Allah seni bildiği gibi yapsın.
  • Orhan birdal gitmesine gitcek ama yerine kim gelcek..
  • Siz onu bir de dhmi çalışanlarına sorun, memleketin başına bela ettiği bürokratlar mevcut. Ve herntürlü hukusuzlukları reva görülüyor...
  • gidecek...niye acele ediyorsun.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Binali dayı neden yok,duruşuyla,icraatlarıyla herkese örnek bir şahsiyet
  • Doğrudur binali gibi olamaz. Katılıyorum bu konuda sana Binali yıldırım tüm erzincanlıları işe yarasın yaramasın,bilgili olsun olmasın devletin en üst kademelerine getirdi. Kesinlikle Sayın Lütfi Elvan Binali gibi olamaz, adam kayıramaz toprakçılık yapamaz. Neden gitmiyor bu boş işe yaramaz DHMİ genel müdürü orhan birdal
  • Binali bey gibi olamaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na seçilmesinin ardından 62. hükümeti kurmakla görevlendirilen Ahmet Davutoğlu'nun Bakanlar Kurulu belli oldu. Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan koltuğunu korudu.

Halk tarafından 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık görevini bırakmasının ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Başbakan olarak görevlendirilmiş ve 62. hükümeti kurmakla yetkilendirilmişti. Yeni Başbakan Davutoğlu'nun Bakanlar Kurulu bugün belli oldu.

Geçtiğimiz yılın sonunda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanı adayı olan Binali Yıldırım'ın yerine görevlendirilen Lütfi Elvan, koltuğunu koruyan bakanlar arasında yer aldı. Yeni Başbakan Ahmet Davutoğlu, Lütfi Elvan'la devam kararı aldı.

Lütfi Elvan kimdir?

1963 Karaman doğumlu olan Lütfi Elvan, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi'ni bitirdi. Bir dönem müşteşar yardımcılığı görevinde bulunan Elvan, 23. Dönem'de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu ve AB Uyum Komisyonu Üyesi oldu. 25 Aralık 2013 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım'ın yerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na atandı. İngilizce bilen Elvan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İşte 62. Hükümet Bakanlar Kurulu

Başbakan Ahmet Davutoğlu
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş
Adalet Bakanlığı Bekir Bozdağ
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ayşenur İslam
Avrupa Birliği Bakanlığı'na Mevlüt Çavuşoğlu yerine Volkan Bozkır
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Faruk Çelik
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İdris Güllüce
Dışişleri Bakanlığı'na Ahmet Davutoğlu yerine Mevlüt Çavuşoğlu
Ekonomi Bakanlığı Nihat Zeybekçi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Taner Yıldız
Gençlik ve Spor Bakanlığı Çağatay Kılıç
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehdi Eker
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na Hayati Yazıcı yerine Nurettin Canikli
İçişleri Bakanlığı Efkan Ala
Kalkınma Bakanlığı Cevdet Yılmaz
Kültür ve Turizm Bakanlığı Ömer Çelik
Maliye Bakanlığı Mehmet Şimşek
Milli Eğitim Bakanlığı Nabi Avcı
Milli Savunma Bakanlığı İsmet Yılmaz
Orman ve Su işleri Bakanlığı Veysel Eroğlu
Sağlık Bakanlığı Mehmet Müezzinoğlu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Fikri Işık
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Lütfi Elvan

©AirportHaber

LÜTFİ ELVAN'LA 'DEVAM' KARARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bana göre adam gibi adam dediğiniz kişilerin karakterinde ve insanlıklarında hem arkasından küfür edeceksin hemde karşı karşıya gelince yüzüne güleceksin. Yok öyle şey. Eğer adamsan ve sevmiyorsan mert olacaksın ve her şekilde tavrını koyacaksın. Adam genel müdür sayesinde makam alıyor (daire başkanı daire başkan yrd. Müdür v.s.) sonra odalarda genel müdür aleyhinde utanmadan arlanmadan ağzına geleni söyleceksin. Buna düpe düz karaktersizlik denir. Utanmazlık aymazlık denir. Yüzüne gülüp arkadan filim çeviren ağlayıp sızlayıp acizce kendini acındıranlardan iğreniyorum ve nefret ediyorum. Allah korusun Orhan Birdal gitsin !... dhmi de iç savaş çıkacağı gibi taş üstünde taş kalmaz. Siz dua edin Orhan Birdal daha çok uzun yıllar yerinde kalsın. Ayrıca Orhan Birdala acizane tavsiyem lütfen karşınıza çıkıp sizin babacanlığınızdan yararlanmal için ağlayan ve sızlayanlara çok acımayın çok prim vermeyin. Emin olunki o ağlayanlar zamanında değil arkaşlarını en yakın akraba v.s. lerini bile kibir ve gurur uğruna satmışlardır. Size yakın görünmek için her türlü taklayı atacak çok kişi var vesselammmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bıkmadınızmı Orhan Birdalla uğraşmaktan Adam göreve geldi geleli bakın üst kademelere üç beş kişiden hariç kaç kişi değiştirmiş. Allah aşkına biraz vicdanlı olun. Dhmi tarihinde bu kadar uzun süreli genel müdür yardımcısı daire başkanı daire başkan yardımcısı müdür olarak kalanlar hatta emekli olana kadar görevde kalan bir sürü müdür v.s kişi var. Hatta içlerinde sağcı solcu dindar dindar olmayanlarda var. Bunlardan kaç kişi gerek siyasi gerek dünya görüşü nedeniyle görevden alınmışlar. Düşünün mhp ve chp koalisyonu zamanında şeflere kadar değişmişti. O yüzden oturun oturduğunuz yerde. Ayrıca sırf kadro makam almak içinde onun bunun arkasından iftira atanlar filim çevirenler ve melek yüzlü içten pazarlıklı sahte gülüşlü şeytanlar sizde ne vicdan var nede insanlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 10 yıl önce
Murat sen biraz Türkiye'nin etrafında tur at ondan sonra boş işe yaramaz cümleleri için tövbe istiğfar edeceksindir zaten, insanın yazarken eli titrer utanır Orhan Birdal gibi insana boş beleş demeye, Allah seni bildiği gibi yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gidecek ama ~ 10 yıl önce
Orhan birdal gitmesine gitcek ama yerine kim gelcek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi çalışanları ~ 10 yıl önce
Siz onu bir de dhmi çalışanlarına sorun, memleketin başına bela ettiği bürokratlar mevcut. Ve herntürlü hukusuzlukları reva görülüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murata ~ 10 yıl önce
gidecek...niye acele ediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORNEK ERZINCANLI ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
Binali dayı neden yok,duruşuyla,icraatlarıyla herkese örnek bir şahsiyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 10 yıl önce
Doğrudur binali gibi olamaz. Katılıyorum bu konuda sana Binali yıldırım tüm erzincanlıları işe yarasın yaramasın,bilgili olsun olmasın devletin en üst kademelerine getirdi. Kesinlikle Sayın Lütfi Elvan Binali gibi olamaz, adam kayıramaz toprakçılık yapamaz. Neden gitmiyor bu boş işe yaramaz DHMİ genel müdürü orhan birdal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Binali bey gibi olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000