15 Mayıs 2015, Cuma 08:11:52

LÜTFİ ELVAN'DAN 'KARAMAN' AÇIKLAMASI

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'ın havalimanına en kısa sürede kavuşacağını bildirdi.
  • Karaman'a havaalanı şart Karaman'ın nüfusunun üç katı gurbetçisi var. Özellikle Hollanda'da çoklar. Ayrıca Türkiye bisküvi ve çikolata üretiminde Karaman önemli bir yere sahip.
  • Valla bizim KÖYEDE abartısız her seçimde BARAJ yapılıyor :)
  • Karaman-Ereğli arası;her ikisine 42 km. mesafede Ayrancı ilçesi.Yeni keşfedilen kömür yataklarına ve Karapınara yakın.Demiryolu da var.
  • Neden hep HAVAALANI vaad ediliyor. Başka yatırım vaad edilmiyor.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'ın havalimanına en kısa sürede kavuşacağını bildirdi.

Elvan, yaptığı yazılı açıklamada, Karaman Havalimanı konusunda verdiği sözleri yerine getiremediği şeklindeki iddiaların tamamen asılsız ve iftira olduğunu belirtti.

Karaman Havalimanı için neler yapıldığını bilmeyenlerin etik dışı tutum ve iftiralar ile karalama kampanyası yaptığının altını çizen Elvan, şöyle devam etti:

"Karaman, havalimanına en kısa sürede kavuşacaktır. Bir yıl gibi kısa bir sürede Karaman Havalimanı için yer tespiti yapılmış, altyapı kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED işlemleri tamamlanmıştır. Bu yıl ihaleye çıkılacaktır. Kısacası burada her şey planlandığı şeklinde gitmektedir."

Elvan, batı Antalya'ya yapılacak yeni havalimanı için de çalışmaların başlatıldığını belirterek, bölgede orta ve büyük gövdeli uçakların iniş kalkışına müsait, yurtiçi ve yurtdışı tarifeli seferlere imkan veren konvansiyonel boyutlarda yeni bir havalimanının yapımına yönelik tespit çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Havalimanı için batı Antalya bölgesinde bir mevkinin belirlendiğini bildiren Elvan, bölgenin tarihsel dokusunu gözönünde bulundurarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ile yapılacak değerlendirmeler neticesinde yerin netlik kazanacağını kaydetti.

LÜTFİ ELVAN'DAN 'KARAMAN' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Karaman'a havaalanı şart Karaman'ın nüfusunun üç katı gurbetçisi var. Özellikle Hollanda'da çoklar. Ayrıca Türkiye bisküvi ve çikolata üretiminde Karaman önemli bir yere sahip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Valla bizim KÖYEDE abartısız her seçimde BARAJ yapılıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrancı ~ 9 yıl önce
Karaman-Ereğli arası;her ikisine 42 km. mesafede Ayrancı ilçesi.Yeni keşfedilen kömür yataklarına ve Karapınara yakın.Demiryolu da var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Neden hep HAVAALANI vaad ediliyor. Başka yatırım vaad edilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuyozz ~ 9 yıl önce
neden çünkü türkiye olarak her konuda uçuyoruz:) yürü be türkiyemmmmmm uçan türkiye galaksiler arası türkiyeeeee
imkan ~ 9 yıl önce
Bir paşanın sözüdür "Gidemediğin yer senin değildir." Bunu günümüze uyarlarsak rahat ulaşım sağlanmayan yer atıl kalır.
havaalancı ~ 9 yıl önce
çünkü uçakları biz üretiyoruz, airbuslar, boeingler stokta dolu,dünyanın uçak yakıtı ihtiyacının büyük kısmınıda biz karşılıyoruz, fabrikalarımızda üretililyor niye havalimanını yapmayalım ki...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000