07 Kasım 2014, Cuma 08:00:52

LÜTFİ ELVAN'DAN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı iddialarına yanıt verdi.
  • Tam yeri neresi bu havalimanin bilen varmi?
  • hikaye anlatıyorlar. değil 2016 ya, 2020 ye yetişmez bu proje. sallama başladılar işe, içini doldurmaya çalışıyorlar havuzcu yandaş mütahitlerin. anlayan anladı. ülkemizin paralarını aktarıyorlar bir yerlere, proje bu kısaca.

İstanbul'a yapılacak 3'üncü havalimanı tartışmalarına son noktayı Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan koydu. Elvan, 3'üncü Havalimanı projesinin rotasında hiçbir değişiklik olmadığını belirterek, "İddialar doğru değil. Proje çalışmalarında hiç sapma yok, her şey planlandığı gibi yürüyor" dedi.

300 MİLYONLUK MAKİNE ALINDI

Elvan, Sabah'ın sorularına, "Firmalar çalışmalarını yürütüyor" yanıtını verdi. Projeyi üstlenen müteahhit firmalar da, finansman sıkıntısı iddialarının asılsız olduğunu bildirdi. Kredi görüşmeleri sürerken proje için 300 milyon euroluk makine, ekipman alındığını belirten yetkililer, 5 aydır gece gündüz çalışıldığını söyledi. 22 milyar euroluk ihale bedeli olan proje yıllık 150 milyon yolcu kapasitesi ile dünyanın en büyük havalimanı olacak.

LÜTFİ ELVAN'DAN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar

Nerede ~ 9 yıl önce
Tam yeri neresi bu havalimanin bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
hikaye anlatıyorlar. değil 2016 ya, 2020 ye yetişmez bu proje. sallama başladılar işe, içini doldurmaya çalışıyorlar havuzcu yandaş mütahitlerin. anlayan anladı. ülkemizin paralarını aktarıyorlar bir yerlere, proje bu kısaca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Projeden sizin anladığınız sadece bu işte...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000