14 Ağustos 2011, Pazar 09:02:21

"LÜTFEN KEMERLERİNİZİ BAĞLAYINIZ"

Pakistan Havayolları'nın Multan-Islamabad seferini yapan 737-300 tipi yolcu uçağı inişe kısa bir süre kala türbülansa girdi. Kemerlerini bağlamayan iki yolcu ciddi şekilde yaralandı.
  • Kafasının içinde beyin organı olan insan evladına zaten bir defa uyarıda bulunmak yeter ama bağlamazsa kendi bilir, kırılsın kafası - her ne kadar benim de temenni ettiğim bir sonuca bağlanıyor olsa da- doğru bir yaklaşım değil. Uçakla seyahat eden her şahıs, ikaz edildiğinde kemerini bağlamak zorundadır. Yanımdaki sorumsuz kemerini bağlamayıp kendi kafasını kırdıktan sonra gereksiz bedeni benim tepeme düşüp yaralanmama sebep olursa ne olacak? Kafasıyla beraber uçağın da bir yerlerini kırarsa, bir sonraki seferin yolcularına gecikmeyi kim açıklayacak?
  • Bence Turk ucaklarinda anonslar "sakin kemerlerinizi baglamayin, ucakta hic cikis kapisi yoktur, oksijen maskesi takmaniz yasaktir, can yelegi koltugun altinda degildir" olarak yapilirsa eminim Turk halki tersini yapacagindan kemerinide baglar kapi nasil olmaz kardesim kesin vardir diyip cikislari kontrol eder yasak diye maskeyide takar.
  • Nasıl olsa dinleyen yok. Hele bizde. Cep telefonlarını kapatın anonsu yapılıyor, yanımda oturan bayan sms atıyor. Kemer zaten fora. Dar koltuk aralığı nedeniyle, tehlike kapılarının olduğu sıraları isteyenlerin herhalde büyük bir çoğunluğu gerektiği anda o kapıları açamacaklardır. Ama uyarıya rağmen orada oturmaya devam ediyorlar ayaklarını uzatıp. Anons komedisine ne gerek var. Hosteslerin de aşağı yukarı dolaşıp yolcu saymaları da ayrı bir komedi. İlginçtir, bir seferde nedense hiç sayamıyorlar.
  • valla alftan anlıyanı bir kez uyarmak lazım gerisi kendi tercihi,isterse kafasını kırsın....
  • ARtık muhtesem Turk yolcusuda akıllanmalı ucak ınıs yaptıktan sonra park pozısyonuna ılerlerken cepler acılmamalı..park pozısyonuna yaklasırken kemerler cozulup el bagajlarına yonelilmemeli..ucus esnasında kemerler sureklı baglı olmalı...otobus gar'a yaklasıyor mantıgıda alel acele davranıs bıcımı sergılenmemeli yoksa bırılerının canı yanacak cahilliginden sonra kucuk bır suda fırtına kopacak..Muhtesem turk yolcusunu bılgılendırmek yıne o efsane patronlara kalıyor tabii sırketlerını tercıh eden yolcularını dusunuyorlarsa...//Aequitas//
Pakistan Havayolları'nın PK-386 sefer sayılı Multan - İslamabad seferini yapan AP-BCA kuyruk tescilli 737-300 tipi yolcu uçağı Multa - İslamabad seferi sırasında türbülansa girdi.

Kemer ikaz ışıklarının yanmasına rağmen, kemerlerini bağlamayan iki yolcu ciddi şekilde yaralanırken, inişin ardından yaralı yolcuların Islamabad'ta hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
"LÜTFEN KEMERLERİNİZİ BAĞLAYINIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kafasının içinde beyin organı olan insan evladına zaten bir defa uyarıda bulunmak yeter ama bağlamazsa kendi bilir, kırılsın kafası - her ne kadar benim de temenni ettiğim bir sonuca bağlanıyor olsa da- doğru bir yaklaşım değil. Uçakla seyahat eden her şahıs, ikaz edildiğinde kemerini bağlamak zorundadır. Yanımdaki sorumsuz kemerini bağlamayıp kendi kafasını kırdıktan sonra gereksiz bedeni benim tepeme düşüp yaralanmama sebep olursa ne olacak? Kafasıyla beraber uçağın da bir yerlerini kırarsa, bir sonraki seferin yolcularına gecikmeyi kim açıklayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence Turk ucaklarinda anonslar "sakin kemerlerinizi baglamayin, ucakta hic cikis kapisi yoktur, oksijen maskesi takmaniz yasaktir, can yelegi koltugun altinda degildir" olarak yapilirsa eminim Turk halki tersini yapacagindan kemerinide baglar kapi nasil olmaz kardesim kesin vardir diyip cikislari kontrol eder yasak diye maskeyide takar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nasıl olsa dinleyen yok. Hele bizde. Cep telefonlarını kapatın anonsu yapılıyor, yanımda oturan bayan sms atıyor. Kemer zaten fora. Dar koltuk aralığı nedeniyle, tehlike kapılarının olduğu sıraları isteyenlerin herhalde büyük bir çoğunluğu gerektiği anda o kapıları açamacaklardır. Ama uyarıya rağmen orada oturmaya devam ediyorlar ayaklarını uzatıp. Anons komedisine ne gerek var. Hosteslerin de aşağı yukarı dolaşıp yolcu saymaları da ayrı bir komedi. İlginçtir, bir seferde nedense hiç sayamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valla alftan anlıyanı bir kez uyarmak lazım gerisi kendi tercihi,isterse kafasını kırsın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARtık muhtesem Turk yolcusuda akıllanmalı ucak ınıs yaptıktan sonra park pozısyonuna ılerlerken cepler acılmamalı..park pozısyonuna yaklasırken kemerler cozulup el bagajlarına yonelilmemeli..ucus esnasında kemerler sureklı baglı olmalı...otobus gar'a yaklasıyor mantıgıda alel acele davranıs bıcımı sergılenmemeli yoksa bırılerının canı yanacak cahilliginden sonra kucuk bır suda fırtına kopacak..Muhtesem turk yolcusunu bılgılendırmek yıne o efsane patronlara kalıyor tabii sırketlerını tercıh eden yolcularını dusunuyorlarsa...//Aequitas//

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000