13 Mayıs 2015, Çarşamba 11:40:31

LUFTHANSA FRANKFURT-BODRUM SEFERLERİ BAŞLIYOR

Lufthansa Alman Havayolları 16 Mayıs'tan tarihinden itibaren Frankfurt‘tan Bodrum‘a tarifeli seferlere başlıyor.
  • Tk nin biletleri bazen lufthansadan daha pagali bile olsa, evet bu da bazen oluyor, tk ile ucuyorum, almanlari desteklemem Türkler kazansin.
  • Şu anda Türkiye'den pekçok yere THY'den ucuza uçuyorlar.En az 500 TL fark oluyor gidiş dönüşte.Bence THY fiyat politakasını değiştirmeli...
  • Alamanya acı vatan
  • Izmir frankfurta da baslasa guzel baglantilar cikardi altindan :)
  • çaresiz kaldı bu şirket ya. Baksanız a heryer bitmiş şimdi Bodrum'a kalmışlar. THY, Emirates ve Qatar yedi mafetti bu batılı eski büyükleri...:)))

Lufthansa Alman Havayolları 16 Mayıs'tan tarihinden itibaren Frankfurt‘tan Bodrum‘a tarifeli seferlere başlıyor. Lufthansa’nın Frankfurt‘tan Bodrum‘a haftada bir gün düzenleyeceği sefer sayesinde Frankfurt‘tan Cumartesi günü saat 13:35’te hareket
edecek yolcular saat 17:40’ta Bodrum‘a ulaşacaklar.

Bodrum havalimanından aynı gün düzenlenecek sefer ise saat 18:35‘ te hareket edecek yolculara saat 20:55‘te Frankfurt‘a
varış olanağı sunacak. Lufthansa Bodrum’dan ortalama 3 saat 20 dakika sürecek yeni uçuşta A320 tipi uçakları kullanacak.

Geçtiğimiz yıl Lufthansa’nın Münih’ten Bodrum’a haftada bir gün olarak başlattığı seferler ve yeni başlayacak Frankfurt – Bodrum seferlerine ilişkin olarak Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach Türkiye pazarının önemini vurgulayarak şu yorumu
yapıyor: ”Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendirecek yeni bir hizmeti açıklamaktan memnuniyet duymaktayım. 16 Mayıs‘ta başlayacak olan Bodrum seferleriyle Türkiye’ye gidecek veya Türkiye’den Almanya’ya gitmek isteyecek Lufthansa yolcularına daha fazla esneklik sunulmuş olacak.”

Türkiye’deki yabancı havayolları arasında en büyük pazar payına sahip olan Lufthansa’nın Bodrum’dan başlayacak yeni seferleri ve yaz sezonunda İzmir‘den Münih’e ve Antalya’dan Münih’e düzenleyeceği ilave seferler ile birlikte Türkiye’den sunacağı sefer
sayısı haftada toplam 71‘e ulaşmış olacak. Lufthansa halihazırda İstanbul’dan Frankfurt’a haftada 21, İstanbul’dan Münih’e haftada 14, Ankara’dan Münih’e haftada 14, İzmir’den Münih‘e haftada 10, Antalya’dan Münih’e haftada 2, Bodrum’dan Münih’e haftada 2 sefer sunuyor.

LUFTHANSA FRANKFURT-BODRUM SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tk nin biletleri bazen lufthansadan daha pagali bile olsa, evet bu da bazen oluyor, tk ile ucuyorum, almanlari desteklemem Türkler kazansin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apex ~ 9 yıl önce
Şu anda Türkiye'den pekçok yere THY'den ucuza uçuyorlar.En az 500 TL fark oluyor gidiş dönüşte.Bence THY fiyat politakasını değiştirmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alamanya acı vatan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Izmir frankfurta da baslasa guzel baglantilar cikardi altindan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ~ 9 yıl önce
çaresiz kaldı bu şirket ya. Baksanız a heryer bitmiş şimdi Bodrum'a kalmışlar. THY, Emirates ve Qatar yedi mafetti bu batılı eski büyükleri...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az ~ 9 yıl önce
Neden çaresiz kalsın. THY'de Almanya'da 14 şehire uçuyor. Bu kafayla o zaman yalnızca Frankfurt ve Berlin'e uçması lazım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000