13 Nisan 2015, Pazartesi 09:40:35

LUFTHANSA DOKTORLARI İÇİN ŞOKE EDEN İDDİA

Lufthansa doktorlarının, Germanwings'in yardımcı pilotuna yanlış rapor verdikleri öne sürülüyor.
  • 9.53 cnm kardesim medya haber yayinliya biliyir yasak yok diyorsun nasil yayinliyir bak bakalim.... tamamen ist3nildigi gibi hepsi ayni yolda gider gibi yayinliyor devleti ve ucak firmasini kurtarir gibi yani.... kim yasaklar sence bu haberleri...................dusunmek geee....ben kim suclu demedim dikkat et...
  • 24 mart masonik ve kabala takvimine göre kanli ayin günüdür. bu tarihte16 genc kizin kurban edilmesinden bahseder. Ne tesadüf ise barcelonaya ayni okuldan 40 ögrenci müracat eder ama sadece 16 kiz alinir. Hepsi bir oyundur kabala ve satanist takvimini arastirin.
  • die bild gazetesinin bilgilerine itibar edilmez.
  • Turk sirketlerinde yokmu gecmiste hastaligini gizleyen, ? Dolu.neler var..ucusta disiplinsizlik nedeniyle tard edilipte ucan kaptan tk da nasil oluyor anlamiyorum,adam 3 sirket dolasip tk ya kapak atti,tsk nin ucusta disiplinsiz diye attigina tk nasil can emanet eder...kim oldugunu bilen gayet iyi bilir.
  • Hepsi düzmece bence yorum bile yapmayın. Ticari kaygılarından dolayı ( Fransa , Almanya ) ölen pilota yüklediler. Hepsi budur, gerisi yalan..
  • Bütün pilotlar psikopattır diyen kişinin psikopat olma ihtimali yüksek. Trafikte görüyoruz zaten.
  • bence pilotlarin hepsi psikopat zaten sadece bir cogu bunlari gizleyebiliyorlar
  • TGS de alım ne zaman ?
  • Pilotun psikopat olduğunu nereden biliyorsunuz. Yalan bunlar .Uçak düştü o kadar pilot düşürmedi
  • Allah korusun bu durum bir Türk şirketinde yaşansaydı acaba bu kadar eleştiriylemi kalırlardı yoksa şirketi yok etmek için ellerinden gelenimi yaparlardı ? Kötü bir trajedi yaşandı ama açıklamalar tutarsız farklı ve güvenilmez devam ediyor Bir şey kesin saklanıyor diye inanıyorum

Fransa Alpleri'ne düşen ve 150 kişinin ölümüne yol açan Germanwings uçağına dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Bild Am Sonntag gazetesinin haberine göre, Lufthansa doktorları 2009 yılında yardımcı pilot Andreas L.'nin psikolojik tedavisinin devam etmesi gerektiğini bildikleri halde, 'uçmaya uygundur' raporu verdi.

Gazete haberini, Federal Havacılık Dairesi'nin dosyalarına dayandırdı. Bir Lufthansa Havayou sözcüsü, devam eden soruşturma ışığında iddiaya cevap vermek istemediklerini açıkladı.

24 Mart'ta Barcelona-Düsseldorf seferi yaparken düşen Germanwings uçağına ilişkin soruşturmada, kara kutular aracılığıyla, yardımcı pilot Andreas L.'nin uçağı kasten ve bilinçli düşürdüğü ortaya çıkarılmıştı. Kısa süre sonra da 27 yaşındaki pilotun, geçmişte intihara meyilli olduğu ve ağır psikolojik sorunları olduğu açıklanmıştı.

Köln kentindeki Dom Katedrali'nde 17 Nisan'da Germanwings kurbanları için bir anma töreni düzenlenecek. Törene Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yanı sıra Fransa ve İspanya'dan yetkililerin de katılması bekleniyor. (dw)

LUFTHANSA DOKTORLARI İÇİN ŞOKE EDEN İDDİA

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
9.53 cnm kardesim medya haber yayinliya biliyir yasak yok diyorsun nasil yayinliyir bak bakalim.... tamamen ist3nildigi gibi hepsi ayni yolda gider gibi yayinliyor devleti ve ucak firmasini kurtarir gibi yani.... kim yasaklar sence bu haberleri...................dusunmek geee....ben kim suclu demedim dikkat et...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
24 mart masonik ve kabala takvimine göre kanli ayin günüdür. bu tarihte16 genc kizin kurban edilmesinden bahseder. Ne tesadüf ise barcelonaya ayni okuldan 40 ögrenci müracat eder ama sadece 16 kiz alinir. Hepsi bir oyundur kabala ve satanist takvimini arastirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
die bild gazetesinin bilgilerine itibar edilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turk sirketlerinde yokmu gecmiste hastaligini gizleyen, ? Dolu.neler var..ucusta disiplinsizlik nedeniyle tard edilipte ucan kaptan tk da nasil oluyor anlamiyorum,adam 3 sirket dolasip tk ya kapak atti,tsk nin ucusta disiplinsiz diye attigina tk nasil can emanet eder...kim oldugunu bilen gayet iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hepsi düzmece bence yorum bile yapmayın. Ticari kaygılarından dolayı ( Fransa , Almanya ) ölen pilota yüklediler. Hepsi budur, gerisi yalan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bütün pilotlar psikopattır diyen kişinin psikopat olma ihtimali yüksek. Trafikte görüyoruz zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 9 yıl önce
bence pilotlarin hepsi psikopat zaten sadece bir cogu bunlari gizleyebiliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanç ~ 9 yıl önce
Tabi canım; zaten normal bir adamın yapacağı iş değil pilotluk.(!)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TGS de alım ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 9 yıl önce
Pilotun psikopat olduğunu nereden biliyorsunuz. Yalan bunlar .Uçak düştü o kadar pilot düşürmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah korusun bu durum bir Türk şirketinde yaşansaydı acaba bu kadar eleştiriylemi kalırlardı yoksa şirketi yok etmek için ellerinden gelenimi yaparlardı ? Kötü bir trajedi yaşandı ama açıklamalar tutarsız farklı ve güvenilmez devam ediyor Bir şey kesin saklanıyor diye inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000