02 Eylül 2013, Pazartesi 12:19:27

LUFTHANSA "AVRUPA'NIN LİDER HAVAYOLU" SEÇİLDİ

2013 Dünya Seyahat Ödülleri'nde Lufthansa Alman Havayolları ardarda üçüncü kez "Avrupa'nın Lider Havayolu" seçildi.
  • Bir haberin,basarinin arkasinda olan bir Türk insani varsa bunu aciklamaz avrupa haberleri,medyasi anca rus,arnavut,polonyali olursa medyada degil bayrak bile salarlar.
  • Hans in Havayolu---Luft +++Hans----a
  • Oysa biz şampiyon olarak hep sky ı tanıyorduk. Lufthansa da nereden çıktı şimdi. Sky neredesin
  • Napalim eksik varsa? Komik cocuk
  • Bu haber resmen reklam icin yapilmis. Bu oduller Antalya'da verildi ondan haber yok. Bu oduller sadece havayollari icin degil turizm ile alakali agirlikli olarak ama haber yok. Bu odulleri 2013 senesi icin alan bir suru Turk firmasi,oteli ve tatil yoresi var ama haberi yok. THY ile beraber bu odule aday olan diger firmalarin isimleri yok. Bu haber besbelli reklam amacli yapilmis baska izahi yok.

Dünya genelinde turizm ve seyahat sektörlerinden 230.000 uzman tarafından Avrupa seyahat ve turizm endüstrisinin en iyilerinin belirlendiği değerlendirmede Lufthansa en iyi 11 Avrupa havayolu şirketi arasından birinci seçildi.

Dünya Seyahat Ödülleri kurucusu ve başkanı Graham E. Cooke törende yaptığı konuşmada "Dünya Seyahat Ödülleri'nin 20 yıldır seyahat endüstrisinde mükemmeliyet sınırlarını daha da yükseklere çıkartan markaları onurlandırmak için verildiğini" belirterek, "bu dönem içinde Lufthansa'nın havayolu kategorisinde öne çıktığını, son üç yılı üstüste olmak üzere toplam altı kez Avrupa'nın Lider Havayolu seçildiğini ve bu başarının dünya genelinde seyahat ve turizm sektörlerinden binlerce uzman tarafından takdir gördüğünü" vurguladı.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach ise şu açıklamayı yaptı: "Bu ödül Lufthansa Grubu bünyesinde yer ve uçuş hizmetlerinde görev yapmakta olan 100.000'i aşkın çalışanın verdiği emeğin takdir edildiğini göstermektedir. En iyi uçuş ağı, en uygun bağlantı olanakları ve esneklik sağlamak için yaptığımız yoğun çalışmaların takdir edilmekte olduğunu kanıtlamaktadır. Geçmişteki başarılarımızla yetinmek yerine Lufthansa markasının daha da gelişmesi için çabalıyoruz".

Lufthansa önümüzdeki aylarda hizmetlerini geliştirmek amacıyla 3 milyar Euro'nun üzerinde yatırım gerçekleştirecek. Yeni First ve Business Class donanımları, FlyNet (uçakta Internet bağlantısı) sisteminin kurulması, merkez havalimanlarında ve uluslararası premium havalimanlarında yeni yolcu salonlarının açılması, uzun ve kısa mesafe uçuşlarında yeni bir ikram konseptine geçilmesi ve çocuklara ve ailelerine yönelik özel hizmetler başlatılması da bu yatırımlar arasında yer alıyor. 2014 yılının bir diğer yeniliğini ise yeni Premium Economy Class hizmeti oluşturacak.

Dünya Seyahat Ödülleri'nde "Avrupa'nın Lider Havayolu" ödülüne layık görülen Lufthansa kısa süre önce Dubai'de düzenlenen 2013 Business Traveller Middle East Awards töreninde "Ortadoğu'nun En İyi Avrupa Havayolu" seçilmiş, yaz başında Paris' te verilen Dünya Havayolu Ödülleri çerçevesinde ise "Batı Avrupa'nın En İyi Havayolu" ve "En İyi Transatlantik Havayolu" seçilmişti. 

LUFTHANSA "AVRUPA'NIN LİDER HAVAYOLU" SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bir haberin,basarinin arkasinda olan bir Türk insani varsa bunu aciklamaz avrupa haberleri,medyasi anca rus,arnavut,polonyali olursa medyada degil bayrak bile salarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 11 yıl önce
Hans in Havayolu---Luft +++Hans----a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sampiyon ~ 11 yıl önce
Oysa biz şampiyon olarak hep sky ı tanıyorduk. Lufthansa da nereden çıktı şimdi. Sky neredesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 11 yıl önce
Napalim eksik varsa? Komik cocuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok cok eksik haber ~ 11 yıl önce
Bu haber resmen reklam icin yapilmis. Bu oduller Antalya'da verildi ondan haber yok. Bu oduller sadece havayollari icin degil turizm ile alakali agirlikli olarak ama haber yok. Bu odulleri 2013 senesi icin alan bir suru Turk firmasi,oteli ve tatil yoresi var ama haberi yok. THY ile beraber bu odule aday olan diger firmalarin isimleri yok. Bu haber besbelli reklam amacli yapilmis baska izahi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000