06 Kasım 2017, Pazartesi 10:16:13

Lufthansa 2018 yaz programına 5 rota daha ekledi

Lufthansa, 2018 yaz programı kapsamında Avrupa’da beş çekici destinasyona daha uçarak uçuş ağını genişletiyor.
  • Lufthansa emin adımlar la buyuyor
  • Bize ne
  • Eskisi gibi Bursa yok mu yeniden? Germanwings de olur, Lufthansa şart değil..
  • 3. büyük şehşr değil ondan öok daha büyük leeds manchester liverpool gibi şehirler var britanyada

Lufthansa, 2018 yaz programı kapsamında Avrupa’da beş çekici destinasyona daha uçarak uçuş ağını genişletiyor.

Lufthansa, plaj tatilleri, keşif gezileri veya şehir turlarını tercih eden seyahat severler için yılın en güzel zamanında yeni güzergahlar sunuyor.

Frankfurt kalkışlı yeni varış noktaları:

Frankfurt'tan Yunanistan'ın en güzel yerlerinden biri olan Santorini adasına uçuşlar, 31 Mart 2018 tarihi itibariyle her Cumartesi düzenlenecek. Yanardağ kraterinin kenarında inşa edilmiş olan Thira kenti nefes kesici görüntüsü ile özellikle keşfetmeyi seven gezginler için ideal bir seyahat rotası.

İspanya’nın Balear Adaları arasında pastoral koyları, geniş plajları, romantik şehirleri ve antik zamanlardan kalan kaleleri ile özellikle doğa tutkunlarının vazgeçilmezi olan Minorka’ya uçuşlar, 28 Nisan 2018 tarihinden itibaren her Cumartesi Frankfurt kalkışlı olarak gerçekleştirilecek.

26 Mart 2018 tarihinden itibaren Lufthansa, ilk kez Frankfurt'tan Glasgow'a (İskoçya) günlük uçuşlarına başlayacak ve seferlerine tüm yıl devam edecek. Yaklaşık olarak 600.000 nüfusu ile İskoçya'nın en büyük, Londra ve Birmingham'dan sonra İngiltere'nin üçüncü büyük şehri olan Glasgow, genç kültürü ile özellikle sanatseverler için cazip bir destinasyon ve İskoçya'yı keşfetmek için de ideal bir başlangıç ​​noktası.

Lufthansa, 25 Mart 2018 tarihi itibariyle hem iş hem de turistik seyahatler için tercih edilen, Moldova’nın başkenti ve en büyük şehri Kişinev’e ilk kez sefer düzenlemeye başlıyor. Moldova’nın iş, üniversite ve kültür merkezi kentine uçuşlar tüm yıl boyunca devam edecek.

Münih kalkışlı yeni varış noktaları:

Lufthansa, 31 Mart 2018 tarihinden itibaren ‘Çiçek Adası’ veya ‘Sonsuz Bahar Adası’ olarak bilinen Madeira’ya sefer düzenliyor. İlkbahardan itibaren Funchal (Madeira) uçuşları her Cumartesi günü Münih kalkışlı olarak gerçekleştirilecek. Tüm yıl boyunca süren yumuşak iklimi ile özellikle yürüyüş yapmaktan hoşlanan ziyaretçiler için cazip olan Portekiz adası, çok sayıda koruma altında alanları ile doğa tutkunlarının gözdesi.

Lufthansa uçuşları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve uçuşlarına online rezervasyon yaptırmak isteyen misafirler, LH.com’u ziyaret edebilir veya 0212 354 88 88’i arayarak Lufthansa Hizmet Merkezi aracılığıyla yada Lufthansa ortağı seyahat acentalarından rezervasyonlarını yaptırabilirler.

Lufthansa 2018 yaz programına 5 rota daha ekledi

Yorumlar

Jjj ~ 6 yıl önce
Lufthansa emin adımlar la buyuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üvey evlatlar ~ 6 yıl önce
Bize ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 6 yıl önce
Eskisi gibi Bursa yok mu yeniden? Germanwings de olur, Lufthansa şart değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
glaskow ~ 6 yıl önce
3. büyük şehşr değil ondan öok daha büyük leeds manchester liverpool gibi şehirler var britanyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000