15 Haziran 2017, Perşembe 09:25:38

Lufthansa 2018 yaz planlarını açıkladı

Lufthansa, uçuş ağını genişletiyor ve 2018 yazında Frankfurt ve Münih'ten yeni kıtalararası varış noktaları sunuyor.
  • biz daha başkentimizden avrupa'da türk nüfusunun yoğun olduğu yerlere tarifeli sefer düzenleyemiyoruz elin adamı münih'ten nerelere tarifeli uçuş yapıyor sonra şöyle büyüdük böyle geliştik,daha 5 yıldızı alamamışken ve bu kafayla da almamız mümkün değilken en iyi havayolu biz olacağız,bizi kıskanıyorlar falan masallarını utanmadan sallıyoruz. gerçi hangi işimiz doğru ki o da doğru olsun...
  • Ne sarayi ne parasi. Sen hesap sormak istiyorsan 15 Temmuzu planlayip, uygulamak isteyipte eline yuzune bulastirip ta basarisiz olan serefsiz, alcak, yuzsuz adilere FETO cu Vatan hainlerine sor siz mahkemelerde nasil hesap vereceksiniz diye.
  • Lufthansa kaliteli bir havayolu şirketi. Uçtuğumda çok memnun kalıyorum. Özellikle uzun mesafe uçuşlarda daha iyisini göremedim.
  • İroni
  • Almanya bizi kıskanıyor....

Lufthansa, 2018 yazı itibariyle San Diego'ya haftanın beş günü sefer düzenleyecek. San Diego, ABD’nin Kaliforniya eyaletinin ikinci, ABD’nin sekizinci büyük şehri olarak biliniyor.

Lufthansa, 2018 yaz uçuşları kapsamında Münih uçuş programında Singapur güzergahını tekrar misafirleri ile buluşturuyor. Lufthansa misafirleri, haftada beş kez Bavyera’nın başkentinden Asya'nın canlı metropolüne uçabilecekler. Ayrıca Lufthansa, Münih kalkışlı Şikago uçuşlarını haftada 7’den 10’a çıkarıyor.

Airbus A380 hayranları için iyi haber!

2018 yazı itibariyle Lufthansa, Münih'ten uzun mesafeli Los Angeles, Hong Kong ve Pekin güzergahlarına Airbus A380 ile uçuyor. Bu amaçla Lufthansa, 14 adet Airbus A380 uçağının 5 adetini Frankfurt'tan Münih'e transfer edecek ve Münih‘te yaklaşık 500 yeni personel istihdam edilecek.

Lufthansa AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Hub Yönetimi sorumlusu Harry Hohmeister, “A380 uçakları ile Münih müşterilerimize 5 yıldızlı bir hub'a yakışır şekilde uçuş deneyimi sunabileceğiz. Son yıllarda, merkezlerimizin yönlendirilmesinde büyük ilerleme kaydettik. Biz süreçleri daha uyumlu ve entegre hale getirdik ve dolayısıyla artık uçaklarımızı farklı yerlerde kullanmak konusunda daha esnek durumdayız. Kalite, verimlilik ve büyüme daima önceliğimiz olacak” dedi.

Lufthansa, Bavyera'daki büyümesine devam ettiğini açıkça gösteriyor. Önümüzdeki iki yıl boyunca, Münih'teki Lufthansa uzun mesafe filosuna iki uçak daha eklenecek.

Lufthansa 2018 yaz planlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

komedi ~ 7 yıl önce
biz daha başkentimizden avrupa'da türk nüfusunun yoğun olduğu yerlere tarifeli sefer düzenleyemiyoruz elin adamı münih'ten nerelere tarifeli uçuş yapıyor sonra şöyle büyüdük böyle geliştik,daha 5 yıldızı alamamışken ve bu kafayla da almamız mümkün değilken en iyi havayolu biz olacağız,bizi kıskanıyorlar falan masallarını utanmadan sallıyoruz. gerçi hangi işimiz doğru ki o da doğru olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 7 yıl önce
Ne sarayi ne parasi. Sen hesap sormak istiyorsan 15 Temmuzu planlayip, uygulamak isteyipte eline yuzune bulastirip ta basarisiz olan serefsiz, alcak, yuzsuz adilere FETO cu Vatan hainlerine sor siz mahkemelerde nasil hesap vereceksiniz diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 7 yıl önce
Lufthansa kaliteli bir havayolu şirketi. Uçtuğumda çok memnun kalıyorum. Özellikle uzun mesafe uçuşlarda daha iyisini göremedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İroni ~ 7 yıl önce
İroni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 7 yıl önce
Almanya bizi kıskanıyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain?? ~ 7 yıl önce
Senin neyini kıskanacak? Adaletsizliğimi? Hırsızlığı? Çalmayı? Siz bu konuda rakipsizsiniz , sizden iyi çalan yok.. Saraya para taşıyacağız diye atmadığınız takla kalmadı? Nasıl hesap vereceksiniz?
Captain ~ 7 yıl önce
Adam ironi yapmış ama artik herseyi ciddiye aliyoruz :) Bu arada OnurAir primleri yatır ve yasal uçur..
Captainn??'e ~ 7 yıl önce
Bu adamın dalga amaçlı yazdığı yorumu ciddiye alıp cevap yazman saçma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000