08 Mayıs 2015, Cuma 09:05:40

LUBITZ İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Alman Germanwings uçağını Fransız Alpleri'ne kasten düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı
  • Bu artik haber degil propaganda. Goebbelsvari. Kapkitalist duzende yalan haberi o kadar cok tekrar eder ki artik en azili gercegi gorenler bile yalana/aldatmaya inanmak zorunda kalir. Zira dogrulara inanmak surekli duzenin propaganda saldirisina maruz kalmak demektir. Sonucta bir cogumuz kolay yolu secim yilarak yalan/aldatmaya inaniyoruz.
  • Bakalım daha neler uyduracaklar, bırakın herşeyi bağımsız kaza kırım heyetleri incelesin bakalım o zaman neler çıkacak ama yapmazsınız öyle birşey...
  • Yani neredeyse bu adam masum hatta kahraman falan diyecekler.
  • Airbus'larda AP yi disengage etmek icin 3 yontem vardir, ilki sidestick uzerinde bulunan kirmizi button ki airbus ap'yi boyle devreden cikarmayi onerir, ikincisi FCU uzerindeki AP 1 (2) ye basmak suretiyle cikarmak ve sonuncusu kumandalara biraz force uygulamak. Yani oyle bir haber yapmissiniz ki sanki o adam otopilotu devreden cikarmaya calismis ama basaramamis gibi olmus, yapmayin etmeyin.

Alman Germanwings uçağını Fransız Alpleri'ne kasten düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı

150 kişiye mezar olan uçağın uzmanlar tarafından incelenen karakutu kayıtlarına göre; Lubitz, uçağı dağın yamacına çarpmadan 93 saniye önce kendi devreye soktuğu otomatik alçalma mekanizmasını iptal etmeye çalıştı.

İntihar eğilimi bulunduğu belirlenen Lubitz, Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A-320'nin kokpit kapısını kilitlemiş ve kaptan pilot Patrick Sondenheimer'ın içeriye girmesini engelleyerek uçağı düşürmüştü.

10:39:33 ve 10:40:07 arasındaki uçuş kayıtları, ikinci pilot tarafında hafif bir şekilde kumanda hareketi olduğunu ortaya koyuyor. Fransız uzmanlarının raporundan çıkan sonuç şöyle: "Çarpmadan bir dakika, 33 saniye önce, sağ kumanda kolunda otomatik pilotu devre dışı bırakacak kadar güçlü olmayan 30 saniyelik bir müdahale kaydı var." 

The Mirror'ın haberine göre; son ortaya çıkan ayrıntı, Lubitz'in ölüm korkusu ya da panikle uçağı düşürmekten vazgeçmiş olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. (Hürriyet)

LUBITZ İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Propaganda ~ 9 yıl önce
Bu artik haber degil propaganda. Goebbelsvari. Kapkitalist duzende yalan haberi o kadar cok tekrar eder ki artik en azili gercegi gorenler bile yalana/aldatmaya inanmak zorunda kalir. Zira dogrulara inanmak surekli duzenin propaganda saldirisina maruz kalmak demektir. Sonucta bir cogumuz kolay yolu secim yilarak yalan/aldatmaya inaniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bakalım daha neler uyduracaklar, bırakın herşeyi bağımsız kaza kırım heyetleri incelesin bakalım o zaman neler çıkacak ama yapmazsınız öyle birşey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yani neredeyse bu adam masum hatta kahraman falan diyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Airbus'larda AP yi disengage etmek icin 3 yontem vardir, ilki sidestick uzerinde bulunan kirmizi button ki airbus ap'yi boyle devreden cikarmayi onerir, ikincisi FCU uzerindeki AP 1 (2) ye basmak suretiyle cikarmak ve sonuncusu kumandalara biraz force uygulamak. Yani oyle bir haber yapmissiniz ki sanki o adam otopilotu devreden cikarmaya calismis ama basaramamis gibi olmus, yapmayin etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaten öyle ~ 9 yıl önce
yavaş yavaş gerçeklere geliyorlar... 93 saniye uğraşmış adam... 10 dk uğraştı belki... sizin bir tuşla devreden çıkan ap(fly by wire computer) çıkmamış demek ki devreden...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000