28 Mart 2011, Pazartesi 08:19:02

LSG Sky Chefs, yeni potansiyeller oluşturuyor...

Dünyanın önde gelen ikram şirketlerinden LSG Sky Chefs Yönetim Kurulu Başkanı Walter Gehl, sektörün 2010 yılında beklenenin dışında bir hızla toparlandığını söyledi.
  • Bu şirkettin TR ayağında bir bayanın değişmesi şirketin bütün çehresini değistirir şirket atağa kalkar. kaçaklar kesilir. insanlara adam gibi maaş verecek bütçe ortaya çıkar. Şu snapchat fenomeni Kerimcanın dediği gibi. "Ablan küpünü dolduruyor bebeğim". ama bu ablanın küpü kendisi gibi doyumsuz....
  • hem yakınıyorsunuz hemde çalışıyorsunuz
  • ben 7 senedir çalışıyorum maaşım halen 696 lira hemde sıcak ekipçiyim vip bc ekip yemeği özel uçak vs.... nediyim ben bu dandik şirkete sakın bu şirketi seçmeyin çalışmak için köle gibi davranıyorlar sen yaparsın sen paşasın ....
  • LSG Sky Chefs, şirketinin mutfak ve bulaşıkhanelerinde çalışan insanlar acınacak haldeler. Çalışanları insan yerine koymuyorlar. Bu işler, bu zamanda, çok daha modern ve otomatik makinalarla yapılabilecek iken, halen, 20 yıllık makinalar falan kullanılıyor, bulaşıkhanedeki buhar ve nem yüzünden yakında astım olacak işçiler var. İşini kaybetmemek için, sesimizi çıkaramıyoruz. Taşeron firma ayrıca bir problem, ücretler düşük, temizlik yok, hijyen yok. Üretilen gıda ve yemekleri ben şahsen yiyemiyorum. Bu şirketin müdürü falan yok mu?
  • LSG'de 700-800 liraya uçağa yükleme yapacak şoför aranıyor, hem de ingilizce bilsin isteniyor, çünkü aynı kişiye ikram memurluğunu da yaptırmak istiyorlar. Her türlü ağır işi yap, sonunda 700-800 liraya talim et. Genel Müdürde ayda 25 000 lira maaş alsın. Hem de kötü yöneterek. Şirkette kendisini seven bir kişi bile yok, yanındaki bir kaç yalama bayan dışında. Bütün çalışanlara afrikalı köle muamelesi yapılıyor. Bütün denetim şirketlerini buraya denetime çağırıyorum.
  • Yaparsa da, kirli kokular gelir insanın burnuna. Belki Pegasus'ta çalışan birisinin, eşi, yakını, kardeşi, LSG'de çalışıyor diye insanın aklına geliyor ister istemez. Ne diyelim, yöneticiler en iyisini bilemezler, onları yönetenler bilir.
  • LSG'nin Pegasus'la anlaştığı doğru mu ?
  • Şirketlerin başarısı şahıslara ait değildir. Bu bir ekip işidir ve lsg bunu başardıysa tüm çalışanlarının özverisi sayesinde olmuştur.
  • bizlerede hala para yok kar edmiyoruz .....v.s v.s bahaneler uydurup duruyorlar
  • BİZ ÇALIŞANLAR DA NEDENSE ŞAŞIRTICI BİR BİÇİMDE ZAMSIZ ÇALIŞTIRILIYORUZ.ZOR ŞARTLARDA EN YÜKSEK VERİMLE ÇALIŞMAMIZA RAĞMEN HAKKIMIZI ALAMIYORUZ..

Havayolu catering hizmetleri veren LSG Sky Chefs, 2010’da konsolide cirosunu % 7 artışla 2.249 milyon Avro’ya çıkardı. Şirketin operasyon kârı da 4 milyon artarak 76 milyon Avro oldu.
 
LSG Sky Chefs yönetim kurulu başkanı Walter Gehl konuya ilişkin olarak, “Sektörümüz 2010 yılında şaşırtıcı bir hızla toparlanarak, dünya genelinde istikrara ulaştı. Biz de bu olumlu ekonomik ortamdan yararlanarak uzmanlık alanımızı genişlettik ve esnekliğimizi güçlendirdik. Havayolu catering hizmetleri pazarındaki sağlam konumumuza dayanarak havayolu şirketleri olan müşterilerimize yönelik hizmetlerimizi genişleterek ve komşu pazarlardaki olanakları stratejik açıdan değerlendirerek yeni potansiyeller oluşturmaya başladık" dedi.

LSG Sky Chefs, yeni potansiyeller oluşturuyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Etap Etap ~ 7 yıl önce
Bu şirkettin TR ayağında bir bayanın değişmesi şirketin bütün çehresini değistirir şirket atağa kalkar. kaçaklar kesilir. insanlara adam gibi maaş verecek bütçe ortaya çıkar. Şu snapchat fenomeni Kerimcanın dediği gibi. "Ablan küpünü dolduruyor bebeğim". ama bu ablanın küpü kendisi gibi doyumsuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babacan ~ 8 yıl önce
hem yakınıyorsunuz hemde çalışıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben 7 senedir çalışıyorum maaşım halen 696 lira hemde sıcak ekipçiyim vip bc ekip yemeği özel uçak vs.... nediyim ben bu dandik şirkete sakın bu şirketi seçmeyin çalışmak için köle gibi davranıyorlar sen yaparsın sen paşasın ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LSG Sky Chefs, şirketinin mutfak ve bulaşıkhanelerinde çalışan insanlar acınacak haldeler. Çalışanları insan yerine koymuyorlar. Bu işler, bu zamanda, çok daha modern ve otomatik makinalarla yapılabilecek iken, halen, 20 yıllık makinalar falan kullanılıyor, bulaşıkhanedeki buhar ve nem yüzünden yakında astım olacak işçiler var. İşini kaybetmemek için, sesimizi çıkaramıyoruz. Taşeron firma ayrıca bir problem, ücretler düşük, temizlik yok, hijyen yok. Üretilen gıda ve yemekleri ben şahsen yiyemiyorum. Bu şirketin müdürü falan yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LSG'de 700-800 liraya uçağa yükleme yapacak şoför aranıyor, hem de ingilizce bilsin isteniyor, çünkü aynı kişiye ikram memurluğunu da yaptırmak istiyorlar. Her türlü ağır işi yap, sonunda 700-800 liraya talim et. Genel Müdürde ayda 25 000 lira maaş alsın. Hem de kötü yöneterek. Şirkette kendisini seven bir kişi bile yok, yanındaki bir kaç yalama bayan dışında. Bütün çalışanlara afrikalı köle muamelesi yapılıyor. Bütün denetim şirketlerini buraya denetime çağırıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yaparsa da, kirli kokular gelir insanın burnuna. Belki Pegasus'ta çalışan birisinin, eşi, yakını, kardeşi, LSG'de çalışıyor diye insanın aklına geliyor ister istemez. Ne diyelim, yöneticiler en iyisini bilemezler, onları yönetenler bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LSG'nin Pegasus'la anlaştığı doğru mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şirketlerin başarısı şahıslara ait değildir. Bu bir ekip işidir ve lsg bunu başardıysa tüm çalışanlarının özverisi sayesinde olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizlerede hala para yok kar edmiyoruz .....v.s v.s bahaneler uydurup duruyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİZ ÇALIŞANLAR DA NEDENSE ŞAŞIRTICI BİR BİÇİMDE ZAMSIZ ÇALIŞTIRILIYORUZ.ZOR ŞARTLARDA EN YÜKSEK VERİMLE ÇALIŞMAMIZA RAĞMEN HAKKIMIZI ALAMIYORUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000