22 Ağustos 2009, Cumartesi 08:25:32

LOTO İÇİN ÖZEL SEFER KOYDULAR!

İtalya'da loto çılgınlığı en çok din adamlarını kaygılandırdı. Lecce başrahibi Cosmo Francesco Ruppi, “Lotoyu durduralım” çağrısında bulundu. Ruppi, hükümetin bu gidişata bir nokta koymak amacıyla hemen bir yasa çıkarmasını da önerdi.
  • Haberin başlığını okuyunca bu olsa olsa Pegasus yapmıştır bunu dedim, Ali beye iyi bir fikir daha bence.

İtalya'yı kasıp kavuran loto çılgınlığı önceki gece de hiç kimsenin 6 rakamını tutturamamasıyla daha da alevlendi. Son loto çekilişinde ancak iki kişi 5 tuttururken ikramiye 147 milyon Avro'ya yükseldi.

Çizmedeki loto serüvenine İtalyanların yanı sıra Avusturya, Almanya, Slovenya gibi ülkelerden düzenlenen günü birlik uçuşlarla gelenler de dahil oldu. İtalya'da 31 Ocak 2009'dan bu yana 6 rakamını hiç kimse tutturamadığı için loto ikramiyesi katlanarak 147 milyon Avro'ya ulaştı. Sonbaharda daha da ağırlaşması öngörülen krizin etkisiyle İtalyan ailelerin çoğu bu yaz tatile çıkmadı, bunlara ücretsiz izinle yazı evlerinde geçirmek zorunda kalanlar da eklenince loto milyoneri olma hayali bir umut ışığı oldu. Lotoda 6 rakamı bilerek milyoner olma olasılığı 622 milyonda bir olmasına karşın 7'den 70'e yüzlerce kişi loto bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.

LOTO İÇİN ÖZEL SEFER KOYDULAR!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Haberin başlığını okuyunca bu olsa olsa Pegasus yapmıştır bunu dedim, Ali beye iyi bir fikir daha bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000