25 Mayıs 2017, Perşembe 14:03:09

Londra'ya gidecek uçakta "Cihad" paniği!

Uçaktaki bir yolcunun açtığı Wi-Fi ağı ismi, uçağın yapacağı uçuşun iptal olmasına sebep oldu.
  • Turkiyede de askerler sokakta yani ben kendim istanbullu olarak istanbulda asker sokakta Nevsehire gezmeye gittim Aynisi orda askerler sokakta nevsehirden ankaraya gittim aynisi orda turkiye ve bizim askerler sonsuza kadar ❤️
  • Yakinda tum avrupa askerlerini soka döker hahahaha fransa ingiltere belcika askerlerini soka atti artik tank da cikar hollanda da 4 ay sure f-16 lar bazen alcak ucus yapcak mis guvenlik icin vallaha geven 2 tane gördum bu hollandalilar delirmis altina siciyorlar.... Turkiyeyi görseler saniye icin de geberirler
  • Huuu avrupa korktunmu? Korkmasan o cihadlari siz besliyosunuz hatta sizin dostunuz. Terroristlere silahlar vermeye devam eden. Manchester olayini daha cok yasicaksiniz. " Boyle giderse hiçbir Avrupalı güvenle sokağa çıkamaz" recep tayip erdogan, bikere dinleyin adami, bikere!!!!!

TUI Airlines'ın Meksika'nın Cancun şehrinden Londra'ya gitmeye hazırlanan uçağında bir yolcunun Wi-Fi ağına verdiği isim nedeniyle uçuş iptal oldu.

The Sun'da yer alan habere göre, Cancun'dan Londra'ya uçmak için hazırlanan TUI Airlines uçağında, bir yolcunun "Jihadist Cell London 1" adında açtığı Wi-Fi bağlantısı paniğe neden oldu. Boeing B787-9 Dreamliner tipi yolcu uçağa binen bir turist uçakta "Jihadist Cell London 1" isimli bir Wi-Fi ağı olduğunu fark etti. Bu şüpheli durumu fark eden yolcu, durumu kabin görevlilerine bildirdi. Kabin ekiplerinin araştırmaların sonucunda kimse suçunu itiraf etmediği için uçağa polis çağırıldı.

Polisin, yolcuların tüm elektronik eşyalarını kontrol etmesi için BY39 sefer sayılı uçuş ilk başta 2 saat ertelendi. Güvenlik ekipleri uçağa gelmeden önce Wi-Fi ağı çoktan kapatılmıştı ve köpeklerin de kullanıldığı bu 2 saatlik arama sonucunda herhangi bir şüpheli durum bulunamadı.

Pilotun gerçek rötar sebebini yolculara açıklaması ve olayın daha bir kaç gün önce yaşanan Manchester Arena saldırısından hemen sonra olması da yolcular arasında paniğe neden oldu.  Yolcuların uçaktan indirildikten sonra yaptığı açıklamada, pilotun "Bir yolcunun telefonundan şüpheli isimde Wi-Fi ağı oluşturuldu. Bu gibi durumları biz fazlasıyla ciddiye alıyoruz. Bu şakasının bile kabul edilemeyeceği durumu güvenlik ekiplerine bildirmek zorundaydık." denildi.

Tüm aramalara rağmen Wi-Fi ağının sahibi ortaya çıkmayınca şirket yetkilileri, seferin iptal edildiğini duyurdu. Yolcular otele yerleştirildi. Yolcuların başka bir seferler Londra'ya gönderileceği öğrenildi.

©AirportHaber.com

Londra'ya gidecek uçakta "Cihad" paniği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Turkiye ~ 7 yıl önce
Turkiyede de askerler sokakta yani ben kendim istanbullu olarak istanbulda asker sokakta Nevsehire gezmeye gittim Aynisi orda askerler sokakta nevsehirden ankaraya gittim aynisi orda turkiye ve bizim askerler sonsuza kadar ❤️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa ~ 7 yıl önce
Yakinda tum avrupa askerlerini soka döker hahahaha fransa ingiltere belcika askerlerini soka atti artik tank da cikar hollanda da 4 ay sure f-16 lar bazen alcak ucus yapcak mis guvenlik icin vallaha geven 2 tane gördum bu hollandalilar delirmis altina siciyorlar.... Turkiyeyi görseler saniye icin de geberirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Huuu avrupa korktunmu? Korkmasan o cihadlari siz besliyosunuz hatta sizin dostunuz. Terroristlere silahlar vermeye devam eden. Manchester olayini daha cok yasicaksiniz. " Boyle giderse hiçbir Avrupalı güvenle sokağa çıkamaz" recep tayip erdogan, bikere dinleyin adami, bikere!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Hee şu ikide bir eyy diye başlayıp herkese rest çeken ama sonra da tükürdüğünü yalayan adamı dinlesinler diyorsun yani. O adamı kim dinler ya?
G ~ 7 yıl önce
Pkk yada hdp onlarin mi dinliyelim? Vatansizlar Hepsinin sonunu goruyoruz. Hepsi asit e toz olcak insallah!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000