30 Nisan 2012, Pazartesi 09:00:13

LONDRA UÇAĞI BELGRAD'A İNDİ

Türk Hava Yolları’nın önceki gün İstanbul-Londra seferini yapan uçağı bir yolcunun astım krizine girmesi sonucu Belgrad’a indi...
  • demekki neymiş? uyuşturucu kullanıyorsanız uçağa binmeyeceksiniz.yoksa elaleme böyle rezil olursunuz. artı tabi bide bazende böyle türk düşmanı sırpların elinede düşebilirsiniz..!!! onu orada mahvetmişlerdir...allam yardım et diye yalvarmıştır kurtar beni buradan diye...eee onu o uyuşturucuyu kullanırken düşünecektin.bak kabin ekibi senin yüzünden bide servise çıkmış yerde beklerken.senmi ödeyeceksin o ikramların parasını terbiyesiz adam..! ne kadar küür yemiştir bu...yediği küürler ömür boyu yeter buna.milletin anası babası karısı kocası çocukları bekliyor uçağın inmesini senin yüzünden millet acı çekiyor oralarda uçağa bişeymi oldu diye heyecanlanıyorlar.bu adamı asmaları lazım...sadece bunu değil tüm sülalesini tutmayın beniiii
  • thy nın sucudur....kesınlıkle...herkesten rapor almalıdır!!!!!:):)
  • Bu havaalanını bilen var mı nerede?
  • sanki teknik ve acil nedenden dolayi yada cok buyuk bir sey olmus gibi, acil inis yapmis gibi baslik koymuyormusunuz...

 

Türk Hava Yolları’nın önceki gün İstanbul-Londra seferini yapan uçağı bir yolcunun astım krizine girmesi sonucu Belgrad’a indi.
 
THY’nin İstanbul-Londra seferini yapan uçağı önceki gün sabah 45 dakika gecikmeli olarak saat 08.40’ta kalktı. Atatürk Havalimanı’ndan havalanan TK 1979 sefer sayılı TC-JNF kuyruk tescilli Airbus 330-200 tipi uçak Sırbistan hava sahası üzerindeyken bir yolcu rahatsızlandı.
 
Yolcuya ilk müdahaleyi kabin ekipleri yaptı ancak astım krizine girdiği sanılan yolcuya yapılan müdahalelerde başarılı olunamadı. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Belgrad Havaalanı’na iniş için izin istedi ve kısa süre sonra inişini gerçekleşterdi. Rahatsızlanan yolcu uçaktan indirildi. Bu sırada uçakta bulunan yolculara bekleme sırasında kahvaltı ikram edildi.
 
Bu arada rahatsızlanan yolcunun hastaneye gitmeyi reddettiği ve havaalanı polikliniğinde tutulduğu kaydedildi. Sırp doktorların verdiği bilgiye göre, yolcunun uyuşturucu madde kullandığı ve rahatsızlığının sebebinin de bu olduğu öğrenildi.

THY’nin uyuşturucu madde kullanan yolcunun seyahat etmesi için özel bir klinikten uçakla seyahat edebilir şeklinde rapor istediği aksi takdirde yolcuyu uçurmayacağını kaydettiği bildirildi. Bunun üzerine yolcunun bagajlarına Sırp polisi tarafından el konuldu. 

Hasta yolcu tedavisi için Belgrad’da bırakılırken uçak yerel saatle 12.10’da Heatraw Havaalanı’na gitmek üzere havalandı. 
 
 
©AirportHaber.com
LONDRA UÇAĞI BELGRAD'A İNDİ

Yorumlar

git uyuşturucunu londrada kullan o çok özendiğin ülkede terbiyesiz adam seni bulmuş ceazsını işte ~ 12 yıl önce
demekki neymiş? uyuşturucu kullanıyorsanız uçağa binmeyeceksiniz.yoksa elaleme böyle rezil olursunuz. artı tabi bide bazende böyle türk düşmanı sırpların elinede düşebilirsiniz..!!! onu orada mahvetmişlerdir...allam yardım et diye yalvarmıştır kurtar beni buradan diye...eee onu o uyuşturucuyu kullanırken düşünecektin.bak kabin ekibi senin yüzünden bide servise çıkmış yerde beklerken.senmi ödeyeceksin o ikramların parasını terbiyesiz adam..! ne kadar küür yemiştir bu...yediği küürler ömür boyu yeter buna.milletin anası babası karısı kocası çocukları bekliyor uçağın inmesini senin yüzünden millet acı çekiyor oralarda uçağa bişeymi oldu diye heyecanlanıyorlar.bu adamı asmaları lazım...sadece bunu değil tüm sülalesini tutmayın beniiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy sucu ~ 12 yıl önce
thy nın sucudur....kesınlıkle...herkesten rapor almalıdır!!!!!:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heatraw Havaalanı’na ~ 12 yıl önce
Bu havaalanını bilen var mı nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
sanki teknik ve acil nedenden dolayi yada cok buyuk bir sey olmus gibi, acil inis yapmis gibi baslik koymuyormusunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000