23 Ocak 2016, Cumartesi 12:02:04

Limak Holding'in acı günü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
  • sayın TC. SAYGIN İŞLETMECILERINDEN NIHAT ABIMIZE CC ALLLAHIM DAN SABIR DILERIM ALLLAH RAHMET EYLESIN SADIK KAYA ADANA HAVALİMANI MUSTECİLLERINDEN
  • Surda yazan yorumlara bakip, millet olarak burnumuzun b.ktan neden cikmadigini anlayin. Kurku size mi kalacak? Nedir bu kin nefretin sebebi? Servet dusmanligi, cekemezlik almis basini gidiyor. Biraz adam olun be! Kadin sanki bunlarin babasini oldurmus. Sapik millet.
  • Cokta onemliydi ya hani, banane kardesim
  • Bir rahmet dilemek bu kadar mi zor.insan vefat etmis sevdiklerinin ici yaniyor...yorumlara bak..ayip be... (Insan vefat edince "şeytan bile"takibi birakirmiş)
  • Woltran yorumcu. Bir bakimda dogru yaziyor . Vatani icin capisan guneydoguda. 1000 lerce sehid oldu. Dogru buda is adami oldugu icin. Bun. Dan baska. Meclisimizin Simgesi ve demokratik kahramani. Sayin kamer genc de. Allahin rahmeti ne kavustu . Kimse bas etmiyor. Allahtan rahmet. Ailesine bas sagligini diliyorum .
  • Ben bu kadar yalaka bi site gormedim. Heryerinizden rezillik akiyor. Hanimefendi vefat etmis allah rahmet eylesin insallah. Ama lutfen biraz onurlu olun ya. Fotograf falan hac resmi reklam yapmayin. KOC turkiyenin en buyuguydu en iyisiydi en hayirseveriydi en cok hane doyuraniydi. Ama agzinizi bile acmamaniz iyi olmus. Kirletmemissiniz o guzel insanin adini.
  • Ben dunyanin arkasindayim su anda yine bu tur haberler aliyorum.
  • Eger mustafa kocun cenazesini soruyorsan Pazar gunu. Tesvikiye camisinde Tahmin ediyorum. Oglen namazindan sonra. Zincirli kuyu aile mezarliginda topraga verilecek. Allah Ailesine sabir versin .
  • Vicdan meselesinin polemigi olmaz. Herkes kendi vicdanindan sorumludur ! Rahmetli Koc'u haber yaptin mi diyenlere soyluyorum. Daha dun, Mustafa Koc ile bir kac sene once bu sitenin yaptigi roportajin tekrar yayinlandigini hatirlatmak isterim.
  • Allah rahmet eglesin, mekani cennet eglesin.

Yurt içi ve yurt dışında havalimanı işletmeciliği yapan, son olarak yeni İstanbul Havalimanı'nın ortaklarından Limak Holding'in sahibi Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir Vefat etti.

Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

AirportHaber ailesi olarak Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Limak Holding'in acı günü

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

sadık kaya ~ 8 yıl önce
sayın TC. SAYGIN İŞLETMECILERINDEN NIHAT ABIMIZE CC ALLLAHIM DAN SABIR DILERIM ALLLAH RAHMET EYLESIN SADIK KAYA ADANA HAVALİMANI MUSTECİLLERINDEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdansizlar ~ 8 yıl önce
Surda yazan yorumlara bakip, millet olarak burnumuzun b.ktan neden cikmadigini anlayin. Kurku size mi kalacak? Nedir bu kin nefretin sebebi? Servet dusmanligi, cekemezlik almis basini gidiyor. Biraz adam olun be! Kadin sanki bunlarin babasini oldurmus. Sapik millet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tirs ~ 8 yıl önce
Cokta onemliydi ya hani, banane kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What ~ 8 yıl önce
Yuhhhh okuz.
Rahmet.... ~ 8 yıl önce
Bir rahmet dilemek bu kadar mi zor.insan vefat etmis sevdiklerinin ici yaniyor...yorumlara bak..ayip be... (Insan vefat edince "şeytan bile"takibi birakirmiş)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Woltran. ~ 8 yıl önce
Woltran yorumcu. Bir bakimda dogru yaziyor . Vatani icin capisan guneydoguda. 1000 lerce sehid oldu. Dogru buda is adami oldugu icin. Bun. Dan baska. Meclisimizin Simgesi ve demokratik kahramani. Sayin kamer genc de. Allahin rahmeti ne kavustu . Kimse bas etmiyor. Allahtan rahmet. Ailesine bas sagligini diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 8 yıl önce
Ben bu kadar yalaka bi site gormedim. Heryerinizden rezillik akiyor. Hanimefendi vefat etmis allah rahmet eylesin insallah. Ama lutfen biraz onurlu olun ya. Fotograf falan hac resmi reklam yapmayin. KOC turkiyenin en buyuguydu en iyisiydi en hayirseveriydi en cok hane doyuraniydi. Ama agzinizi bile acmamaniz iyi olmus. Kirletmemissiniz o guzel insanin adini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fanfani ~ 8 yıl önce
Ben dunyanin arkasindayim su anda yine bu tur haberler aliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fanfani ~ 8 yıl önce
Eger mustafa kocun cenazesini soruyorsan Pazar gunu. Tesvikiye camisinde Tahmin ediyorum. Oglen namazindan sonra. Zincirli kuyu aile mezarliginda topraga verilecek. Allah Ailesine sabir versin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Vicdan meselesinin polemigi olmaz. Herkes kendi vicdanindan sorumludur ! Rahmetli Koc'u haber yaptin mi diyenlere soyluyorum. Daha dun, Mustafa Koc ile bir kac sene once bu sitenin yaptigi roportajin tekrar yayinlandigini hatirlatmak isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karen ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eglesin, mekani cennet eglesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000