27 Şubat 2011, Pazar 11:58:16

LİBYA'YA KAÇ UÇAK GİTTİ?

Libya'dan Türkiye'ye tahliye edilenlerin sayısı 16 bin 860'a yükseldi...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İşte insanlıktan çıktığımızın kanıtı... Bir ülke vatandaşının canını kurtamak için canını dişine takmış uğraşıyor, sivri zekalı biri çıkmış "bize kaça mal oldu?" diye soruyor. Bunu amerikalı, israilli yapınca "işte vatandaşına değer veren ülke" diyorsunuz, kendi ülken yapınca vatandaşının değerini parayla ölçüyorsunuz. Acaba libyada kalanlardan biri kendi canından bir parça olsaydı bu hesabı soracak mıydın? Emeği geçen asker sivil herkese teşekkürler.
  • Çin 20.000 e yakın vatandaşını kurtardı. İngiliz'ler ve Alman'lar gizki operasyon ile çölün ortasındaki vatandaşlarını kurtardı.
  • Sen insanlarını kurtarmak için şirketlere para ödersen hesap sorulur. Senin derdin ne? Deniz kıyısından, ya da hava alalarından insanları kurtarmayı marifet mi sanıyorsun? Bizden başka herkez sessiz sedasız yaptı bu işi. İnsanlarımız resmen soyuldu. Senin derdin ne? Kurtarma ne demek anlamak istiyorsan Alman'lara bak. Bizden kaç kişi çölün ortasında biliyor musun. Ekmeksiz, susuz ve de yakıt olmadığı için elektriksiz. Ama elin adamı gidiyor çölün ortasına operasyon yapıp insanlarını alıp çıkıyor.
  • devletimizin tüm kademelerine bu kurtarma operasyonunda emeği geçen tüm birimlere canı gönülden teşekkür ederiz.bu tip operasyonları eskiden sadece usa dan görür adamlar kendi insanını ezdirmiyor diye gıpta ederdik ama şimdi onlar bize imreniyor.TÜRKÜYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olduğumuz için gurur duyuyoruz.TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE........
  • bize vatandaslarimizin sag salim gelmesine mal oluyo,senin derdin ne insanlarimizin ordan kurtulmasinin hesabinimi soruyorsun.
  • Baska bir haberde "biz ne zaman sadece Turkleri degil de diger insanlarida tahliye edersek, iste o zaman adam oluruz" yazmistim. Ayrica neden THY yerine TSK askeri ucaklari kullanilmaz yazmistim. Tebrikler, iste bu, ikisi de yapilmis. Emegi gecen herkese tesekkurler, cunku kolay degil.
  • Bu uçaklara para ödedik mi? Avrupa ülkeleri askeri cargo uçaklarını yollarken, biz niçin özel şirket uçaklarını yolladık? Askeri uçaklara da ödeme yapılıyor mu?
Libya'dan tahliye edilenlerin sayısının 16 bin 860'a ulaştığı bildirildi.

Başbakanlık Basın Merkezinininternetsitesinde yer alan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının bilgi notunda, Libya'dan 13 tarifeli, 22 özel tahliye ve 19 askeri olmak üzere, toplam 54 uçak ve 2 gemi ile 12 bin 372 kişinin resmi makamlarca yürütülen tahliye çalışmaları kapsamında Türkiye'ye giriş yaptığı kaydedildi.

Özel şirketlerce havayoluyla tahliye edilen 2 bin 750 kişi ve İskenderun askeri gemisi ile beraberindeki Oruç Reis Firkateyni'nde seyir halindeki bin 738 yolcu dahil edildiğinde, Libya'dan tahliye edilenlerin toplam sayısının 16 bin 860'a ulaştığı ifade edildi.

Türkiye'ye getirilen vatandaşların, Marmaris ve Dalaman'da kurulan kabul merkezlerimizde karşılandığı, ihtiyaç duydukları takdirde konaklamalarının sağlandığı ve temin edilen otobüslerle gidecekleri şehirlere gönderildikleri bildirildi.
LİBYA'YA KAÇ UÇAK GİTTİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte insanlıktan çıktığımızın kanıtı... Bir ülke vatandaşının canını kurtamak için canını dişine takmış uğraşıyor, sivri zekalı biri çıkmış "bize kaça mal oldu?" diye soruyor. Bunu amerikalı, israilli yapınca "işte vatandaşına değer veren ülke" diyorsunuz, kendi ülken yapınca vatandaşının değerini parayla ölçüyorsunuz. Acaba libyada kalanlardan biri kendi canından bir parça olsaydı bu hesabı soracak mıydın? Emeği geçen asker sivil herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çin 20.000 e yakın vatandaşını kurtardı. İngiliz'ler ve Alman'lar gizki operasyon ile çölün ortasındaki vatandaşlarını kurtardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen insanlarını kurtarmak için şirketlere para ödersen hesap sorulur. Senin derdin ne? Deniz kıyısından, ya da hava alalarından insanları kurtarmayı marifet mi sanıyorsun? Bizden başka herkez sessiz sedasız yaptı bu işi. İnsanlarımız resmen soyuldu. Senin derdin ne? Kurtarma ne demek anlamak istiyorsan Alman'lara bak. Bizden kaç kişi çölün ortasında biliyor musun. Ekmeksiz, susuz ve de yakıt olmadığı için elektriksiz. Ama elin adamı gidiyor çölün ortasına operasyon yapıp insanlarını alıp çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
devletimizin tüm kademelerine bu kurtarma operasyonunda emeği geçen tüm birimlere canı gönülden teşekkür ederiz.bu tip operasyonları eskiden sadece usa dan görür adamlar kendi insanını ezdirmiyor diye gıpta ederdik ama şimdi onlar bize imreniyor.TÜRKÜYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olduğumuz için gurur duyuyoruz.TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bize vatandaslarimizin sag salim gelmesine mal oluyo,senin derdin ne insanlarimizin ordan kurtulmasinin hesabinimi soruyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Baska bir haberde "biz ne zaman sadece Turkleri degil de diger insanlarida tahliye edersek, iste o zaman adam oluruz" yazmistim. Ayrica neden THY yerine TSK askeri ucaklari kullanilmaz yazmistim. Tebrikler, iste bu, ikisi de yapilmis. Emegi gecen herkese tesekkurler, cunku kolay degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçaklara para ödedik mi? Avrupa ülkeleri askeri cargo uçaklarını yollarken, biz niçin özel şirket uçaklarını yolladık? Askeri uçaklara da ödeme yapılıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000