27 Ekim 2015, Salı 21:25:17

Libya'da helikopter düştü: 14 ölü

Libya'da, orduya ait bir helikopterin düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre Batı Bölgesi Operasyonları Komutanı Albay Hüseyin Budeyye dahil en az 14 ölü olduğu belirtiliyor...
  • Kaddafi laneti uzerinizde

Trablus merkezli Milli Genel Kongre'ye (MGK) bağlı Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Ali eş-Şeyhi, Trablus'taki Mitiga Uluslararası Havalimanı'ndan Ez-Zaviye'ye gitmek üzere havalanan helikopterin henüz belirlenemeyen sebeple iki kent arasındaki El-Maya bölgesine düştüğünü söyledi.

Helikopterde sivillerin de bulunduğunu kaydeden Şeyhi, kazada hayatını kaybedenler arasında Batı Bölgesi Operasyonları Komutanı Albay Hüseyin Budeyye ve Şehitler Tugayı'nın Komutanı Suheyb er-Ramah'ın da bulunduğunu ve ölü sayısının 14'e yükseldiğini aktardı.

Son bilgilere göre helikopterde 23 yolcu bulunuyordu.

KENTE GİRİŞLER KAPATILDI

Bu arada, Zaviye Belediye Başkanı Muhammed el-Hadravi, kazada hayatını kaybeden 8 kişinin naaşının hastanelere nakledildiğini ifade etti.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, hayatını kaybedenlerin yakınlarının taşkınlık yapmasından endişe edildiği için bölgede güvenlik gücü sayısı artırıldı, kentin doğu ve batı girişleri kapatıldı.

Libya'da helikopter düştü: 14 ölü

Yorumlar

773 ~ 8 yıl önce
Kaddafi laneti uzerinizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000