02 Eylül 2013, Pazartesi 16:05:56

LİBYA'DA BU KEZ UÇAĞI REHİN ALDILAR

Libya'da Ürdün Havayolları'na ait bir uçak silahlı kişilerce rehin alındı.
  • Yanlış bilgi, Pist kapalıydı,mevzu bu
  • Bu Urdun ucaklarinin icinde 3-4 tane silahli koruma vardir. Ve ucaga yolcular alinirken bu korumalar ilkel yontemlerle yani el ile ve cantalarin icini acarak kOntrol yaparlar.nasil rehin alindi acaba. Belki de disaridan yapildi
  • Thy nı bağlamaz, onlar uçarlar. 2 pilot lübnanda kaçırılmış, bir uçağıda libyada kaçırılsa ne olur? nasıl olsa binlerce pilotu var yüzlerce uçağı var.!!! aman uçuşu durdurmayın ya da güvenlik önlemlerini en çıkarmayın....!
  • tailwindi gönderin.basındaki adam diyordu libya istanbuldan daha güvenli diye gönderin ucsunlar orada:))

Ürdün Havayolları'na ait bir uçağın Libya'nın başkenti Trablus'ta silahlı gruplar tarafından rehin alındığı bildirildi.Ürdünlü kaynaklardan alınan bilgiye göre, Libya'nın başkenti Trablus'tan, Ürdün'ün başkenti Amman'a dönmesi beklenen Ürdün Havayolları'na ait uçak, silahlı gruplar tarafından Trablus Uluslararası Havalimanı'nda alıkonuldu.

Rehin alınan uçakta kimsenin olup olmadığı yönünde bilgi alınamazken, Ürdün ve Libya makamlarından henüz konuya ilişkin açıklama yapılmadı.

Trablus Uluslararası Havalimanı dün gece silahlı gruplar tarafından kuşatılmış ve tüm seferlerin başkent yakınlarındaki Mitiga Havaalanı'na kaydırıldığı bildirilmişti.

Bu arada Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, Trablus'taki havalimanında güvenliğin sağlanamaması nedeniyle Libyan Airlines, Buraq Air ve Afriqiah Havayolları'na ait uçakların yapacağı İstanbul-Trablus seferleri henüz gerçekleştirilemedi. Uçakların Trablus'tan gelecek habere göre sefere devam edip etmeyeceğinin belli olacağı öğrenildi.

THY'nin de saat 16.30'da gerçekleştireceği İstanbul-Trablus uçuşunda şu an için gecikme veya iptal görünmüyor.

 

LİBYA'DA BU KEZ UÇAĞI REHİN ALDILAR

Yorumlar

Pist ~ 11 yıl önce
Yanlış bilgi, Pist kapalıydı,mevzu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu Urdun ucaklarinin icinde 3-4 tane silahli koruma vardir. Ve ucaga yolcular alinirken bu korumalar ilkel yontemlerle yani el ile ve cantalarin icini acarak kOntrol yaparlar.nasil rehin alindi acaba. Belki de disaridan yapildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 11 yıl önce
Thy nı bağlamaz, onlar uçarlar. 2 pilot lübnanda kaçırılmış, bir uçağıda libyada kaçırılsa ne olur? nasıl olsa binlerce pilotu var yüzlerce uçağı var.!!! aman uçuşu durdurmayın ya da güvenlik önlemlerini en çıkarmayın....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tailwind ~ 11 yıl önce
tailwindi gönderin.basındaki adam diyordu libya istanbuldan daha güvenli diye gönderin ucsunlar orada:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000