20 Mart 2012, Salı 12:32:01

LEVİ VEDA ETTİ

TASSA Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Levi, 27 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde aday olmayacağını söyledi ve seçilecek yeni yönetime destek istedi. İşte Levi'nin TASSA dergisinde yazdığı veda yazısı...
  • çok gereksiz bir kurum,hiçbir kabin memuruna da fayda sağladığına inanmıyorum.
  • arkadaşım bu haber sitesi bir havacılık haberleri sitesi !!!!!!! TASSA'nın ne olduğunu İzzet Bey'in kim olduğunu ne iş yaptığını bu camiada herkes iyisi ile kötüsüyle bilir burası milliyet hürriyet vb. değil yaz google gir sitesine nedir? ne iş yapar/yaparlar öğren !!sana hiç okulda araştırma yapmayı öğretmediler mi? salakça yorum yazacağına araştır !!!! genel kültürün artar belki biraz!!!! :-)
  • izzet bey omurgalı olduğu için kıvıramamış olabilir , dik durduğu için. buraya elimizde bol olan omurgasızlardan biri gelirse eminim o iyi kıvıracaktır. kıvırmakta hüner ister herkes kıvıramıyabilire haklısın.
  • yarabbi şükürler olsun, kurtulduk1
  • Kusura bakma ama bu işi kıvıramadın. İnşallah yeni gelenler yapabilir ama inanki onlardan da ümidim yok.
  • haber için teşekkürler keşke tassa'nın açılımını da yazsaydınız.
Değerli Meslektaşlarım;

İlk Yasemin Başlamışlı başkanlığında başlayan TASSA maceramı 27 Mart'taki genel kurulunda kendi isteğimle sona erdiriyorum. Yasemin Başlamışlı başkanlığındaki ilk seçimlerimi kaybetmiş ancak 2006 yılında Berna Tanyolaç başkanlığında TASSA yönetimine girmiş ve idari başkan vekili görevini üstlenmiştim. 2008 sonunda Berna Hanım dernekten istifa etmesiyle başkanlık görevine yönetim kurulunca getirildim. 2009 yılındaki genel kuruldan itibaren başkanlığı bugüne kadar devam ettirdim. İyisiyle kötüsüyle birçok proje ve organizasyona önderlik ettim. Yönetim kurulumuz kendi sosyal hayatlarından feragat ederek çalıştı. Zaman zaman eleştirildik zaman zaman eleştirilerle karşılandık.

Havayollarının Türkiye'de gelişen havacılık ile birlikte bu camiadaki kabin memuru sayısının artmasıyla çoğunluğunun genç arkadaşlarımızın oluşturduğu filolara sahibiz. Bu nedenden dolayı taze yeni fikirlerle dolu bu mesleği en daha en az yirmi yıl taşıyacak olan yeni meslektaşlarımızın TASSA çatısı altında toplanarak dinamiklikleri ile projeler üreterek havacılık sektöründe yeni ufuklar açacaklarına inancım sonsuzdur.

27 Mart'ta tüm üyelerimizi oy kullanmaya ve yeni gelecek olan yönetime destek olmaya davet ediyorum. Derneğin bir üyesi olarak yeni yönetimin arkasında olma ve derneğin tüm faaliyetlerini takip etme sözünü veriyorum.

TASSA başkanlığım süresince benden desteklerini esirgemeyen sizlere ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi borç bilirim.

Unutmayalım gücümüz birlikteliğimizdir.

İzzet Levi 
TASSA Yönetim Kurulu Başkanı

LEVİ VEDA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
çok gereksiz bir kurum,hiçbir kabin memuruna da fayda sağladığına inanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım bu haber sitesi bir havacılık haberleri sitesi !!!!!!! TASSA'nın ne olduğunu İzzet Bey'in kim olduğunu ne iş yaptığını bu camiada herkes iyisi ile kötüsüyle bilir burası milliyet hürriyet vb. değil yaz google gir sitesine nedir? ne iş yapar/yaparlar öğren !!sana hiç okulda araştırma yapmayı öğretmediler mi? salakça yorum yazacağına araştır !!!! genel kültürün artar belki biraz!!!! :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
izzet bey omurgalı olduğu için kıvıramamış olabilir , dik durduğu için. buraya elimizde bol olan omurgasızlardan biri gelirse eminim o iyi kıvıracaktır. kıvırmakta hüner ister herkes kıvıramıyabilire haklısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yarabbi şükürler olsun, kurtulduk1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kusura bakma ama bu işi kıvıramadın. İnşallah yeni gelenler yapabilir ama inanki onlardan da ümidim yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haber için teşekkürler keşke tassa'nın açılımını da yazsaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000