31 Aralık 2008, Çarşamba 15:35:13

KUZU CARGO'DA KÖTÜ YILBAŞI SÜRPRİZİ

Kuzu Kargo çalışanları, yılın son gününde kötü bir sürprizle karşılaştı. Aralarında Kalite Müdürü Mehmet Bostan’ın da bulunduğu 22 çalışanın şirketle yolları ayrıldı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • sayın genel müdür kulağıma gelen çok sağlam bir duyuma göre bir iki haftan kalmış seninde kuzu da .. ama seni tebrik ediyorum , şirketi çok güzel süsleyerek satışında güzel bir başarı yakalamışsın .. neyse sen cebinide doldurduğun için üzülme..
  • merhaba ; haberlerinizi ilgiyle takip ediyorum ve böyle bir tv kurduğunuz için çok teşekkür ediyorum bu sayede herkez havacılık hakkında haberleri ve yayınları takip edebiliyor. sizi bir konuda bilgilendirmek istedim. KUZU havayollarının işten çıkartılmasından sonra şimdide MNG havayolları adam çıkarıyor ama bunu o kadar sessız yapıyorlarkı mng içerisinde bile bu konuyu mumkun oldukca gızlı tutmaya calısıyorlar. şimdiye kadar egitimli kokbit ekibinden 7 kişi çıkarıldı ama devamı yakındır bu konuyu arastıracagınızı umuyorum . iyi calısmalar
  • sayın genel müdür, eminim bunları okuyup gülümseyerek yine herşey ne kadar çabuk duyuluyor diyorsundur. önce bilgi verdiğin insanlara dikkat et derim, sonra şaşır. bu kadar insanın emeğini, hakkını yedin, bunlar yanına kar kalacak mı sanıyorsun...bir sabah sana da telefon açarlar, yarın öğlene kadar eşyalarını topla derler. sen bu kadar insana güldün ya, o insanlar da sana güler. bir yakınını kurban ettin, kendini akladın sandın, şirkette kalan onlarca tanıdığın, bedavadan maaş verdiğin insanların sonu ne olacak???
  • beyler işte bunu yapmayın.işverenin en büyük taktiğini şimdi sizler uyguluyorsunuz.birbirinize düştününz ve işverenin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.işverenin böl parçala yönet tuzağına düşüpde birbirinizi karaladığınız anda zaten siz bittiniz.akıllı olun kenetlenin.birbirinizin kirli çamaşırlarınızı ortaya dökeceğinize birbirinizin arkasını toparlayın ve birlik olun.tekniğin en büyük düşmanı yine tekniktir.
  • sn. fatih bey . Kuzu teknikte neler oldugunu bilmiyorsunuz.. kuzu teknige alinan elamanlarin hakinda hic secici ve adeletli davranmiyorsunuz Bir tarafta A 300 ucaginda 10 yil calismis ucagin her teknik bilgisi sahip y.teknisyenlen. pegasustan gelen A .akyol a ayni parayi verdiniz. Bu adam ucaklari silmekten ve muudurlerinin disarida ozel islerini takip eden yalaka adamin teki pegesusts arstirin iftira atmakta ispiyonculukta bir numara adamdir. pegesustaki personel kurban kestik bu adam gitti diye. Siz bu adama 18 yillik ucak y.teknis calisan ucagi cok iyi bilen namusuylan serefiyelen calisan insalarlan ayni kefeye koydunuz. ve takimhane ye yerlestirdiniz..ve milletin ekmegiyelen oynamaya basladi simdiden..
  • Türkçemizde VEFA diye bir kelime var.Anlamı çok güzeldir.Fakat bu maalesef KUZU KARGO'da İstanbul'da semt olarak anıldı.NEDEN!.........Son MACAU OPS'A bakmak lazım. O zor görev hangi şartlarda hangi personelle icra edildi.O zaman görev yapanlar NEDEN unutuldu?Sayın Tek.Md. O personel kötü idi şimdi mi farkına vardınız.YAZIK,YAZIK ,YAZIK Kİ NE YAZIK. Umarım aynı duruma sizler düşmezsiniz. ADALET denilen VEFA denilen olguları U N U T M A Y I N I Z!
  • Cok uzucu bisey bu,Simdi kuzu`da iki kutup var,icerdekiler ve disardakiler.disardakiler haksizliga isyan,icerdekilerden kendini bilenler suskun,korkanlar da "gercekcilik"semsiyesi altinda beceriksizliklerini ortbas icin ustundekilere yalakaliga devam..Kimse ekmek yedigi kapiya nankorluk etmez(masa basindaki o gitsin bu gelsin diyenler haric)Kazdiginiz cukur oyle buyukki sira sizede gelcek.Gidenlerin arkasindan KIS KIS guldugunuzu Allah nasil olsa biliyo.Kuzunun bi tarafi yandi,cevirmeyi unutmazlar heralde:)
  • Bu şirketten pis kokular geliyor. Çalışanlar yöneticiler birbirine düşmüş. F diye anılan Genel Müdür Fatih, ST de sanırım Sermet isimli Uçuş İşletme Müdürü, onları kodlayarak tenkit edenler de belli ki mahiyetleri. Beyler kimse meyve veren ağacı taşlarlar v.s. edebiyetı yapmasın. Her eleştirinin vardır bir haklı sebebi. Bakın KUZU'nun patronunun adı bile geçmiyor. Demek ki bu adı kodlanarak tenkit edilen iki arkadaşım kraldan çok kralcılık yapıp yakmışlar insanların canını plansız ve programsızlıklarının bedelini işten çıkarttıklarına ödetiyorlar. Adam fazla ise kendileri istifa etseler ya. O da bir yöntem. Nasıl olsa onlar da çıkarttıkları kişiler gibi birer çalışan, şirketin sahibi değiller ya.
  • fatih ve st sanıyormusunuzki ahir mesleki hayatınız huzur ve huşu içinde geçecek..Unuttuğunuz ilahi adalet ve muhakkak bu dünyada tecelli edecek..

Kuzu Kargo, 2009’da derinleşmesi beklenen ekonomik krize karşı önlem alma yoluna gidiyor. Şirket, şişirilmiş kadrosu bulunan departmanlardaki bazı çalışanlarıyla yollarını ayırdı. Toplam 22 çalışanın şirketle yolları ayrılırken, bazı çalışanların ise ücretsiz izne çıkarıldığı öğrenildi. Görevine son verilenler arasında Kalite Müdürü Mehmet Bostan’ın da bulunduğu ifade edildi.

Yerdeki uçakların ekipleri de çıkarmalardan nasibini aldı. Türk ekiplere dokunulmazken yabancı ekiplerin sözleşmesi feshedildi.

Kuzu Cargo Genel Müdürü Fatih Yurdakul, işten çıkarmalarla ilgili şu yorumu yaptı: “ Her basiretli işletmeci gibi biz de geleceğimizi düşünerek şişirilmiş kadrolarda eksiltmeye gittik. 250 çalışanı bulunan şirketimizde 22 çalışanla yollarımızı ayırdık. Bu tür çıkarmalar her şirkette özellikle bu dönemde yaşanabilir.”

©AirportHaber.com

KUZU CARGO'DA KÖTÜ YILBAŞI SÜRPRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekçi ~ 15 yıl önce
sayın genel müdür kulağıma gelen çok sağlam bir duyuma göre bir iki haftan kalmış seninde kuzu da .. ama seni tebrik ediyorum , şirketi çok güzel süsleyerek satışında güzel bir başarı yakalamışsın .. neyse sen cebinide doldurduğun için üzülme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feo ~ 15 yıl önce
merhaba ; haberlerinizi ilgiyle takip ediyorum ve böyle bir tv kurduğunuz için çok teşekkür ediyorum bu sayede herkez havacılık hakkında haberleri ve yayınları takip edebiliyor. sizi bir konuda bilgilendirmek istedim. KUZU havayollarının işten çıkartılmasından sonra şimdide MNG havayolları adam çıkarıyor ama bunu o kadar sessız yapıyorlarkı mng içerisinde bile bu konuyu mumkun oldukca gızlı tutmaya calısıyorlar. şimdiye kadar egitimli kokbit ekibinden 7 kişi çıkarıldı ama devamı yakındır bu konuyu arastıracagınızı umuyorum . iyi calısmalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafası karışık ~ 15 yıl önce
sayın genel müdür, eminim bunları okuyup gülümseyerek yine herşey ne kadar çabuk duyuluyor diyorsundur. önce bilgi verdiğin insanlara dikkat et derim, sonra şaşır. bu kadar insanın emeğini, hakkını yedin, bunlar yanına kar kalacak mı sanıyorsun...bir sabah sana da telefon açarlar, yarın öğlene kadar eşyalarını topla derler. sen bu kadar insana güldün ya, o insanlar da sana güler. bir yakınını kurban ettin, kendini akladın sandın, şirkette kalan onlarca tanıdığın, bedavadan maaş verdiğin insanların sonu ne olacak???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 15 yıl önce
beyler işte bunu yapmayın.işverenin en büyük taktiğini şimdi sizler uyguluyorsunuz.birbirinize düştününz ve işverenin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.işverenin böl parçala yönet tuzağına düşüpde birbirinizi karaladığınız anda zaten siz bittiniz.akıllı olun kenetlenin.birbirinizin kirli çamaşırlarınızı ortaya dökeceğinize birbirinizin arkasını toparlayın ve birlik olun.tekniğin en büyük düşmanı yine tekniktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus calisani ~ 15 yıl önce
sn. fatih bey . Kuzu teknikte neler oldugunu bilmiyorsunuz.. kuzu teknige alinan elamanlarin hakinda hic secici ve adeletli davranmiyorsunuz Bir tarafta A 300 ucaginda 10 yil calismis ucagin her teknik bilgisi sahip y.teknisyenlen. pegasustan gelen A .akyol a ayni parayi verdiniz. Bu adam ucaklari silmekten ve muudurlerinin disarida ozel islerini takip eden yalaka adamin teki pegesusts arstirin iftira atmakta ispiyonculukta bir numara adamdir. pegesustaki personel kurban kestik bu adam gitti diye. Siz bu adama 18 yillik ucak y.teknis calisan ucagi cok iyi bilen namusuylan serefiyelen calisan insalarlan ayni kefeye koydunuz. ve takimhane ye yerlestirdiniz..ve milletin ekmegiyelen oynamaya basladi simdiden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİSYEN ~ 15 yıl önce
Türkçemizde VEFA diye bir kelime var.Anlamı çok güzeldir.Fakat bu maalesef KUZU KARGO'da İstanbul'da semt olarak anıldı.NEDEN!.........Son MACAU OPS'A bakmak lazım. O zor görev hangi şartlarda hangi personelle icra edildi.O zaman görev yapanlar NEDEN unutuldu?Sayın Tek.Md. O personel kötü idi şimdi mi farkına vardınız.YAZIK,YAZIK ,YAZIK Kİ NE YAZIK. Umarım aynı duruma sizler düşmezsiniz. ADALET denilen VEFA denilen olguları U N U T M A Y I N I Z!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 15 yıl önce
Cok uzucu bisey bu,Simdi kuzu`da iki kutup var,icerdekiler ve disardakiler.disardakiler haksizliga isyan,icerdekilerden kendini bilenler suskun,korkanlar da "gercekcilik"semsiyesi altinda beceriksizliklerini ortbas icin ustundekilere yalakaliga devam..Kimse ekmek yedigi kapiya nankorluk etmez(masa basindaki o gitsin bu gelsin diyenler haric)Kazdiginiz cukur oyle buyukki sira sizede gelcek.Gidenlerin arkasindan KIS KIS guldugunuzu Allah nasil olsa biliyo.Kuzunun bi tarafi yandi,cevirmeyi unutmazlar heralde:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 15 yıl önce
Bu şirketten pis kokular geliyor. Çalışanlar yöneticiler birbirine düşmüş. F diye anılan Genel Müdür Fatih, ST de sanırım Sermet isimli Uçuş İşletme Müdürü, onları kodlayarak tenkit edenler de belli ki mahiyetleri. Beyler kimse meyve veren ağacı taşlarlar v.s. edebiyetı yapmasın. Her eleştirinin vardır bir haklı sebebi. Bakın KUZU'nun patronunun adı bile geçmiyor. Demek ki bu adı kodlanarak tenkit edilen iki arkadaşım kraldan çok kralcılık yapıp yakmışlar insanların canını plansız ve programsızlıklarının bedelini işten çıkarttıklarına ödetiyorlar. Adam fazla ise kendileri istifa etseler ya. O da bir yöntem. Nasıl olsa onlar da çıkarttıkları kişiler gibi birer çalışan, şirketin sahibi değiller ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit ~ 15 yıl önce
fatih ve st sanıyormusunuzki ahir mesleki hayatınız huzur ve huşu içinde geçecek..Unuttuğunuz ilahi adalet ve muhakkak bu dünyada tecelli edecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000