31 Mayıs 2016, Salı 08:49:53

Kuveyt Havalimanı ihalesini Limak aldı

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Amir: -"Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandı"
  • Tücrübeli falan değiller. Saw ortada işte. arka rüzgarları olmasa bu ihaleleri falan alamaz onlar
  • T.C.devlet garantisi var mı? Başbakan dan mektup gitmiş mi? Yeterlilik nasıl alındı ? Bilen var mı?
  • Iste. Hava limani budur. Bakalim bizimki nasil olacak
  • Bu bölgelerde ihale almak kadar bitirmenin de mühim olduğunu unutmamak lazım. Yapılan hatalar çabuk duyuluyor. Zamanında bitirebilmek nasip olur mu zaman gösterecek.
  • Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Limak bu işin lideri her yönüyle sabiha gökçen de işi öğrendiler tecrübelendiler ve 3.havalimaninida yapıyorlar. ..
  • hayirlisi olsun.
  • türkiyenin en kurumsal mühendislik kökenli firmasına böyle büyük projeler gerçekten yakışıyor başaracağını biliyoruz yolunuz açık olsun

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Amir, düzenlediği basın toplantısında, en büyük projelerden biri olan ve bütçesinin tamamen devlet tarafından karşılanacağı bu projenin altı yıl içerisinde tamamlanmasının öngörüldüğünü, yeni terminal binasının yıllık 25 milyon yolcu kapasitesine sahip olacağını aktardı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı projesinde ana yüklenici olan Limak İnşaat, devrin ardından iki yıl süreyle bakım ve onarım hizmeti de verecek.

Limak İnşaat, Ağustos 2015'te Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4,34 milyar dolarlık teklifle kazandığını duyurmuştu.

Kuveyt Havalimanı ihalesini Limak aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

arka rüzgar ~ 8 yıl önce
Tücrübeli falan değiller. Saw ortada işte. arka rüzgarları olmasa bu ihaleleri falan alamaz onlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 8 yıl önce
T.C.devlet garantisi var mı? Başbakan dan mektup gitmiş mi? Yeterlilik nasıl alındı ? Bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio ~ 8 yıl önce
Iste. Hava limani budur. Bakalim bizimki nasil olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilge ~ 8 yıl önce
Bu bölgelerde ihale almak kadar bitirmenin de mühim olduğunu unutmamak lazım. Yapılan hatalar çabuk duyuluyor. Zamanında bitirebilmek nasip olur mu zaman gösterecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir sekilde ~ 8 yıl önce
sen hic merak etme bir sekilde bitiyor kardesim bu projeler
Bitiririz... ~ 8 yıl önce
Yaparizda bitiririzde, bagiririz cozeriz, soveriz motive ederiz. Hatamizi gorup de bize soyleyeni hic sevmeyiz ve kovariz. Yapariz yikariz yine yapariz. Maaslari duzenli odemeyiz. Herkezi kovariz. Sonra baktik olmuyor yine bagiririz :) rahatlariz . Ama yarim isimiz Yok :) birde oyle tazminatdir calisanin hakkidir tatsiz konulara girmeyiz. Buyuguz biz buyuk.
Bilge ~ 8 yıl önce
Diğer yorumlara bakınca durum kolayca anlaşılabiliyor. Projeler bilginin yönetimi ile biter, devamlılık ise süreleri kısaltır. Önceki projelerden iki üç kişi kaydırarak zamanında bitmesini beklemek, oyunun satranç değil tavla olduğunu sanmak kadar vahim. Zarar edeceksen o ayrı, büyüklük de bu olsa gerek...
camarothy ~ 8 yıl önce
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Limak bu işin lideri her yönüyle sabiha gökçen de işi öğrendiler tecrübelendiler ve 3.havalimaninida yapıyorlar. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 8 yıl önce
Neyi öprendi. Kaç çalışanı var 3. Havalimanında? Saw da inşaatı yapan çalışanları nerede?
yok ~ 8 yıl önce
3 havalimanina bir tecrube yada is gucu katkisi yok. borca ve alacaga ortak.
hayirlisi olsun ~ 8 yıl önce
hayirlisi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 8 yıl önce
türkiyenin en kurumsal mühendislik kökenli firmasına böyle büyük projeler gerçekten yakışıyor başaracağını biliyoruz yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sgk ~ 8 yıl önce
Ankara mahkemelerinde çalışanların maaşlarını alamadan işten çıkarılmaları nedeniyle açılan davalardan haberiniz var mı? Veya şöyle sorayım; sizin için kurumsallığın anlamı nedir?
kurumsal ~ 8 yıl önce
kurumsallik kelimesini sehven uygunsuz yerde kullanmissiniz ustadim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000