24 Nisan 2015, Cuma 08:50:09

KUŞ SÜRÜSÜNE ÇARPTI GERİ DÖNDÜ

THY İstanbul-Sttugart seferini yapan uçak havalandıktan bir süre sonra kuş sürüsüne çarpınca Atatürk Havalimanı'na geri döndü
  • 3. Havalimanı olunca neler olacak neler...
  • Allah tüm pilotlarımızı korusun. Onlar bizleri istediğimiz yere ulaştırmak için çalışıyor. Uçuş ekibi ve yolculara geçmiş olsun.
  • Koskaca THY, Stuttgart'a fındık kadar A 319'la mı gidiyor? Yazık çok yazık...
  • Hala 18 kg yakıt kar edicem diye, 1flap, 1200/1200 uygula. Bu giden kacinci motor. Ama yakıt muhendisligi bunun istatistigini tutmuyor. 18*1000*365 ooo kâra bak. Giden motorlar, risk???
  • Burada yorum yapilinca editor kontrolunden sonra yayinlaniyor degilmi editor su allahin sopasi yok yorumunu yayinliyor yorumdaki kufuru yayinlamiyor madem kontrol ediyosun sirkete kufur mahiyeti olanida yayinlama site olarak THY DUSMANLIGI YAPMA TARAFSIZ OL
  • Allah'ın sopası senin kafana gelmiş ki istediğin olmamış. Utanmalısın! THY bu milletin malı
  • allahın sopası yok

THY İstanbul-Sttugart seferini yapan uçak havalandıktan bir süre sonra kuş sürüsüne çarpınca Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Türk Hava Yolları’nın TK-1709 sefer sayılı yolcu uçağı, İstanbul'dan Stuttgart’a hareket etmek için İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak içindeki 108 yolcusu ile birlikte kalkışından bir süre sonra kuş sürüsünün içine girdi. Uçağın sağ motoruna kuş girmesi üzerine, kaptan pilot kuleye bilgi verdi ve geri döneceğini söyledi. TC-JUA tescilli uçak, Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Güvenli bölgeye çekilip incelenen uçağın sağ motorunda büyük hasar oluştuğu tespit edildi. Sttugart uçağının 108 yolcusu ise başka bir uçakla Sttutgart’a gönderildi.

KUŞ SÜRÜSÜNE ÇARPTI GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
3. Havalimanı olunca neler olacak neler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Allah tüm pilotlarımızı korusun. Onlar bizleri istediğimiz yere ulaştırmak için çalışıyor. Uçuş ekibi ve yolculara geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a 319 ~ 9 yıl önce
Koskaca THY, Stuttgart'a fındık kadar A 319'la mı gidiyor? Yazık çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hala 18 kg yakıt kar edicem diye, 1flap, 1200/1200 uygula. Bu giden kacinci motor. Ama yakıt muhendisligi bunun istatistigini tutmuyor. 18*1000*365 ooo kâra bak. Giden motorlar, risk???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çava reş ~ 9 yıl önce
Burada yorum yapilinca editor kontrolunden sonra yayinlaniyor degilmi editor su allahin sopasi yok yorumunu yayinliyor yorumdaki kufuru yayinlamiyor madem kontrol ediyosun sirkete kufur mahiyeti olanida yayinlama site olarak THY DUSMANLIGI YAPMA TARAFSIZ OL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah'ın sopası senin kafana gelmiş ki istediğin olmamış. Utanmalısın! THY bu milletin malı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 9 yıl önce
evt thy yönetiminin mal olduğu ve torpilin hat safhada olduğu bir gerçek,size daha çok kuş ve tgs yıldırım çarpar
34 ~ 9 yıl önce
allahın sopası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000