15 Mart 2015, Pazar 08:12:24

KUŞ SÜRÜLERİNE ŞAHİN ÖNLEMİ

Belgrad Havalimanı’nda, uçak seferlerini engelleyen kuş sürülerine karşı şahin görevlendirildi.
  • "Bu durumdan yolcuların da son derece memnun olduğunu belirten yetkililer, şahinlerin gelişinden sonra uçakların iniş ve kalkış saatlerinde aksamalar yaşanmadığını söyledi." -haber çok kısa oldu panpa. - sonunu sıyır bişeyler iki paragraftan az olmasın, komik duruma düşmeyelim. -okidir babuş.
  • 16 sene önce Şahin Filoda görevim sırasında yumurtadan yeni çıkmış bir Şahin yavrusu bulmuştuk. Yetiştirdik. Evcilleştirdik. Şahin Filo Ailesinin bir parçasıydı. Hikayesi ilginç. Çok faydasını gördük.
  • Yolcular memnunmuş :)))
  • Aynısını bizde yapalım iyi fikir ses çıkartmakla kuşlar artık kaçmıyor gerçekten güzel düşünce

Belgrad Havalimanı’nda, uçak seferlerini engelleyen kuş sürülerine karşı şahin görevlendirildi. Yetkililer tarafından beslenen şahinler, uçakların inişi ve kalkışından önce kuş sürülerini bölgeden uzaklaştırarak güvenliği sağlıyor.

Bu durumdan yolcuların da son derece memnun olduğunu belirten yetkililer, şahinlerin gelişinden sonra uçakların iniş ve kalkış saatlerinde aksamalar yaşanmadığını söyledi.

KUŞ SÜRÜLERİNE ŞAHİN ÖNLEMİ

Yorumlar

Panpa ~ 9 yıl önce
"Bu durumdan yolcuların da son derece memnun olduğunu belirten yetkililer, şahinlerin gelişinden sonra uçakların iniş ve kalkış saatlerinde aksamalar yaşanmadığını söyledi." -haber çok kısa oldu panpa. - sonunu sıyır bişeyler iki paragraftan az olmasın, komik duruma düşmeyelim. -okidir babuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
16 sene önce Şahin Filoda görevim sırasında yumurtadan yeni çıkmış bir Şahin yavrusu bulmuştuk. Yetiştirdik. Evcilleştirdik. Şahin Filo Ailesinin bir parçasıydı. Hikayesi ilginç. Çok faydasını gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yolcular memnunmuş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynısını bizde yapalım iyi fikir ses çıkartmakla kuşlar artık kaçmıyor gerçekten güzel düşünce

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000