21 Ocak 2010, Perşembe 16:30:09

KURTULUŞUN ADRESİ ZÜRİH OLACAK!

İflas eden ve uçuş lisansı iptal edilen charter şirketi Blue Wings’in geleceği için İsviçre’nin Zürih kentinde biraraya gelecek olan hissedarlar, şirketin geleceğini tartışacak...
  • bu sirketi adam eden zaten öger idi... adam akkili olsaydi bu hale düsmezlerdi. burda tam managemente sorun var beliki iyi pazarlayamadilar... al sana best air hikayesi gibi bisey...
  • eğer öger parmağının arasından düşürdü ise bu şirkerden daha adam olmaz...öger yılların tecrübesi helal olsun adama...bu yüzden germania akıllı ol!!!
  • aciklarmisin?
  • Sanki MHC klasigi

İflas eden ve uçuş lisansı iptal edilen charter şirketi Blue Wings’in geleceği için İsviçre’nin Zürih kentinde biraraya gelecek olan hissedarlar, şirketin geleceğini tartışacak. Şirketin en büyük hissedarı Rus işadamı Aleksander Lebedev, yönetimi başka şirketlere para aktarmakla suçluyor. Blue Wings yönetimi şirketin geleceği için Lebedev’den para bekliyor.

Öger Tur’un da geçen yıla kadar tur operasyonlarında sıklıkla kullandığı charter şirketi Blue Wings’in iflasının ardından geçtiğimiz günlerde uçuş lisansı da Alman Sivil Hvacılık Kurumu (LBA) tarafından iptal edildikten sonra hissedarları arasında söz düellosu başlamıştı.

Kendisinden ek kaynak istenen şirketin yüzde 48’ine sahip Rus işadamı Aleksander Lebedev şirketin yüzde 26’sına da sahip olan CEO Jörn Hellwig’i şirketin paralarını ortak çalışılan başka şirketlere aktarıp orada saklamakla suçluyor.

Tarafların Zürih’te bir araya gelerek Blue Wings’in geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunacakları bildirildi.

KURTULUŞUN ADRESİ ZÜRİH OLACAK!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu sirketi adam eden zaten öger idi... adam akkili olsaydi bu hale düsmezlerdi. burda tam managemente sorun var beliki iyi pazarlayamadilar... al sana best air hikayesi gibi bisey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğer öger parmağının arasından düşürdü ise bu şirkerden daha adam olmaz...öger yılların tecrübesi helal olsun adama...bu yüzden germania akıllı ol!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aciklarmisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanki MHC klasigi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000