07 Aralık 2016, Çarşamba 15:50:29

Kürşat Atılgan'dan flaş açıklama!

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Kürşat Atılgan, eski başkan Osman Yıldırım hakkında yeni bir yolsuzluk iddiasını gündeme getirdi.
  • Osman Yıldırım'ın bu işten 18,5 milyon dolar rüşvet aldığını, paraları Türkkuşu'nda uçağa yükleyip THK'nın uçağı ile İsviçre'ye kaçırdığını, imzalı rüşvet belgesinin elinizde olduğunu da açıklasana başkan!!!!! Neden saklıyorsunuz?
  • Kendini kurtarmak derdinde. Ortalık karıştı malum. Şimdi herkes yaranmak için hesapta fetoyla savaşıyor, döviz bozduruyor ya, işte bu da o pozlara girmiş. Kim tutar seni Küro beehh!! camiye daldın pardon kaza oldu diyemedin. Onun yerine yarım aklınla ben yapmadım dedin. Fakat videosu bile çıktı altında kaldın. Askerliğin yüzkaralari sizi. Sen de Osman da hepiniz bir ayarsınız.
  • Harap okulunda demek ki başka şeyler ögretiliyormuş sanki işletme fakültesi....kurumun başına geçen cebini doldurmaya bakmış bunca zaman...vatandaşın derisi bağışları bunların cebine gitmiş...geriye dönük araştırılıp kim bu kurumu sömürdüyse hesabı sorulmalı tabiki bunları yapabilecek babayiğit varsa bu ülkede
  • evet haklısınız. Ülkemiz tarihinde yaşanan darb lar zaten günümüzdeki durumumuzu belirlemiş vaziyette. Ulu önder Atatürk, devreleri ve sonrasında sayısı maalesef çok az olan vatanperver subaylarımız haricinde özellikle 1980 darbesi sonrası mezunlarınızın alayının ülkenin kaderine ne kadar olumsuz etkisi var hep beraber görüyoruz. Asalet ve bilgeliğe sahip olmak için omuzlarda yıldız olması gerekmez KOMUTANIM :) THK nın 1999 asker DARBESİNDEN sonraki durumu gözler önünde daha neyi savunuyorsunuz ? Biraz MEMLEKETİN SAHİBİYİZ kafasından çıkıp dürüstçe öz eleştiri yapabilseniz tablo netleşecek. Öz eleştiriden de aciz olan ve mafya kültürü bir çeteleşme ile paraya odaklanan maske takmış OKUMUŞLAR yerine gönülden bayrak ve millet aşkına sahip cahilleri tercih ederiz.
  • Kendiside pek geri kalmayabilir Zira zamanında minareye çarptığı uçağı gizlemeye çalışırken yakalanmıştı Buda onun sonsu olmuştu. Mayasında varsa alavere dalavere illaki yine yapar.
  • Ben finanscıyım uzun süreli kiralama kurum için en iyiyisi olacaktır işim bu benim.. Demişti önemli birisi. Gazetelerde beyanatları vardı
  • Çok ayıp gerçekten çok ayıp. Vah vah vah kurumun haline .
  • Bi dusun artik THK nin yakasindan osmani kursadi volkani atillasi yettiniz artik alayiniz. Bi gidin Allah versin cezanizi sizin alayinizin da. Size askerligi degil tuccarligi ve cakalligi ogretmisler harp okullarinda yaziklar olsun. Size baska bir ihbar vereyim cetenin Antalya sube baskani da bugunlerde karaini kendisini havaci diye yutturan bi psikopata peskes cekiyor gyro okulu acsin diye dus bunun pesine airporthaber. Rezilligi asla bitmez bunlarin.
  • Bir yek olayı bumu osmanın ....ha ha haaa.....
  • İlk defa Atılgan ...Ozman hakkında konustu...hayret..

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Kürşat Atılgan, eski başkan Osman Yıldırım'ın, yönetim kurulunun kararı, bilgisi ve onayını almadan kuruma ait Laleli'deki taşınmazın kira kontratının devri için tek başına sözde bir anlaşma imzaladığını ileri sürerek, "Devrin yapıldığı tarihte, THK'ya ödenmesi gereken 109 milyon dolar yerine sadece 250 bin dolar ödendi." dedi.

Atılgan, THK'da düzenlediği basın toplantısında, kurumun İstanbul'un Laleli semtindeki taşınmazına ilişkin açıklamalarda bulundu.

THK'nın sahibi olduğu ve şu anda otel olarak hizmet veren, eski adıyla Tayyare apartmanlarının 2001 yılında bir firmaya kiralandığını anlatan Atılgan, söz konusu firmanın 2012 yılında oteli alt yükleniciye kiralama izni için THK Yönetim Kuruluna başvurduğunu belirtti.

Yönetim Kurulunun konuya ilişkin onayı ve bilgisi olmadan yapının eski THK Başkanı Osman Yıldırım tarafından alt yükleniciye devri yönünde karar alındığını ileri süren Atılgan, "2012 yılında eski Başkan Osman Yıldırım, mülkün kira kontratının devri için tek başına sözde bir anlaşma imzaladı. Anlaşma, alt yüklenici şirketi 2055 yılına kadar kiracı yapıyor, eş zamanlı olarak da bu çok kıymetli mülk üzerine Fatih Tapu Dairesinden usule aykırı olarak 2055 yılına kadar satılamaz şerhi koyduruyor." ifadesini kullandı.

Atılgan, geçen ay bir vatandaş tarafından THK'ya konuya ilişkin bir dosyanın ulaştırıldığını bildirerek, "Devrin yapıldığı tarihte, THK'ya ödenmesi gereken 109 milyon dolar yerine sadece 250 bin dolar ödendi." iddiasında bulundu.

Bu dosyayı, devam eden davalara delil olarak mahkemeye sunacaklarını dile getiren Atılgan, şöyle devam etti:

"2015 yılının başında THK yönetimi yağmayı fark etti ve sözde devri yapan Osman Yıldırım hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık, Yıldırım'ın böyle bir sözleşmeyi imzalamaya yetkisi olmadığını tespit ederek 'görevi kötüye kullanmak, somut delillere ulaşılamamış olunsa da ciddi şekilde menfaat temin etmek' iddiasıyla fezleke düzenleyerek Yıldırım hakkında kamu davası açtı. Kısa bir zaman önce Ankara 41. Asliye Ceza Mahkemesi davayı kabul etti. Mahkeme resmi yazıyla THK'dan uğradığı zararı ayrıntılı bir biçimde delillendirmesini istedi. Hukuk müşavirliğimiz bu konudaki hazırlıklarını sürdürüyor."

Atılgan, THK Yönetim Kurulunun son toplantısında, söz konusu kira kontratının yok hükmünde olduğuna karar verdiğini, mevcut kiracılara THK ile yeni kira sözleşmesi imzalamaları ve kiralarını THK'ya ödemeleri için noterden tebligat gönderdiklerini belirterek, kiracı firmanın THK'ya uğrattığı zararın karşılanması için de hukuki sürecin başlatıldığını bildirdi.

Kürşat Atılgan'dan flaş açıklama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

avanta lavanta ~ 7 yıl önce
Osman Yıldırım'ın bu işten 18,5 milyon dolar rüşvet aldığını, paraları Türkkuşu'nda uçağa yükleyip THK'nın uçağı ile İsviçre'ye kaçırdığını, imzalı rüşvet belgesinin elinizde olduğunu da açıklasana başkan!!!!! Neden saklıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taabi Küro taabi ~ 7 yıl önce
Kendini kurtarmak derdinde. Ortalık karıştı malum. Şimdi herkes yaranmak için hesapta fetoyla savaşıyor, döviz bozduruyor ya, işte bu da o pozlara girmiş. Kim tutar seni Küro beehh!! camiye daldın pardon kaza oldu diyemedin. Onun yerine yarım aklınla ben yapmadım dedin. Fakat videosu bile çıktı altında kaldın. Askerliğin yüzkaralari sizi. Sen de Osman da hepiniz bir ayarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARAP OKULU ~ 7 yıl önce
Harap okulunda demek ki başka şeyler ögretiliyormuş sanki işletme fakültesi....kurumun başına geçen cebini doldurmaya bakmış bunca zaman...vatandaşın derisi bağışları bunların cebine gitmiş...geriye dönük araştırılıp kim bu kurumu sömürdüyse hesabı sorulmalı tabiki bunları yapabilecek babayiğit varsa bu ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
darb okulu ~ 7 yıl önce
evet haklısınız. Ülkemiz tarihinde yaşanan darb lar zaten günümüzdeki durumumuzu belirlemiş vaziyette. Ulu önder Atatürk, devreleri ve sonrasında sayısı maalesef çok az olan vatanperver subaylarımız haricinde özellikle 1980 darbesi sonrası mezunlarınızın alayının ülkenin kaderine ne kadar olumsuz etkisi var hep beraber görüyoruz. Asalet ve bilgeliğe sahip olmak için omuzlarda yıldız olması gerekmez KOMUTANIM :) THK nın 1999 asker DARBESİNDEN sonraki durumu gözler önünde daha neyi savunuyorsunuz ? Biraz MEMLEKETİN SAHİBİYİZ kafasından çıkıp dürüstçe öz eleştiri yapabilseniz tablo netleşecek. Öz eleştiriden de aciz olan ve mafya kültürü bir çeteleşme ile paraya odaklanan maske takmış OKUMUŞLAR yerine gönülden bayrak ve millet aşkına sahip cahilleri tercih ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 ~ 7 yıl önce
100 üzerinden 100.
Minare kılıfçısı ~ 7 yıl önce
Kendiside pek geri kalmayabilir Zira zamanında minareye çarptığı uçağı gizlemeye çalışırken yakalanmıştı Buda onun sonsu olmuştu. Mayasında varsa alavere dalavere illaki yine yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarih ~ 7 yıl önce
Ben finanscıyım uzun süreli kiralama kurum için en iyiyisi olacaktır işim bu benim.. Demişti önemli birisi. Gazetelerde beyanatları vardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 7 yıl önce
Çok ayıp gerçekten çok ayıp. Vah vah vah kurumun haline .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 7 yıl önce
Bi dusun artik THK nin yakasindan osmani kursadi volkani atillasi yettiniz artik alayiniz. Bi gidin Allah versin cezanizi sizin alayinizin da. Size askerligi degil tuccarligi ve cakalligi ogretmisler harp okullarinda yaziklar olsun. Size baska bir ihbar vereyim cetenin Antalya sube baskani da bugunlerde karaini kendisini havaci diye yutturan bi psikopata peskes cekiyor gyro okulu acsin diye dus bunun pesine airporthaber. Rezilligi asla bitmez bunlarin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harp okulu ~ 7 yıl önce
harp okulunda bu tarz konular ogretilmiyor bireysel durumlari tarihi okullarin egitim sistemi ve hatta oralardan mezun nice insan bu sekilde oluyor gibi bir durum gibi lanse etmeyin . yoksa cahilliginiz , on yarginiz ortaya cikar yada orumcek kafaliliginiz
Vrh ~ 7 yıl önce
Bir yek olayı bumu osmanın ....ha ha haaa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzz ~ 7 yıl önce
İlk defa Atılgan ...Ozman hakkında konustu...hayret..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000