20 Kasım 2008, Perşembe 07:26:22

Kurbanlarını havalimanından seçiyorlardı!

Havalimanından itibaren kurban seçtikleri kişileri taksiyle evine kadar takip ederek soyan çete elemanları yakalandı.
  • Bu suclari islyenler,aileden ögrendiklerini biraz daha gelistirerek,teknige uyum saglamaktalar.Bizde her yardim hizmeti sunana güvencemizi göstermemeliyiz.2 yil önce ayni sekilde havaalanindan enistem sakat rahmetli ablami takip edip yine Kadiköyde hedeflerine ulasmislardi.

Havalimanından itibaren kurban seçtikleri kişileri taksiyle evine kadar takip ederek yardım etmek bahanesiyle çantalarını çalan zanlılar Neslihan Ö. (21), Mükerrem Ç. (21) ve Ceylan M. (22), Kadıköy'de yakalandı.
 
Zanlıların trafikte yol alan yaşlı bayan sürücüleri de "kediyi ezdin" ve "arabanın altına top kaçtı" bahaneleriyle durdurup soydukları belirlendi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan zanlılardan Neslihan Ö.'nün 53, Mükerrem Ç.'nin ise 63 kaydı olduğu bildirildi. Zanlılardan Neslihan Ö. ile Mükerrem Ç., tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Kurbanlarını havalimanından seçiyorlardı!

Yorumlar

Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Bu suclari islyenler,aileden ögrendiklerini biraz daha gelistirerek,teknige uyum saglamaktalar.Bizde her yardim hizmeti sunana güvencemizi göstermemeliyiz.2 yil önce ayni sekilde havaalanindan enistem sakat rahmetli ablami takip edip yine Kadiköyde hedeflerine ulasmislardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000