15 Nisan 2010, Perşembe 18:06:35

Kül mağdurları otellere gönderildi

Bugün, İzlanda'daki Eyjafjallajokull Yanardağı'nın patlaması sonucu 6 bin metreye kadar yükselen küller nedeniyle İngiltere, İzlanda, İsveç ve Norveç, Danimarka, Belçika, Hollanda ve Finlandiya uçuşları iptal edilmişti.
  • Bildiğim kadarıyla hava muhalefeti durumlarında yolcular bilet hakkı haricinde hiçbir hak iddaa edemez. Ve bu olay tamamen doğa sonucu ortaya çıkmış olmasına rağmen yolcular isyanda:) ayrıca tabiki alana geldiğinde öğreneceksin.. Dün aksam saatlerine kadar alanda kaptanlar bir gidicem bir gitmicem dedi. Bu keyfi değil bakkaldan su almaya benzemez.
  • bu nasıl mağdurluk, mağdur eden thy mi? yoksa allaha bağlı bi olaymı? sanki thy yanardağı faliyete geçirdi..yok böyle bişey adamlar ölmek için isyan ediyorlar bu çağda hala böyle bi mantık varmı? ki thy doğal afet olmasına karşın onlara otel veriyor uçuşlarını sağlamaya çalışıyor tabi anlayana..
  • ADAMLAR HAVASAHASINI KAPATMIS MILLET ISYAN EDIYOR...HAYIR BEN ZORLA GIDIP INICEM DIYOR...SANKI SOMALIDE KORSANLIK YAPIYORUZ...AKIL FIKIR VERSIN RABBIM...
  • ANLAŞILIR DEGİL,,İPTALE İSYAN ETTİLER DİYE OKUDUM,,BU İNSANLARDA AKIL VE MANTIK VE DÜŞÜNME YETİSİ YOK GALİBA.BAŞKA SÖZ BULAMIYORUM.
  • Yerli yabancı her yolcunun şunu çok iyi anlaması zorunlu uçuş güveliği tehlike de olduğu için uçuşlar iptal edildi o kadar. Bundan 4-5 yıl önce jakarta da british airways 747 uçağının 4 motoru da kalkıştan hemen sonra aniden durdu bir süre çalışmada aniden durdu sonra çalıştı uaçk acil iniş yaptı herşey ortaya çıktı. Jakarta da bir yanardağ kül püskürtüyor duman beraber ve bu küller uçağın motorlarının içne girerek hava almasını engelliyor motorlar duruyor bundan dolayı uçuşlar iptal oldu ..
  • isyancilar muhalefettendir kesin

İstanbul aktarmalı ülkelerine gidecek olan yolcular seferlerin iptali nedeniyle havaalanında uzun bir bekleyiş yaşadılar.

Türk Hava Yolları ile Türkiye'den İngiltere'ye aktarma yapan yolcular havaalanında yaşadıkları uzun bekleyişin ardından otellere gönderilmeye başlandı.

Yüzlerce yolcu Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Geliş Salonu'nda bulunan Hotel Desk önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İşlemleri biten yolcular otellere gönderilmeye başlandı.

Yolcular arasında Türkiye'den İngiltere'ye direkt uçuş yapacak yolcuların bazıları evlerine dönerken, bazıları ise yaşanan iptale isyan etti. AirportHaber'e konuşan İngiliz yolculardan bazıları "Otelde rezervasyon yaptırmadık. Çıkışımızı yapmıştık. Uçuşumuzun iptal edildiğini biz havaalanına geldiğimizde söylediler. Şu anda otele geri döneceğiz" diyerek yaşanan iptal nedeniyle mağdur olduklarını söylediler.









Kül mağdurları otellere gönderildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bildiğim kadarıyla hava muhalefeti durumlarında yolcular bilet hakkı haricinde hiçbir hak iddaa edemez. Ve bu olay tamamen doğa sonucu ortaya çıkmış olmasına rağmen yolcular isyanda:) ayrıca tabiki alana geldiğinde öğreneceksin.. Dün aksam saatlerine kadar alanda kaptanlar bir gidicem bir gitmicem dedi. Bu keyfi değil bakkaldan su almaya benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu nasıl mağdurluk, mağdur eden thy mi? yoksa allaha bağlı bi olaymı? sanki thy yanardağı faliyete geçirdi..yok böyle bişey adamlar ölmek için isyan ediyorlar bu çağda hala böyle bi mantık varmı? ki thy doğal afet olmasına karşın onlara otel veriyor uçuşlarını sağlamaya çalışıyor tabi anlayana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ADAMLAR HAVASAHASINI KAPATMIS MILLET ISYAN EDIYOR...HAYIR BEN ZORLA GIDIP INICEM DIYOR...SANKI SOMALIDE KORSANLIK YAPIYORUZ...AKIL FIKIR VERSIN RABBIM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANLAŞILIR DEGİL,,İPTALE İSYAN ETTİLER DİYE OKUDUM,,BU İNSANLARDA AKIL VE MANTIK VE DÜŞÜNME YETİSİ YOK GALİBA.BAŞKA SÖZ BULAMIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yerli yabancı her yolcunun şunu çok iyi anlaması zorunlu uçuş güveliği tehlike de olduğu için uçuşlar iptal edildi o kadar. Bundan 4-5 yıl önce jakarta da british airways 747 uçağının 4 motoru da kalkıştan hemen sonra aniden durdu bir süre çalışmada aniden durdu sonra çalıştı uaçk acil iniş yaptı herşey ortaya çıktı. Jakarta da bir yanardağ kül püskürtüyor duman beraber ve bu küller uçağın motorlarının içne girerek hava almasını engelliyor motorlar duruyor bundan dolayı uçuşlar iptal oldu ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
isyancilar muhalefettendir kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000