02 Mayıs 2010, Pazar 09:02:17

Küfür eden pilota hapis

Eskişehir’deki 1. Hava Kuvveti Komutanlığı’nda 5 yıl önce pilot binbaşı olarak görev yaptığı sırada, televizyon izlerken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a küfrettiği öne sürülen emekli Hava Pilot Binbaşı Halil Açıkgöz (40) hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
  • Eden bulur kardeşim bu ülkenin devlet büyüğüne yapılmış hakaret tüm millete yapılmış demektir. Asker adam ağır olur değilmi, bu kadar kızacak bir durum yok
  • sen ona buna uzanana kadar bu memleketi satanlar yüzünden yahudi fransız alman amerikalı ananı da alıp giderse sen o zaman uzanırsın ortaya kardeşim....
  • Slideshare sitesindeki görüntüleri izlediğiniz zaman emekli binbaşının ailesi ile çekilen resimlerden kesilmiş özel fotoğraflarını göreceksiniz. Bu resimleri emekli binbaşının bilgisayarından çalıp bu komployu hazırlayanlar hakkında (askeri savcılık bu kişileri biliyor) Türkiye Cumhuriyeti savcıları herhangi bir işlem yapmaz ise bu devlet bitmiş demektir. Ancak bu kişiler bulunup neden böyle bir girişimde bulunulduğu ortaya çıkarsa Eskişehir Hava Üssündeki yapılanmada (herkes ne olduğunu biliyor) ortaya çıkacaktır. Bahsettiğim bu yapılanma TSK da ve devletin diğer organlarında milli duygularından dolayı hatalı söz sarfedenleri aynı şekilde komploya düşürmektedir. TC savcılarımızı bu kişileri ve bu yapılanmayı ortaya çıkarmaya davet ediyorum
  • adam vatandaşa ANANI da AL GİT desin milletin içinde,biz söyleyınce ıcerı..HELAL OLSUN BİNBAŞIM...
  • .K üfür iyi değil.ama o kişideğilmi AL ANANI GİT DEYEN.bence aynı değerde küfür.ozaman başbakan kendinide mahkemeye versin ben 70 milyonun önünde küfür ettim diyen. inşallah birdahaki seçimlerde onlar alıp analarını giderler.bu ülkeninbaşından..
  • Beğenseniz de beğenmeseniz de, Ak Parti adil bir seçimle %47 oy alarak iktidar oldu ve benim gibi hiç bir şekilde politikayı sevmeyen ve hiçbir partiye yakınlığı olmayan bir vatandaşın bile taktirini kazandı. Söz konusu binbaşı ettiği küfürle ihtimal o dur ki pek çok askerin de hislerine tercüman oldu, ama ifade özgürlüğü demek küfür etme özgürlüğü demek değildir. Ayrıca Türkiye artık militarist bir devlet de değildir, asker askerliğini yapacak o kadar, ülke milletindir !
  • Ifade ozgurlugu sence begenmedigin insanlara kufur etmekmi?O ozgurlukten birileride senin icin yararlansa ne dersin.Dogrumu senin yaptigin yorum.Kendin icin hoslanmadigin bir seyi baskasinada hos gorme.Ifade ozgurlugu ile kufur ozgurlugunu karistirma.Yoksa sende o ozgurlugun magduru olursun.
  • ifade özgürlüğü....atatürke uzanalım ne dersiniz.... sonucta ifade özgürlüğü......
  • halil acikgoz bey;acil avukatini degistir zira erol halkanin ne oldugunu herkez bilmektedir.hakli oldugun davadan suclu cikarsin.
  • HİÇ PİŞMAN OLMA ASLANLAR GİBİ LAFININ ARKASINDA DUR BENCE.BU ULKEDE HANI IFADE ÖZGÜRLÜĞÜ VARDI ? BINBASIM HALKIN ICINDEN GECENI SESLI SOYLEMIS IFADE ETMIS DUYGULARINI NE VAR BUNDA SEN DEGILMIYDIN MILLETININ ANASINA SOVEN NE OLDU ACIDIMI RTE..
İddiaya göre, 5 yıl önce astlarının bulunduğu ortamda televizyonda Başbakan’ın bir yurt gezisiyle ilgili haberi izleyen Açıkgöz, Erdoğan’a küfretti. Orada bulunanlardan birinin cep telefonuyla bunu görüntüleyerek bir internet sitesinde yayımlaması üzerine Açıkgöz hakkında soruşturma başlatan askeri savcılık, yetkisizlik kararı vererek dosyayı Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. 

Savcılık tarafından hazırlanan ve Eskişehir 3. Sulh Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede, “Olay tarihinde Başbakan’ın yurt gezisindeki bir konuşması sırasında, şüphelinin kendisine kızarak ‘O.. evladı’ diyerek, aynı suç işleme kararının icrası ile birden fazla kez gıyabında ve tanıkların huzurunda alenen sövdüğü, tanıklardan birinin bu olayı kayda alarak daha sonra internet sitesine vermesi sonucu ortaya çıkmıştır” denildi.

‘Söyledikleri için pişman’
Halen özel bir havayolu şirketinde pilotluk yapan Açıkgöz’ün ilk duruşmasının 5 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görüleceği belirtildi. Açıkgöz’ün avukatı Erol Halka, müvekkilinin bir sohbet ortamında konuştuğunu ve söylediklerinden pişman olduğunu belirtti. Halka, “Konuşmasının bir internet sitesinde yayımlanması da komplo” dedi.
Küfür eden pilota hapis

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Eden bulur kardeşim bu ülkenin devlet büyüğüne yapılmış hakaret tüm millete yapılmış demektir. Asker adam ağır olur değilmi, bu kadar kızacak bir durum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen ona buna uzanana kadar bu memleketi satanlar yüzünden yahudi fransız alman amerikalı ananı da alıp giderse sen o zaman uzanırsın ortaya kardeşim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Slideshare sitesindeki görüntüleri izlediğiniz zaman emekli binbaşının ailesi ile çekilen resimlerden kesilmiş özel fotoğraflarını göreceksiniz. Bu resimleri emekli binbaşının bilgisayarından çalıp bu komployu hazırlayanlar hakkında (askeri savcılık bu kişileri biliyor) Türkiye Cumhuriyeti savcıları herhangi bir işlem yapmaz ise bu devlet bitmiş demektir. Ancak bu kişiler bulunup neden böyle bir girişimde bulunulduğu ortaya çıkarsa Eskişehir Hava Üssündeki yapılanmada (herkes ne olduğunu biliyor) ortaya çıkacaktır. Bahsettiğim bu yapılanma TSK da ve devletin diğer organlarında milli duygularından dolayı hatalı söz sarfedenleri aynı şekilde komploya düşürmektedir. TC savcılarımızı bu kişileri ve bu yapılanmayı ortaya çıkarmaya davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adam vatandaşa ANANI da AL GİT desin milletin içinde,biz söyleyınce ıcerı..HELAL OLSUN BİNBAŞIM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
.K üfür iyi değil.ama o kişideğilmi AL ANANI GİT DEYEN.bence aynı değerde küfür.ozaman başbakan kendinide mahkemeye versin ben 70 milyonun önünde küfür ettim diyen. inşallah birdahaki seçimlerde onlar alıp analarını giderler.bu ülkeninbaşından..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Beğenseniz de beğenmeseniz de, Ak Parti adil bir seçimle %47 oy alarak iktidar oldu ve benim gibi hiç bir şekilde politikayı sevmeyen ve hiçbir partiye yakınlığı olmayan bir vatandaşın bile taktirini kazandı. Söz konusu binbaşı ettiği küfürle ihtimal o dur ki pek çok askerin de hislerine tercüman oldu, ama ifade özgürlüğü demek küfür etme özgürlüğü demek değildir. Ayrıca Türkiye artık militarist bir devlet de değildir, asker askerliğini yapacak o kadar, ülke milletindir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ifade ozgurlugu sence begenmedigin insanlara kufur etmekmi?O ozgurlukten birileride senin icin yararlansa ne dersin.Dogrumu senin yaptigin yorum.Kendin icin hoslanmadigin bir seyi baskasinada hos gorme.Ifade ozgurlugu ile kufur ozgurlugunu karistirma.Yoksa sende o ozgurlugun magduru olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ifade özgürlüğü....atatürke uzanalım ne dersiniz.... sonucta ifade özgürlüğü......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
halil acikgoz bey;acil avukatini degistir zira erol halkanin ne oldugunu herkez bilmektedir.hakli oldugun davadan suclu cikarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HİÇ PİŞMAN OLMA ASLANLAR GİBİ LAFININ ARKASINDA DUR BENCE.BU ULKEDE HANI IFADE ÖZGÜRLÜĞÜ VARDI ? BINBASIM HALKIN ICINDEN GECENI SESLI SOYLEMIS IFADE ETMIS DUYGULARINI NE VAR BUNDA SEN DEGILMIYDIN MILLETININ ANASINA SOVEN NE OLDU ACIDIMI RTE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000