18 Nisan 2018, Çarşamba 19:06:44

Kuday Kaptan göklere veda etti

SunExpress kaptanlarından Halit Kuday, 18 Nisan tarihinde Diyarbakır’dan Antalya’ya gerçekleştirdiği XQ7113 kodlu uçuş ile pilotluğa veda ederek emekliliğe ayrıldı.
  • sayesinde zamanında birgen havayolları ve air alfa olduğundan haberdar olduk eski toprakmış. bundan sonraki hayatında başarılar. not: birgen havayollarının dominik cumhuriyetindeki kazası da çok kötüymüş Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.
  • Biz de sevdiğimiz mesleğin mensubu olamadık ama bu kadarda çamur olmayın.
  • Darisi senin basina. Şu sivil havacılık senden kurtulduğu gün bayram edecek
  • Saygili sevecen super bir kaptan ve insansiniz hocam. Mutlu saglikli emeklilikler dilerim
  • Kudat Hocam, Tebrik eder, sağlık ve huzur dolu emeklilik yılları dilerim. Helal olsun sana Efsane Havacı
  • Yok kaptan öldü, yok pilot emekli oldu, başka işiniz yok mu sizin. Şu havacılığı pilotlardan ibaret sananlara servis haber hazırlıcaz diye kaptan dibinden ayrılmıyorsunuz. Bir uçağın uçması için en az 70 kişi çalışıyor. 71. Kişi de bi zahmet pilot oluyor. O da yeni uçaklarda artık neredeyse uçak pilotu uçuruyor. Bu tarz haberlerin yanında kaç tane hostes, yer işletme personeli, teknisyen, mühendis, dispatch, loadmaster, steward emekli oluyor, vefat ediyor, işten çıkıyor vs... haberiniz var mı ? Bi pilot sevdası sarmış heryeri. O da kolay iş değil ama bu Sektörü pilotlardan ibaret değil. O levye pilota kolay verilmiyor. Bıktık artık bu tarz haberlerden.
  • Sevgili Hocam, sizinle periyodik muayenede tanışmıştık. Sizi her ne kadar çok iyi tanımasam da; güler yüzünüz, beyefendiliğiniz ve hoş sohbetinizden dolayı sizi çok sevmiştim. Hocam, Allah eşiniz, çocuklarınız ve torunlarınız ile beraber sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin İnşallah. Keyifli ve huzurlu bir emeklilik diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun; İnşallah Allah o günleri sağlıkla bizlere de nasip etsin. Çok selam ve hürmetlerimle...
  • En güzel günler sizinle olsun... SunExpressle çok uçuyorum birbirinden değerli ekibi olduğu için onlarında ayrıca tebrik ederim...
  • Halit Kuday Kaptan, SunExpress'in hatta havaciligin en beyefendi ve saygıdeğer kişilerinden biridir. Kimsenin kalbini kırmamıştır. Güle güle hocam. Saygılar.
  • Bundan sonra can sikintidi kaptan icin

SunExpress kaptanlarından Halit Kuday, 18 Nisan tarihinde Diyarbakır’dan Antalya’ya gerçekleştirdiği XQ7113 kodlu uçuş ile pilotluğa veda ederek emekliliğe ayrıldı. Kuday’ın son uçuşunda iniş yaptığı Antalya Havalimanı’nda yönetim, teknik, kabin ekiplerinin ve ailesinin katılımları ile kendisi için bir veda etkinliği düzenlendi.

Sunexpress de Kuday kaptana emekleri için teşekkür etti.

Halit Kuday kimdir?

1992 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan yaklaşık 3 bin 500 saat muharip uçuş tecrübesi ile emekli olup aynı tarihte Birgen Havayolları’nda sivil havacılık operasyonlarına katıldıktan bir buçuk yıl sonra kaptanlığa terfi etmiştir. Birgen Havayolları, Air Alfa, Sunways Havayolları ve Pegasus Havayolları’nda 15 yıl görev yapmış olan Halit Kuday, SunExpress Ailesi’ne 2008 yılında katılmış ve 11 yıllık görev süresince yaklaşık 25 bin saat uçuş tecrübesinin ardından emekliliğe adım atmıştır.

Halit Kuday, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.






 

Kuday Kaptan göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

misafir ~ 6 yıl önce
sayesinde zamanında birgen havayolları ve air alfa olduğundan haberdar olduk eski toprakmış. bundan sonraki hayatında başarılar. not: birgen havayollarının dominik cumhuriyetindeki kazası da çok kötüymüş Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşke v1 ~ 6 yıl önce
Biz de sevdiğimiz mesleğin mensubu olamadık ama bu kadarda çamur olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar ~ 6 yıl önce
Darisi senin basina. Şu sivil havacılık senden kurtulduğu gün bayram edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu emeklilikler hocam ~ 6 yıl önce
Saygili sevecen super bir kaptan ve insansiniz hocam. Mutlu saglikli emeklilikler dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahvelet Kağan ~ 6 yıl önce
Kudat Hocam, Tebrik eder, sağlık ve huzur dolu emeklilik yılları dilerim. Helal olsun sana Efsane Havacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AD ~ 6 yıl önce
Şahvelet kpt ım ne olur siz emekli olmayın valla be çok üzülürüm siz benim idolümdünüz hocamm..
Haber mi bu şimdi ~ 6 yıl önce
Yok kaptan öldü, yok pilot emekli oldu, başka işiniz yok mu sizin. Şu havacılığı pilotlardan ibaret sananlara servis haber hazırlıcaz diye kaptan dibinden ayrılmıyorsunuz. Bir uçağın uçması için en az 70 kişi çalışıyor. 71. Kişi de bi zahmet pilot oluyor. O da yeni uçaklarda artık neredeyse uçak pilotu uçuruyor. Bu tarz haberlerin yanında kaç tane hostes, yer işletme personeli, teknisyen, mühendis, dispatch, loadmaster, steward emekli oluyor, vefat ediyor, işten çıkıyor vs... haberiniz var mı ? Bi pilot sevdası sarmış heryeri. O da kolay iş değil ama bu Sektörü pilotlardan ibaret değil. O levye pilota kolay verilmiyor. Bıktık artık bu tarz haberlerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 6 yıl önce
Sen de sevdiğin işi yapabilseydin de bu kara ruh haline bürünmeseydin...
Kompleks ~ 6 yıl önce
Kompleks kötü bir şey, kurtulman dileğiyle
118.1 ~ 6 yıl önce
Kıskanclığın bu derecesi Ucak ve pilot olmazsa
İSPİ ~ 6 yıl önce
Abi ne mutlu sana Hayırlı olsun Sağlıklı günler diliyorum
Ayhan ~ 6 yıl önce
Haber mi bu şimdi diyen şahıs; çok kısa zamanda bir psikoloğa muayene için gitsen iyi olur. Sen de pilot ol seni de haber yapsınlar.
Atlas Kaptan ~ 6 yıl önce
Sevgili Hocam, sizinle periyodik muayenede tanışmıştık. Sizi her ne kadar çok iyi tanımasam da; güler yüzünüz, beyefendiliğiniz ve hoş sohbetinizden dolayı sizi çok sevmiştim. Hocam, Allah eşiniz, çocuklarınız ve torunlarınız ile beraber sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin İnşallah. Keyifli ve huzurlu bir emeklilik diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun; İnşallah Allah o günleri sağlıkla bizlere de nasip etsin. Çok selam ve hürmetlerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En güzel günler... ~ 6 yıl önce
En güzel günler sizinle olsun... SunExpressle çok uçuyorum birbirinden değerli ekibi olduğu için onlarında ayrıca tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 6 yıl önce
Halit Kuday Kaptan, SunExpress'in hatta havaciligin en beyefendi ve saygıdeğer kişilerinden biridir. Kimsenin kalbini kırmamıştır. Güle güle hocam. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bundan sonra ~ 6 yıl önce
Bundan sonra can sikintidi kaptan icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000