14 Kasım 2009, Cumartesi 07:51:19

Küçük uçakla uçmak SAKATLIK çıkardı!

Frank Lampard, İngiltere Milli Takımı'nın Brezilya ile Katar'da oynayacağı hazırlık maçı öncesinde yapılan uçak seyahati nedeniyle sakatlandı.
  • thy uçuş akademisi rezilliği derken ?
  • Öyle bir başlık atmışınız ki duyan da yine küçük uçak kazası veya bir halt zannedecek. Bu mu habercilik. Haber istiyorsanız THY uçuş akademisi rezilliğine bakın...
  • Piper Seneca :-)
  • Uçak neymiş ki?

İngiltere Milli Takımı, Brezilya ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için Katar'a giderken büyük sıkıntı yaşadı. Federasyon, İngiltere takımının oyuncuları için, kısa mesafeli uçuşlarda kullanılan bir uçak kiralayınca olan oldu. 7 saatlik uçuş sırasında, uçağın küçük koltuklarında hareket imkanı bulamayan İngiliz futbolcular, havaalanına indiklerinde kas kasılmaları ve kramplar yaşadı. Ancak uçuşun ardından en büyük sıkıntıyı Chelsea'nın yıldızı Frank Lampard çekti.

İngiltere'nin Katar'daki ilk idmanında, koşu çalışması yapılırken Lampard'ın kası attı ve oyuncu yapılan ilk tedavinin ardından apar topar Londra'ya geri döndü. Lampard'ın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu olayı öğrenen Chelsea yetkilileri, "Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'de böylesine kritik haftalara girerken oyuncumuzun sakatlanması bizi üzdü. 7 saatlik bir uçuşta bu kadar küçük bir uçağın kullanılması Lampard'ın sakatlanmasına sebep oldu. Bunun suçlusu Federasyondur, dava açarak hakkımızı savunacağız." açıklamasını yaptı. Bilindiği üzere Manchester United menajeri Alex Ferguson da bu hazırlık karşılaşmasına karşı çıkmış ve maçın Katar'da oynanmasını anlamsız bulduğunu ifade etmişti.

Küçük uçakla uçmak SAKATLIK çıkardı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
thy uçuş akademisi rezilliği derken ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öyle bir başlık atmışınız ki duyan da yine küçük uçak kazası veya bir halt zannedecek. Bu mu habercilik. Haber istiyorsanız THY uçuş akademisi rezilliğine bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Piper Seneca :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçak neymiş ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000