29 Haziran 2015, Pazartesi 12:06:25

Küçük uçak düştü; 3 kişi hayatını kaybetti

ABD'nin Boston kentinde bir küçük uçağın evin üstüne düşmesi sonucu uçaktaki 3 kişi öldü.
  • amerikalıya zerre kadar acımam. Dünya'nın anasını bellediler, ırk, din vs ayırmadan haksız yere öldürdükleri milyonlarca masum insan varken, böyle bir topluluğun nesine acıycam ahmak kardeşim.
  • Harbiden bu nasıl bir Mantıktır ya daha arkada 300 milyon varmış iyi o zaman bütün Çinliler turkiye nüfusuna Düşünceye kadar ölsün
  • daha arkada 300 milyon nüfusları var.

Federal Havacılık İdaresinden Jim Peters, Beechcraft BE36 tipi uçağın akşam saatlerinde kentin güneybatısındaki Plainville'de bir eve çarptığını ve uçakta bulunan pilot ve iki kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Peters, evdekilerin, çarpmanın etkisiyle çıkan yangından yara almadan kurtulduğunu söyledi.

Pensilvanya’da bulunan Lancaster Havaalanı’ndan yola çıkan uçağın Norwood Memorial Havaalanı’na doğru gittiği belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin çarpışma nedeniyle çıkan yangını 3 saat sonra söndürmeyi başarabildiği kaydedildi. 

Küçük uçak düştü; 3 kişi hayatını kaybetti

Yorumlar

ölen hiç bir ~ 9 yıl önce
amerikalıya zerre kadar acımam. Dünya'nın anasını bellediler, ırk, din vs ayırmadan haksız yere öldürdükleri milyonlarca masum insan varken, böyle bir topluluğun nesine acıycam ahmak kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Harbiden bu nasıl bir Mantıktır ya daha arkada 300 milyon varmış iyi o zaman bütün Çinliler turkiye nüfusuna Düşünceye kadar ölsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
endişeye mahal yok ~ 9 yıl önce
daha arkada 300 milyon nüfusları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ? ~ 9 yıl önce
ne demek istediniz yani ? hoşunuza mı gitti bu haber ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000