06 Ağustos 2010, Cuma 08:03:37

KTÜ'de havacılığa el attı

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl sivil havacılık yüksek okulunu KTÜ bünyesinde açtıklarını belirterek, uçak bakım teknikerleri ve teknisyenlerinin bundan böyle bu yüksekokulda yetiştirileceklerini söyledi.
  • ya arkadaş teknisyen olmak için lise mezunu olmak yeterli.nedir bu üniversiteli teknisyen takıntısı.sırf iş olsun.yaptık oldu.bu ülkenin akademisyenleri artık çıkarın kafanızı gömdügünüz yerden ve lütfen üretin.anadolu shyo mezunuyum.en ufak bir artısınıda faydasınıda görmedim bu okulu okumanın.bir teknisyen olarak söylüyorum bunları...
  • bir üniversitede bir bölümün rayına oturması en az on yıl alır ve bugün Anadolu Üniversitesi dışındaki okullar bile hala yapılanma sürecincedelerken siz alt yapısı olmayan havacılık okulları açarak gençlerin gelceği ile oynamaktan başka bişe yapmıyosunuz.merak ediyorum temel havacılık derslerini kime anlatıracaklar.bir elektronik bölümündeki prof havacılık için yetersiz kalır.ama burada kabahat sektöre ihtiyaç var diye kaliteyi düşüren şirketlerde a sektör ihtiyaç var diye öününe geleni alıp
  • ik mezun 2013 te olsa, 2014 yılında arz ne olur ? talep ne olur ? hiç düşündünüz mü ? geçici yüksek talep ile uzun yıllar ortalaması ne demek hiç duydunuz mu ? milletin parasına yazık...
  • ktü isminde teknik kelimesi geçebilir ama teknik üniversite özelliği taşımamaktadır.laboratuar yok-öğretim elemanları yuzde 90 trabzonlu ve liselerden toplanmış parti yandaşlarıdır.üniversitenn kalitesini öğrenmek için hocaların varsa bilimsel yayınlarını anlat.yayınlar çalıntı bilgi değilse ne kadar atıf yapılmış bize onu söyle bakalım süper yorumcu seni!
  • Ya siz yorum yazmak için mi yazıyorsunuz. Bu memlekette teknik eleman sıkıntısı var. Havacılık alt yapısız büyüyor bunu sorun etmiyorsunuz da dert ettiğiniz şeye bakın. Ayrıca KTÜ bir teknik üniversite sanırım manasını biliyorsunuz ve KTÜ de bu altyapı var Ayrıca havalimanıyla kampüs iç içe. Bence çok doğru bir karar. Son olarak Hakkari'de havaalanı yapılmasına ses çıkartmayanlar Ordu Giresun için yapılacak hava meydanı için gitti devletin paraları diye feryat koparıyorlar. Bu nasıl bir mantık.
  • açın tabi babanızın parası her ilde havacılık ve hatta her bölüm olsun ama sonra gazete manşetlerinde uçak tek. hademelik çöpçülük yapıyordiye yazınca ne yapcaksınız bakalım. siz önce işsiz mezunlara iş bulunda sonra memleketine yüksek okul açarsın.
  • Bravo bir KTÜ eksikti uçak teknisyeni yetiştirmek için, sizde bu bölümü açtınız memleketin en büyük sorunu çözülmüş oldu !!!

Erdöl, "Önümüzdeki süreçte bu MYO ile ilgili prosedür tamamlanıp YÖK’ten geçtiğinde uçak bakım teknikerlerini ve teknisyenlerini yetiştireceğiz. Bununla ilgili biz THY’nin bütün yetkilileriyle Trabzonlu olup da bu işle uğraşanların hepsiyle görüştük. Bize sonsuz destek veriyorlar. Biz de bu işin altyapısını hazırlamaya çalışıyoruz. Üniversitemiz bunun da kararını aldı. MYO konusunda önemli adımlar atıyoruz" dedi.

Bir üniversitede tıp, diş hekimliği, ilahiyat fakültesi varsa, o üniversitenin prestijli bir üniversite olduğunu vurgulayan Erdöl, "Biz hepsine sahip olan nadir üniversitelerden birisiyiz. Onun için ileriye daha olumlu bakmak için çok sebeplerimiz var. Eksiklikler hep birlikte giderilecek" dedi.

 

KTÜ'de havacılığa el attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
ya arkadaş teknisyen olmak için lise mezunu olmak yeterli.nedir bu üniversiteli teknisyen takıntısı.sırf iş olsun.yaptık oldu.bu ülkenin akademisyenleri artık çıkarın kafanızı gömdügünüz yerden ve lütfen üretin.anadolu shyo mezunuyum.en ufak bir artısınıda faydasınıda görmedim bu okulu okumanın.bir teknisyen olarak söylüyorum bunları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir üniversitede bir bölümün rayına oturması en az on yıl alır ve bugün Anadolu Üniversitesi dışındaki okullar bile hala yapılanma sürecincedelerken siz alt yapısı olmayan havacılık okulları açarak gençlerin gelceği ile oynamaktan başka bişe yapmıyosunuz.merak ediyorum temel havacılık derslerini kime anlatıracaklar.bir elektronik bölümündeki prof havacılık için yetersiz kalır.ama burada kabahat sektöre ihtiyaç var diye kaliteyi düşüren şirketlerde a sektör ihtiyaç var diye öününe geleni alıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ik mezun 2013 te olsa, 2014 yılında arz ne olur ? talep ne olur ? hiç düşündünüz mü ? geçici yüksek talep ile uzun yıllar ortalaması ne demek hiç duydunuz mu ? milletin parasına yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ktü isminde teknik kelimesi geçebilir ama teknik üniversite özelliği taşımamaktadır.laboratuar yok-öğretim elemanları yuzde 90 trabzonlu ve liselerden toplanmış parti yandaşlarıdır.üniversitenn kalitesini öğrenmek için hocaların varsa bilimsel yayınlarını anlat.yayınlar çalıntı bilgi değilse ne kadar atıf yapılmış bize onu söyle bakalım süper yorumcu seni!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya siz yorum yazmak için mi yazıyorsunuz. Bu memlekette teknik eleman sıkıntısı var. Havacılık alt yapısız büyüyor bunu sorun etmiyorsunuz da dert ettiğiniz şeye bakın. Ayrıca KTÜ bir teknik üniversite sanırım manasını biliyorsunuz ve KTÜ de bu altyapı var Ayrıca havalimanıyla kampüs iç içe. Bence çok doğru bir karar. Son olarak Hakkari'de havaalanı yapılmasına ses çıkartmayanlar Ordu Giresun için yapılacak hava meydanı için gitti devletin paraları diye feryat koparıyorlar. Bu nasıl bir mantık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açın tabi babanızın parası her ilde havacılık ve hatta her bölüm olsun ama sonra gazete manşetlerinde uçak tek. hademelik çöpçülük yapıyordiye yazınca ne yapcaksınız bakalım. siz önce işsiz mezunlara iş bulunda sonra memleketine yüksek okul açarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bravo bir KTÜ eksikti uçak teknisyeni yetiştirmek için, sizde bu bölümü açtınız memleketin en büyük sorunu çözülmüş oldu !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000