16 Mart 2009, Pazartesi 14:22:33

Kriz bunu da yaptırdı!

Havayolu şirketi, indirimli bilet satışlarını duyurmak için farklı bir yol seçti.
  • Kalitesi çook belli oluyor.Gören görüyor,yaşananlar ışık tutuyor,ve acı tablo ne yazik ki bazılarının içini hırpalıyor.
  • TÜRK HAVA YOLLARININ HİCBİRSEKİLDE REKLAMA İHTİYACI YOKTUR O ZATEN KALİTESİNİ KANITLAMIS BAYRAK TASIYICIMIZDIR
  • Super bir dusunce olmus.Kutluyorum gercekten bu tur reklam yapan havayollarini.Rusyada 3 sene once Transaero'nun tanıtımı icin yapilmisti buna benzer bir reklam,ve cok tutmustu.Ne de olsa gelismis ulkelerde bu tur seyler cok normal.THY'de boyle bir yol izlemeli deri.Tavsiyem.!

Kriz nedeniyle durgunluk yaşayan İrlandalı havayolu şirketi Air Lingus, indirimli bilet satışlarını duyurmak için sonunda alışılmışın dışında bir yöntem denedi.

Bir grup modelle anlaşan şirketin, bu girişiminin ne kadar etkili olacağı henüz anlaşılamadı ama dün, buz gibi havaya rağmen, sokak ortasında bikinileriyle gezen modeller büyük ilgi topladı.

Bu ilginç etkinlik öncesi polis, şirketi "Modeller, sokakta sakın daha fazla soyunmasın" şeklinde uyarıldı. Ancak bazı modellerin, soğuğa rağmen üstsüz de dolaştığı anlaşıldı.

Kriz bunu da yaptırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Kalitesi çook belli oluyor.Gören görüyor,yaşananlar ışık tutuyor,ve acı tablo ne yazik ki bazılarının içini hırpalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARININ HİCBİRSEKİLDE REKLAMA İHTİYACI YOKTUR O ZATEN KALİTESİNİ KANITLAMIS BAYRAK TASIYICIMIZDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Super bir dusunce olmus.Kutluyorum gercekten bu tur reklam yapan havayollarini.Rusyada 3 sene once Transaero'nun tanıtımı icin yapilmisti buna benzer bir reklam,ve cok tutmustu.Ne de olsa gelismis ulkelerde bu tur seyler cok normal.THY'de boyle bir yol izlemeli deri.Tavsiyem.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000