02 Kasım 2015, Pazartesi 12:53:30

Kremlin'den 'Metrojet' açıklaması

Kremlin Sözcüsü Peskov, Mısır'da Şarm el Şeyh'ten kalkışından sonra içindeki 224 yolcu ve mürettebatla yere çakılan Rus yolcu uçağının olası düşüş nedenlerinden birinin terörizm olabileceğini söyledi.
  • Olan ölene olur gerisi kolay
  • zekalısı. Oralarda nükleer bomba patlarsa Türkiye de aynı şekilde radyasyondan etkilenir. G...le değil aklınla konuş diyeceğim ama akıl sende ne arar.
  • Uçakta hiç mi problem olmaz !! Nedense Airbus olaylarında hep pilota ya da teröre!!!
  • Tamam işte. Aynen söylediğim gibi. Ruslar bu ihtimali göz ardı etmediklerine göre, gerçek olması ya da olmaması hiç önemli değil, bu teoriye uygun olarak rapor düzenleyerek bu hayvanların canlarına okuyacaklar. Rusların yerinde olsam, rapor mapor beklemeden bütün kara, hava ve deniz kuvvetlerinde bulunan nükleer füzelerin tamamını ve diğerlerini de depolarından çıkararak kullanırım. Hem nükleer roketlerim çürümekten kurtulur, hem de insanlığa faydam dokunur. Bence Ortadoğu palyaçoları için en iyi çözüm nükleer silah ve ölümcül, orantısız askeri güç.
  • Ya pilotaj yada terorrrr :))))
  • Ya pilot ariza sebebiyle kahireye iniş istiyor, sonra ucak sina yarim adasinda hizla irtifa kaybederek dustu deniliyor, sonra biri cikip ucak havada parcalandi diyor, simdide teror saldirisi goz ardi edilmemeli deniyor. Anlasildi rusya suriyeye girecek!

Kremlin Sözcüsü Peskov, Mısır'da Şarm el Şeyh'ten kalkışından sonra içindeki 224 yolcu ve mürettebatla yere çakılan Rus yolcu uçağının olası düşüş nedenlerinden birinin terörizm olabileceğini söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'a düzenlediği basın toplantısında önceki gün Sina Yarımadası'na düşen Rus yolcu uçağının teröristler tarafından vurulmuş olmasının mümkün olup olmadığına dair bir soru soruldu. Peskov soru karşısında, ''Şu anda hiçbir ihtimali dışlayamayız. Zira soruşturma yetkilileri işlerine yeni başladı. Bu nedenle uçağın düşmesinin nedenleri hakkında henüz bir şey söyleyemeyiz.''

St. Petersburg'a gitmek üzere Mısır'ın Şarm el Şeyh kentinden havalanan ancak kalkıştan kısa bir süre sonra Sina Yarımadası'na düşen yolcu uçağının düşmesine neyin neden olduğu akıllardaki en önemli soru.

Daha önce Sina Yarımadası'ndaki IŞİD militanları uçağı kendilerinin düşürdüğünü iddia etmişti. Ancak Rus yetkililer, IŞİD'in elinde 9.450 metre yükseklikteki bir uçağı vuracak teçhizatın olmadığını söylemişti. (sputniknews)

Kremlin'den 'Metrojet' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

hoca ~ 8 yıl önce
Olan ölene olur gerisi kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 geri ~ 8 yıl önce
zekalısı. Oralarda nükleer bomba patlarsa Türkiye de aynı şekilde radyasyondan etkilenir. G...le değil aklınla konuş diyeceğim ama akıl sende ne arar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Uçakta hiç mi problem olmaz !! Nedense Airbus olaylarında hep pilota ya da teröre!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Airbus hakkinda biraz bilgi sahibi olsaniz bu soru gelmezdi bence..
B-52 ~ 8 yıl önce
Tamam işte. Aynen söylediğim gibi. Ruslar bu ihtimali göz ardı etmediklerine göre, gerçek olması ya da olmaması hiç önemli değil, bu teoriye uygun olarak rapor düzenleyerek bu hayvanların canlarına okuyacaklar. Rusların yerinde olsam, rapor mapor beklemeden bütün kara, hava ve deniz kuvvetlerinde bulunan nükleer füzelerin tamamını ve diğerlerini de depolarından çıkararak kullanırım. Hem nükleer roketlerim çürümekten kurtulur, hem de insanlığa faydam dokunur. Bence Ortadoğu palyaçoları için en iyi çözüm nükleer silah ve ölümcül, orantısız askeri güç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ~ 8 yıl önce
nükleer kullanarak insanlığa faydası dokunmak?
Zuhtuyee ~ 8 yıl önce
Ya pilotaj yada terorrrr :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aeroflot ~ 8 yıl önce
lan insanalr ölüyor bunalr hala gülerek yorum yazıyor bir tane yakınınız ölseydi bu kadar rahat gülebilecekmiydiniz?
haydaaaa ~ 8 yıl önce
Ya pilot ariza sebebiyle kahireye iniş istiyor, sonra ucak sina yarim adasinda hizla irtifa kaybederek dustu deniliyor, sonra biri cikip ucak havada parcalandi diyor, simdide teror saldirisi goz ardi edilmemeli deniyor. Anlasildi rusya suriyeye girecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000