20 Kasım 2009, Cuma 13:58:55

"Krasnodar-Trabzon seferleri bir an önce başlamalı"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon-Krasnodar arasında uçak seferi düzenlenmesini istedi...
  • Rusya Federasyonun'nda 6 noktaya uçuluyor ,nasıl rahat ulaşım yok diyebiliyor bu şahıs?
  • Ne kadar cahil bir halkımız var. Zamanında Krasnador-Trabzon seferler vardı. Kuban airlines tarafından düzenlenen seferler vardı. Sanırım yeniden başlayacak bu seferler. Ben anlayamıyorum söz konusu Trabzon olunca birilerinin bir yerine bişey mi batıyor. Ayrıca Tk'dan böyle bir sefer talebi yok. Ne oluyor bu insanlara. Bu arada Fuhuş emekcileri türkiyenin her yerinde, özellikle Antalya'da daha fazla yabancı var bu işi yapan. Lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın.
  • Mardin-Novosibirsk, Kayseri-Magnitogorsk, Hatay-Mineralniye Vodi seferleri acilsin... Ha, bir de Zonguldak-Vladivostok
  • Pilicler oradan geliyor
  • PEGASU HAVAYOLLARININ İSTANBULDAN KRASNADOR SEFERİ ZATEN MEVCUT , ISTANBUL AKTARMALI OLARAK KRASNADOR A RAHATLIKLA ULAŞABİLİRLER
  • bende bizim orada bir köy var, Hacıaliobası köyü, ordan St.Petersburg'a sefer istiyorum... gidip gelmek zor oluyor...
  • Arkadaslar sizin isteginize göre seferleri acmayacaklardir.Hatirlatayim.Sayfayi böyle yorumlarla doldurmaya bence gerek yok!!!
  • Çömlekçideki fuhuş emekçileri bu seferler sayesinde daha rahat ülkelerine gider gelirler. Ayrıca o sektörün yöneticileride daha fazla çalışacak personel bulurlar. Yemek+ssk+ hava ulaşımında eklerlerse bu şekilde. Başka kim binecekse bu uçaklara sanki mutlaka yapmamız başlatmamız lazım diyor.
  • izmir-irkutsk isterim.arkadaşım var orda.
  • safranbolu - yuzhna sakhalin seferide baslasin orda bir arkadasim var ...

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon iş dünyasının özellikle ilk sırada Rusya Federasyonu'na rahat ulaşmak istediğini belirterek "Krasnodar ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istiyoruz. Ne yapıp edip uçak seferlerini başlatmalıyız" dedi.

TTSO heyeti, Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Krill Fedorov'a ziyarette bulundu. Başkonsolos Krill Fedorov, Bir süre önce TTSO'da yapılan görüşmede, Krasnodar Valisi, Liman ve Gümrük Müdürleri yanında Krasnodar Hava Yolları'ndan bir heyetin Trabzon'a davet edilmesi talebinin yazılı olarak yapıldığını bildirdi.

Özellikle Rusya Federasyonu'nun Krasnodar Bölgesi'nin Doğu Karadeniz ile ticaret yapma isteğinin olduğunu ileten Fedorov'a TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu " Rahat ulaşımın olmadığı bir ülke ile ticareti geliştirmek çok kolay değil. Bu nedenle Krasnodar ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istiyoruz. Bu alanda Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu'nun desteğinin önemlidir. Ne yapıp edip uçak seferlerini başlatmalıyız. Bunun için davette bulunduğumuz konuklar ile bir önce Trabzon'da görüşmede bulunmak istiyoruz" dedi.

"Krasnodar-Trabzon seferleri bir an önce başlamalı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Rusya Federasyonun'nda 6 noktaya uçuluyor ,nasıl rahat ulaşım yok diyebiliyor bu şahıs?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne kadar cahil bir halkımız var. Zamanında Krasnador-Trabzon seferler vardı. Kuban airlines tarafından düzenlenen seferler vardı. Sanırım yeniden başlayacak bu seferler. Ben anlayamıyorum söz konusu Trabzon olunca birilerinin bir yerine bişey mi batıyor. Ayrıca Tk'dan böyle bir sefer talebi yok. Ne oluyor bu insanlara. Bu arada Fuhuş emekcileri türkiyenin her yerinde, özellikle Antalya'da daha fazla yabancı var bu işi yapan. Lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mardin-Novosibirsk, Kayseri-Magnitogorsk, Hatay-Mineralniye Vodi seferleri acilsin... Ha, bir de Zonguldak-Vladivostok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pilicler oradan geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PEGASU HAVAYOLLARININ İSTANBULDAN KRASNADOR SEFERİ ZATEN MEVCUT , ISTANBUL AKTARMALI OLARAK KRASNADOR A RAHATLIKLA ULAŞABİLİRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende bizim orada bir köy var, Hacıaliobası köyü, ordan St.Petersburg'a sefer istiyorum... gidip gelmek zor oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar sizin isteginize göre seferleri acmayacaklardir.Hatirlatayim.Sayfayi böyle yorumlarla doldurmaya bence gerek yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çömlekçideki fuhuş emekçileri bu seferler sayesinde daha rahat ülkelerine gider gelirler. Ayrıca o sektörün yöneticileride daha fazla çalışacak personel bulurlar. Yemek+ssk+ hava ulaşımında eklerlerse bu şekilde. Başka kim binecekse bu uçaklara sanki mutlaka yapmamız başlatmamız lazım diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izmir-irkutsk isterim.arkadaşım var orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
safranbolu - yuzhna sakhalin seferide baslasin orda bir arkadasim var ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000