29 Aralık 2012, Cumartesi 09:03:45

KÖTÜ HAVA ŞARTLARI UÇUŞLARA İZİN VERMİYOR

7 kişi fırtına yüzünden ölürken Noel tatili için seyahat edenlerden yolda kaldı. Uçak seferleri iptal edildi. Bir çok uçuş gecikmeli olarak yapılabildi.
  • Bugune kadar birsey olmadi bugunden sonrada olmaz. Bu firtinalar ilk degilki zaten. Rutin hava sartlari. Hem yolcu hem sirketler bu tip sorunlari yillik planlamalarina koyuyorlar. Yer hizmetleri bile yillik planlarinda sezonun riskli gunlerini isaretleyip onlemlerini inceden aliyorlar. Onuna gecilemeyecek seylerde ise NFL NBA falan takiliniyor.
  • Kötülere bişey olmaz:)
  • amerikaya hçbirşey olmaazz

ABD'nin özellikle Güney ve Kuzeydoğu eyaletlerinde etkili olan kar fırtınası, hortum, şiddetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Noel kutlamalarını bir çok eyalette, alışılagelmişin tersine kar yağışı olmadan yaşayan ABD'nin Güney'de Alabama, Teksas, Arkansas, Oklahoma, Mississippi ve Louisiana eyaletlerinde bastıran kar yağışı ve fırtına, hava ve kara ulaşımına engel oldu.

Noel için yola çıkanların dönüşlerini zorlaştıran hava koşulları, ilk belirlemelere göre, 7 kişinin ölümüne yol açtı. Ülkede, 1000'e yakın uçak seferi iptal edilirken, 5000'i aşkın uçak seferi de gecikmeli olarak gerçekleştirilebildi.

Güney eyaletlerinde başlayan daha sonra Güneydoğu, ve Kuzeydoğu bölgelerini de etkileyen olumsuz hava koşulları, New York'ta da kar yağışı, şiddetli rüzgar ve yağmur olarak hissedildi. 

KÖTÜ HAVA ŞARTLARI UÇUŞLARA İZİN VERMİYOR

Yorumlar

Peh ~ 11 yıl önce
Bugune kadar birsey olmadi bugunden sonrada olmaz. Bu firtinalar ilk degilki zaten. Rutin hava sartlari. Hem yolcu hem sirketler bu tip sorunlari yillik planlamalarina koyuyorlar. Yer hizmetleri bile yillik planlarinda sezonun riskli gunlerini isaretleyip onlemlerini inceden aliyorlar. Onuna gecilemeyecek seylerde ise NFL NBA falan takiliniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kötülere bişey olmaz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmzz yaw olmaaaz ~ 11 yıl önce
amerikaya hçbirşey olmaazz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000