27 Aralık 2017, Çarşamba 08:19:29

Kostümle uçağa gelenlere bedava bilet

Pobeda, yılbaşında kış mevsiminin sembolleri Ded Moroz (Noel Baba) ve Sneguroçka (Kar Kız) giysisi ile "son dakikada" uçağa gelenler bedava uçak bileti vereceğini açıkladı.
  • Pobeda Turkiye temsilcisiyim. 31 Aralik Alanya-Vnukova ucusunda hayli yer var bedava ucmak isteyenler kostumu giyinip gelsin :)
  • Rusya neler yapıyorsun sen böyle gözüm bak manita gelsin hemen giyinip geliyorum
  • Cok sekerler hih

Pobeda, yılbaşında kış mevsiminin sembolleri Ded Moroz (Noel Baba) ve Sneguroçka (Kar Kız) giysisi ile "son dakikada" uçağa gelenler bedava uçak bileti vereceğini açıkladı. Bedava bilet isteyen yolcu check-in bankosuna Ded Moroz ya da Sneguroçka kıyafetiyle gelmek ve "boş koltuk" kalmasını beklemek sorunda.

Bütün yolcular uçağa alındıktan sonra uçakta boş yer kalması durumunda bu kişiler kıyafetlerini uçuş boyunca değiştirmemek kaydıyla bedava uçma hakkı kazanacak.

Pobeda CEO'su Andrey Kalmıkov "Herkesin sevdiği peri masalı kahramanlarıyla müşterilerimizin moralini yüksek tutmak istiyoruz," diyor.

Kalmıkov yılbaşı için tüm biletlerin çoktan satıldığını ancak istatistiklerin yolcuların yüzde 3'ünün check-in bankosuna gelmediğini gösterdiğini ilave ediyor.

Yani bavulu, vizesi hazır olmak kaydıyla, Ded Moroz ve Sneguroçkaların uçağa ücretsiz binme ihtimali hayli yüksek. 

Kostümle uçağa gelenlere bedava bilet

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Can ~ 6 yıl önce
Pobeda Turkiye temsilcisiyim. 31 Aralik Alanya-Vnukova ucusunda hayli yer var bedava ucmak isteyenler kostumu giyinip gelsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Rusya neler yapıyorsun sen böyle gözüm bak manita gelsin hemen giyinip geliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 6 yıl önce
Cok sekerler hih

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurriyet ~ 6 yıl önce
Nekadar da sevimli geliyor papaz elbisesi.
P ~ 6 yıl önce
Sana ne benim begendigim seyden hurriyet

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000