08 Temmuz 2017, Cumartesi 10:24:12

Korkunç kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

ABD'nin San Francisco Havalimanı'na inişi sırasında düşen yolcu uçağının yeni kaza görüntüleri ortaya çıktı.
  • Sizlere bu kazayı örnek verip hata yapıyorsunuz dedik. Anlamak istemediniz, bu kazanın ufağını 05 pistine çakılan 320 ile yaşadık. Kazayı kendimiz yaptık, peki ANLADINIZ mı? hiç zannetmem, illa bekleyin ki ölümlü kaza olsun.
  • Bu kazanin atc kayitlarini dinledim ve cok üzüldüm. Hic kimse böyle bir olayi yasamak istemez. Allah bütün ucus ekiplerine kolaylik versin.
  • Distribute !
  • Ölenlere Allah rahmet eylesin. Ucuz atlatıldı demek zor. Giden 3 can var. Yine de uçaktaki kalan herkes için ucuz atlatılmış bir kaza.O zamanlar,raporda;hayatını kaybeden yolculardan genç bir kadının kemer takmadığı için çarpma anında çok fazla savrulduğu hatta kırıma uğrayan bir bölgeden, bedeninin dışarı fırladığı belirtilmişti. Kurallara her koşulda uyun artık.Lütfen!!! Motor kapanmadan uçuş sona ermiş sayılmıyor gördüğünüz gibi. Camdan karayı görünce rahatlayıp, daha uçak hız kesmeden kemerini açan,baş üstü dolabını açan yolcular;sadece kendi güvenliğinizi tehlikeye atmıyorsunuz, o yüzden insiyatif alıp hareket edemezsiniz. Duygusal düşünelim biraz,biraz da profesyonel;herşey yaşanabilir ve giden asla geri dönmez.

2013 yılında ABD'nin San Francisco Havalimanı'na inişi sırasında düşen yolcu uçağının yeni kaza görüntüleri ortaya çıktı. Pilotaj hatası sonucu piste metreler kala yere çarpan uçakta 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Kamera kayıtlarında piste metreler kala yere çarpan uçağın takla atarak yanmaya başladığı, kazadan hemen sonra acil tahliye kaydıraklarının açıldığı görülüyor. Uçaktaki yolcular büyük panik halinde bu tahliye kaydıraklarını kullanarak çıkmaya çalışıyor.

Kısa bir süre sonra da uçakta meydana gelen yangını söndürmek için çalışmalar başlıyor. 6 Temmuz 2013 yılında yaşanan olayın bu görüntüleri yıldönümüde internete düşünce yeniden gündeme geldi. Görüntüleri kimin internete sızdırdığı bilinmiyor. Uçakta 291 yolcu, 16 mürettebat vardı. O dönem yaşanan bu kazada 3 kişi ölmüş, 181 kişi yaralanmıştı.

Korkunç kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Yorumlar

Ders Al Yönetici ! ~ 7 yıl önce
Sizlere bu kazayı örnek verip hata yapıyorsunuz dedik. Anlamak istemediniz, bu kazanın ufağını 05 pistine çakılan 320 ile yaşadık. Kazayı kendimiz yaptık, peki ANLADINIZ mı? hiç zannetmem, illa bekleyin ki ölümlü kaza olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detmold Airfield ~ 7 yıl önce
Bu kazanin atc kayitlarini dinledim ve cok üzüldüm. Hic kimse böyle bir olayi yasamak istemez. Allah bütün ucus ekiplerine kolaylik versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dont ~ 7 yıl önce
Distribute !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok kötü ~ 7 yıl önce
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Ucuz atlatıldı demek zor. Giden 3 can var. Yine de uçaktaki kalan herkes için ucuz atlatılmış bir kaza.O zamanlar,raporda;hayatını kaybeden yolculardan genç bir kadının kemer takmadığı için çarpma anında çok fazla savrulduğu hatta kırıma uğrayan bir bölgeden, bedeninin dışarı fırladığı belirtilmişti. Kurallara her koşulda uyun artık.Lütfen!!! Motor kapanmadan uçuş sona ermiş sayılmıyor gördüğünüz gibi. Camdan karayı görünce rahatlayıp, daha uçak hız kesmeden kemerini açan,baş üstü dolabını açan yolcular;sadece kendi güvenliğinizi tehlikeye atmıyorsunuz, o yüzden insiyatif alıp hareket edemezsiniz. Duygusal düşünelim biraz,biraz da profesyonel;herşey yaşanabilir ve giden asla geri dönmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000